Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Hidd el, hogy jelenleg is dolgoznak rajta.
    Senkinek sem jó, hogy ez van, de ahol technika van, sajnos hiba is becsúszhat.

2. Alma1956

Alma1956 Járnitanuló

Sziasztok! Én is részajándékokat kaptam, délelőtt indítottam az órát, aratnom kellene....most nem tudom mit tegyek :(
    Segítséget kérek!
    Köszönöm!
    Alma1956 ID:674302

Arassunk, vagy várjunk???????

dupla hsz összevonás

3. davide0170

davide0170 Utánpótlás-írogató

Az előzőekben írtam én is erről a problémámról, de most a farmon rámentem a címeremre és a pinkilovacskák látszanak, de a csatni és a többi bónuszom képe eltünt.

4. saci35

saci35 Járnitanuló

Kedves Nildia,

Elárulnád, pontosan hogyan működik az idő korrigálása című rész? Ha reggel 5.45-kor indítottam, most arattam volna utoljára 18.30-kor a 60.000 TP-ért, de az óra eltűnt. Mikor fog lejárni a 24 órám? Mennyi TP-m lesz rajta? Ugyanis a tegnapi hiba kapcsán csak az órát kapták vissza, a rajta lévő TP-t nem.

5. (zozo)

(zozo) Fórum-zöldfülű

Szia! Csak az a baj, hogy amióta állandóan fejlesztgettek, csak hibák vannak.

6. csuhi

csuhi Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Nekem is visszajött az óra,de csak 22,02-őt mutat,a növény éréséből még hátra van 2,36 ezzel az aratással készen lettem volna 42780Tp-on van jelenleg.Reggel 7 órakor indítottam az órát.Bízhatok benne,hogy addig még minden megjavul?

7. Nildia

8. farmer99

farmer99 Fórum-zöldfülű

sziasztok, szép estét!
    egész délután nem mutatta a tp-t a számláló most viszont mutassa csak az idő nem jó :(
    reggel kb. 7 órakor indítottam az órát most viszont azt mutatja, hogy már 22 óra eltelt :(
    lesz vagy van még javítás ami által vissza kaphatom a tényleges hátralévő időt?

9. Nildia

Szia!

Ezzel a hibával kapcsolatban próbálj meg egy ki be lépést, illetve takarítást, megjelenítési probléma.
    Persze, ha van élő bónuszod.

10. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Szia.
    Köszönöm a gyors választ.Mostanában nem éppen a türelmemről vagyok híres,de a kedvedért most megpróbálok az lenni.

11. Nildia

Ez a legfrissebb információ, türelmeteket kérjük továbbra is :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-94149

Hogy ez mennyi időt vesz igénybe, jelenleg sajnos nem tudom megmondani.

12. céklagazda

céklagazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Mivel több farmról játszom, így az óra ügyben meg tudlak nyugtatni bennetek. Az óra a még hátralévő időt mutatja. Legalábbis azokon a farmokon, ahol nincs hiba azt mutatja. Tehát ha nálad 22 valamennyit mutat, azt kell hogy jelentse, hogy még ennyi van hátra.
    Ugye jól mondom Nildia?

13. Nildia

14. Nildia

Szia!

Igen az óra a még hátralévő időt mutatja, ennyi ideig van lehetőség elvégezni a feladatot.

15. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok! Lassan beérnek a növényeim és az lenne a kérdésem, hogy arathatok-e a fennálló hiba miatt, vagy inkább várjak vele?

16. Nildia

Szia!

Az óra nem azt mutatja, hogy 22 óra eltelt, hanem azt, hogy még 22 órád van teljesíteni a feladatot.

17. SZILVUSKA78

SZILVUSKA78 Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni hogy lehet az hogy reggel indítottam a képregényen az órát és eltűnt pedig holnap reggelig élt volna ,így nem lett csak 24 ezer tp ém.ID 26862598. Előre is köszönöm ha valaki utána nézne.

18. justandy27

justandy27 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hat órakkor arattam, az idő számláló nem jó, de nem adta hozzá az aratás tp-jét. Remélem megkapom, mert így nem tudom befejezni a feladatot. Türelmesen várok a hiba kijavításáig. Szép estét mindenkinek!

19. Nildia

Szia!

Az első ablakod működik? Megy a visszaszámlálód? Próbáld meg 1 kocka learatásával, és figyeld a tp számlálódat, változik e az érték.

20. Nildia

Szia!

A hivatalos információk között található hibával kapcsolatos értesítést olvasd el légyszíves :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-94149

Javítják, türelmedet kérem, köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.