Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Amit WildB 6 perce bejegyzett,az vajon miért nem látható.? Kis-, vagy orvosolható hiba? Valami felhősorról, amit nem is lehet teljes egészében látni. Azóta találtam erről eszmecserét. Igéretet a javításra nem. A holnap kezdődő eventről , valamint az áprilisi naptárról lesz a nap folyamán tájékoztató?

Utoljára szerkesztett: 31.3.16
  2. -cabernet-

-cabernet- Utánpótlás-írogató

Tényleg, már el is tűnt! Gyanúsak vagytok ti nekem... :-D

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Egyelőre a Hivatalos közleményre még várnunk kell.

4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Lehet hogy csak nálam van igy mert azujj eventismertetőben nem jelenik meg a malomtermékek összetevője, éskeverési ideje.

5. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki-, majd belépés a fórumba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

6. sandorh

sandorh Utánpótlás-írogató

Szép napot. Nálam ua. hiba jelentkezik mint "jozseflzr"-nél. Csináltam frissítést, ki-belépést de a hiba maradt. sandorh ID 3915033. kösz a választ.

7. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

szia.kérlek segíts nem találom a startgombot nem tudom kikapcsolni a gépet segítségedet köszönöm Gazdasszony ID.33224951

8. Laboviti

Szia!
    Ha van lehetőséged egy próba erejéig egy másik böngészőn keresztül tekintsd meg az event leírását.
    Többen jelezték, hogy így látnak minden képet.

9. Laboviti

Szia!
    A monitor bal alsó sarkában keresd a start gombot.

10. j.erzsy

j.erzsy Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    A csere-kereskedelemmel kapcsolatosan, nem tudom eladni a következőket: Epekedő Juhlia, epekedő Róbari, farsangi kocsi. Azt írja nincs elegendő termény a pajtában. Egyet szeretnék eladni, annyi van, és van 2 engedélyem is.
    Válaszotokat köszönöm

11. Laboviti

Szia!
    A fejlesztett dekorációs elemek nem cserélhetők.

12. j.erzsy

Nem cserélni akartam, hanem eladni, de bent volt a menüben, minta eladható lenne.
    Azt már tudom, hogy amit nem lehet cserélni, azok úgymond "eltűnnek" a menüből, mintha nem is lennének, de ezek ott voltak. Akkor gondolom ezeket sem eladni sem cserélni nem lehet.

13. Laboviti

Az aranyszabály itt is érvényben van.

14. j.erzsy

Nem hiszem hogy bármilyen szabályt megszegtem volna, köszönöm.

15. Laboviti

Az aranyszabály arra vonatkozik, hogy ami megjelenik az eladási ablakban az eladható, ami nem az marad Nálad.

16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Gazda: nolina1965 ID: 17974254
    A cserepartnerem közben írta, hogy a 20 napin fölül szerinte 20 + ajit lehetne fogadni, de szerintem nincs ilyen korlát. Szerintem még 6 db-ot kéne küldenem, szerinte 7 db-ot (összesen 30), de még azt az 1 pluszt is odaadnám, csak sikerülne! Undertaker2426 a partner.

17. Laboviti

Kérlek ne feledd, minden játékos 20 ajándékot kaphat vissza egy napon belül a társaitól (a napi 20 kapható ajándékokon felül). Tehát ha valaki nem kapott a napi "normál" ajándékokból egy darabot sem a barátaitól, akkor 40 darab ajándékot kaphat az "akciós" ajándékokból.
    Jól tudta a cserepartnered.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

18. j.erzsy

Akkor még mindig nem értem, mert ez megjelent az eladási ablakban, de azt írja: Értékeljük az igyekezetedet, de ehhez sajnos nincs elegendő terményed a pajtában.

19. Laboviti

Még mindig azt tudom írni, hogy ezek a tárgyak nincsenek az eladhatók listájában.

20. xubuntu

xubuntu Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    tudna valaki segiteni a Gazdakörbe ledom a pékekgyöngyébe amit kell és nem kapom meg érte ami jár : Mondjuk jár tp csengöpénz és nem kapom meg. Ez mért van?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.