Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Akkor már csak egy problémám van:
    tudomásom szerint éjfél előtt kezdtem el küldeni és 24 db-ot sikerült 0:10-ig. Ha a tegnapi kvótába számolta, akkor miért nem enged ma küldeni;
    ha a mai kvótába, akkor miért állt meg 23-nál (esetleg 24-nél), mert az kevéssé valószínű, hogy abban a 10 percben más is küldött neki még 16(17) ajit.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Neked és neki is a support tud részletes ajándék küldési/fogadási listát küldeni.

nolina1965 kedveli ezt.
  4. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

valaki megtudja mondani nekem mi az a mopszli most nyertem a keréken de nem találom sehol

5. -East17-

Szia!

A kutyatenyésztés egyik állata, tehát a pajtában a tenyészállatok fülön találod meg.

6. buksi-farm2

buksi-farm2 Fórum-zöldfülű

Cseréltem két kitehetőért egy majomkenyérfát és egy amhersztia fát.Ez a mai napon történt és nem találom őket.ki akartam tenni és a menüben nincsMár frissitettem,többször is ki-be léptem.Hol lehet?

7. -East17-

Szia!

Kint maradtak a csere ablakban azok amiket nem sikerült elboltolni. 1-2 napon belül várható a visszatérésük.

8. Anyaló

Anyaló Járnitanuló

Hali! Belépéskor egy piros lapot kaptam! Ez mi ezez?

9. -East17-

Szia!

Valószínűleg a húsvéti event maradékainak visszaváltásáról kellett volna értesítenie.

10. xubuntu

xubuntu Fórum-zöldfülű

Szia ID számom 53764854

11. -East17-

Szia!

A kérdéses feladatba ekkor szállítottál be utoljára: 2016-03-30 16:44:41. A jutalom: 3 csillag és 1300 TP. Pénzjutalom ebben a feladatban nem volt.

12. turórudi48

turórudi48 Járnitanuló

Sziasztok!
    Most akartam beváltani a licsifát, és egyszerűen nem kaptam meg. kb. 1 hete pedig a kamvatkafa szobor szintén nem kaptam meg. Segítsetek mi lehet az oka? ID. számom: 51797476

13. Marica56

Marica56 Utánpótlás-írogató

Szep napot! Szeretnem megtudni miert nem mukodik rendessen az ajandek kuldes Nalam? A szomszedom Nekem tud kuldeni en sajnos nem tudom viszonozni... miert van ez ? koszonom a valaszt Udvozlettel Marica56

14. -East17-

Szia!

Miért nem tudsz neki küldeni? Mit tapasztalsz?

15. -East17-

Szia!

Pontosan mi is történt? Mit szerettél volna a licsifával tenni?

16. Döncike02

Döncike02 Fórum-zöldfülű

reggel utalással vettem farmukásokat a pénzt levonták eddig semmi nem történt nem müködik!

17. -East17-

Szia!

Átutalással vásároltál, vagy azonnali fizetési móddal?

18. Nox1982

Nox1982 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Most egymás után két farmomon is a belépéskor egy nagy piros lap fogadott! Ez most mit jelent? mivel nem találom s eddig nem is láttam ilyet? Válaszotokat előre is köszönöm!

19. -East17-

Szia!

Tudomásunk szerint a húsvéti event maradékainak visszaváltásáról szólt az értesítő ablak.

20. Döncike02

Döncike02 Fórum-zöldfülű

Átutalással

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.