Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. polip002

polip002 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget! :)

Fifike170 kedveli ezt.
  2. Vaseke

Vaseke Járnitanuló

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

4. Vaseke

Vaseke Járnitanuló

Köszönöm! Esetleg át lesz írva a későbbiekben magyar nyelvre?

5. -East17-

Kifejezetten bízunk ebben.

6. pazistaa

pazistaa Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat, megfogadom! Viszont kívánok sok sikert és kellemes húsvéti ünnepeket!

7. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Beadtam a Húsvéti eventbe a 120 almát s a "jukon" talányos fáimat sehol nem lelem! A hattyú tenyészet megvan, a "tahiti" talányos szintén!
    Köszönöm a segítséget!
    Vyca-cica ID:5366614

8. -East17-

Szia!

2 napja már, hogy kitetted őket és ki is fejlődtek: 2016-03-25 08:10:16

9. Margareta5261

Margareta5261 Junior szaki

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek aki játszik és segítséget ad! Szeretném jelezni hogy nem tudok átlépni a főfarmról a kerge kertbe csak akkor ha kilépek és újra belépek. Már csináltam takarítást is. Köszönöm előre is a segítséget.Gazda: Margareta5261ID: 30644129

10. -East17-

Szia!

Ellenőrizd a Firefox böngésző és a Flash Player frissítéseit is és ha kellett valamit telepítened, akkor az után is végezd el a Ccleaner-es takarítást.

11. Babinakom

Babinakom Fórum-zöldfülű

BabinakomID: 53903509
    Sziasztok!Nagyon új vagyok a játékban.segítséget szeretnék kérni a mozihoz.Megnyitáskor a kérdőívet már sokszor kitöltöttem,de ott megakad a játék.Nem csukódik be a kérdőív sem az ajándékot nem kapom meg.Ha bezárom akkor újbóli nyitáskor ismét a kérdőívet adja be.

12. kertiparty

kertiparty Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni! Eltünt a farmomról a Rejttojás nevű ajándék! A felhősorra szerettem volna kirakni, a Vázaikon alatt ott volt, majd kattintás után már se a felhősoron, se a Vázaikon alatt nem volt! Frissítés, majd ki-belépés után se találom! Előre is köszi a segítséget! Gazda: kertiparty ID: 34632307

Utoljára szerkesztett: 27.3.16
  13. -East17-

Szia!

A kérdőív kitöltésénél figyelemmel kell eljárni, ha kimarad valami akkor nem érvényes. A kérdőív 30 naponta jelenik meg, pontosabban csak ennyi időnként ad pontot. Tehát ha többször jön, és töltöd ki, akkor sem lesz több pontod belőle, ellenben jelezheti azt, hogy nem volt megfelelően kitöltve. Mindenképpen végezz el egy alapos géptakarítást, mert ez is okozhatja az állandó visszatérést.

14. -East17-

Szia!

Furcsa lett volna ha a Pajtában lett volna, ugyanis még nem váltottad ki a Húsvéti eventből ezt a tárgyat.

.dina1. kedveli ezt.
  15. kertiparty

kertiparty Fórum-zöldfülű

Nagyon köszi a segítséget! De határozottan emlékszem, hogy a Vázaikon alatt kattintottam rá, és akkor tűnt el! Visszakerült a Húsvéti eventbe középre! Most már minden rendben, még egyszer köszönöm a segítséget! További kellemes Húsvétot kívánok!

16. ♥Christie♥

♥Christie♥ Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Pár hete ki lett hirdetve, hogy ha egy ólat táppal, vízzel ellátunk, és utána tesszük rá a fejlesztését ( narancs, piros... ), akkor nem kell újra tápot vizet adnunk. Tegnap hiába tettem mindezt, nem történt semmi... F5-ös frissítés, lépegetés a területek között, majd ki és újra belépés, és még ezek után is kérte a tápot, vizet ! Akkor most már nincs érvényben ez az újítás ? Előre is köszönöm a választ !

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen a változás utáni van érvényben, ami rendben működik is. Most magamnál ki is próbáltam. Miután rátetted a fejlesztést, beletelt egy kis időbe míg megjelent hogy érik tovább az ól, de nem kérte újra sem a tápot, sem a vizet.

18. ♥Christie♥

♥Christie♥ Utánpótlás-írogató

Köszönöm a megnyugtató választ ! :) Most nekem is sikerült. :) A tegnapi bug lehetett, pedig megpróbáltam mindent... További szép napot, kellemes ünnepeket ! :)

19. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

Szia !

Szeretném meg kérdezni, 3-csibének vagyok a mentora. Dolgoznak a csibéim a mentorpontjaim meg nem haladnak.
    Miért van ez? stadler42 id:10225137 Előre is köszönöm.

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan melyik csibepontokat hiányolod?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.