Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia Tamás!
    Kellemes Húsvétot!
    Amit kérdezek nem sürgős, de ha ma nem teszem el fogom felejteni.
    Az időátállítás, hogyan befolyásolja a szuperszomszédok ajándékozási idejét? Úgy is kérdezhetem, hogy az ajándékok 24 óránként jönnek, mint egy FAfánál, vagy mindig ugyanabban az időben, mint Ratkónál. Ratkónál mindig éjfél, ha átállítottuk az órát, ha nem.

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm, neked és családodnak is Kellemes Húsvétot.
    Hivatalos állásfoglalást nem tudok ez ügyben mondani neked, ezt sajnos ki kell tapasztalni, hogy mikor is kapjuk az ajándékokat.
    Tippem szerint függetlenül az óra állítástól, ha eddig 15:00-kor kaptad az ajándékot, most is valószínűleg ezután is akkor fogod kapni.

Leho69 kedveli ezt.
  3. stadler42

stadler42 Fórum admirálisa

A mentorok áruházában nem növekszik a pontom, Pedig a csibék szintet is lépnek, meg csibepontot is küldenek. És 309- nél nem lesz több. Neked kellemes húsvéti ünnepet kívánok.
    ,

4. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mivel csibepontot tudnak csak küldeni, attól nem növekszik a mentorpontjaid száma.
    Pontosan melyik csibéd lépett szintet és mikor, aki után nem kaptál mentorpontokat?

5. rozecska

rozecska Junior szaki

Előszőr is boldog húsvétot mindenkinek!Az lenne a kérdésem miért nem tudom a sima moringa fámra ráé tenni az xxl.est.Minden másra rá tudtam ezt is ki jelöli de mégsem marad ott,Már két napja kisérletezem és nem sikerül.Már át is tettem másik jobban látszó helyre de így sem megy.Előre is köszi a választ

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ha Valdemárnál nyerted az xxl fejlesztést, egy üres területre kell kitenned kivételesen.

7. rozecska

rozecska Junior szaki

Köszönöm a segítséget sikerült

8. ildiko0705

ildiko0705 Utánpótlás-írogató

sziasztok szeretnék segitséget kérni nem találom a rejttojásom. segitségeteket előre is köszönöm .ildikó id.41314722

9. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Jelenleg nem tudom neked megnézetni. Javaslom nézd át alaposan a felhőidet és területeidet, hátha véletlen máshová került.

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ildiko0705!

Az ellenőrzés alkalmával a Rejttojás dekor elemed a felhősorra a helyére van kitéve.

11. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok!
    Nálam nem látszik a denevértenyésztő gazdaköri feladat. :(- Már régen nem látszik, de a többi pályán látható. - Hogy van ez? 8)

Gazda: ideals2011ID: 27170900

12. |Tamás|

Szia!

Amennyiben nincs kiváltva a denevértenyésztés lehetősége, akkor a feladat nem látható.
    ( Régen látható volt ekkor is, ezen változtattak)

ideals2011 kedveli ezt.
  13. czakogabi1970

czakogabi1970 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A gazdakörben nem hozza fel a feladatokat!!!!! Már frissítettem többször

14. |Tamás|

Szia!

Kérlek nézd meg a gazdakörnek a szűrő rendszerét, mert át tudod állítani úgy hogy ne az összes teljesíthető feladatot hozza.

15. Bubuka2004

Bubuka2004 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az eventtel lenne egy kis gondom.Megszereztem a fejbekólintást és onnan nem tudok tovább menni :(

16. |Tamás|

Szia!

-Először is a belső kört végig kell csinálnod ( 1 - 8 közötti mezők), miután ezeket megcsináltad, át kell venned a nyereményed a 9-es mezőbe.
    -Megnyílik a kert kapu az 5-ös mezőnél.
    -Megcsinálod a 10-es mezőt
    -Választhatsz hogy a 11-es mező irányába folytatod az utad vagy a 17-es mező irányába.

Csak szomszédos mezőket válthatsz ki.

Az event részletes ismertetőjét itt van lehetőséged elolvasni teljes mértékben.

17. Bubuka2004

Bubuka2004 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a segítséget.Már megtaláltam a hiba forrását .

18. igazságos

igazságos Fórum-zöldfülű

Első szintes vagyok,nem jelzi a gép,ha véletlenül előjön,még mindég sok van hátra,hány pontnak kell lenni a második szintig,de nem tudok csak kilenc táblát ültetni,sehová nem tudok menni,

19. |Tamás|

Szia!

Első szintesként csináld meg az oktató feladatokat.
    A főfarm az elérhető, oda kitudsz helyezni ólakat, fákat ( amennyiben veszel) illetve korlátlan mennyiségben földet ( persze méret az adott) Szint mutatóra ráviszed a nyilat, akkor előjön a buborék hogy mennyi kell a következő szintig, ha nem, akkor beállításokban kapcsold be a tippek mutatását.

20. igazságos

igazságos Fórum-zöldfülű

nincs oktató feladat!!Csak az,hogy arassam le amit ültettem,ID:53874250 ez a számom.

Az sincs,hogy vegyünk répát fát ólat minden hiányzik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.