Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek nagyon alaposan olvasd el eme ismertetőt, benne van a válasz a kérdésedre.

2. Micse

Micse Utánpótlás-írogató

3. |Tamás|

Természetesen csakis a Supportnak kell / szabad elküldened. Kérlek írj a supportnak, küld el a problémádat, és ott megfogod kapni a további utasításokat/ teendőket ez ügyben.

4. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia!
    Segítségedet szeretném kérni befejeztem a "Húsvéti tojáskörözést" a felhősorom is ki van váltva és nem kaptam meg a Rejttojást amit tulajdonképpen most fedeztem fel. Végig néztem mindenhol és nem találom.
    ID 34737271 Jucus19
    Segítségedet is előre köszönöm.

5. |Tamás|

Szia!

Azért nem találod a farmodon, mert hiába volt ingyen, csak át kellett volna venned, ezt a plusz kattintást nem tetted meg.

6. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia!
    Köszi a választ de biztos, hogy rá kattintottam mert akkor nem tudtam volna tovább menni. Van arra lehetőség, hogy megkapom?

7. |Tamás|

Nem volt szükséges rákattintani, anélkül is tovább engedett a gép. Sajnálatos módon utólagos pótlásra nincsen lehetőség.

8. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia!
    Köszi a választ de nem értek egyet vele mert a felhősorom ugyan meg van de használni nem tudom a hiányzó kitehető miatt.

9. |Tamás|

Előzményekből egyértelműen látható, hogy nem vetted át az amúgy ingyenes ajándékot. Ezért nem tudunk veled mit tenni sajnos. A továbbhaladás feltétele csak az volt hogy minden, ahova be kell adni, az meglegyen, nem volt kötelező átvenni az ajándékot. Elhiszem, hogy nem tudod használni a felhősort, legközelebb Kérlek alaposan olvasd el az event részletes ismertetőjét, és tegyél meg mindent hogy meglegyen a kitűzött cél. Érdemes event zárása előtt pár órával esetleg átfutni még egyszer az eventet, hogy biztos megvan-e minden amit el szeretnénk érni.

Anikó1961 kedveli ezt.
  10. Micse

Micse Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen, ezt fogom tenni!!!!!

11. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Sziasztok! Szerintem ezen magasabb árú trágyáknak egyszerü a magyarázata, mert azok az előző eventnél "ragadtak" be a piacon, hiszen még nincs egy hete hogy az véget ért, illetve nem telt el egy hét azóta, hogy a húsvéti event alatt ennyiért ment a trágya a piacon.
    Most pedig még a dinamikus piac miatt, csak lassabban kúszik az ár fölfelé.

Nálam is ugyanez volt a helyzet, hogy 100 körüli CsP áron tudtam kitenni,(runa 75%-os rúna kiváltva természetesen) pedig előttem volt 300 körüli vagy a feletti ajánlat is...De ezek biztosan az előző event után maradtak meg a piacon.
    Én igy gondolom, hogy ez nem hiba, hanem egyszerüen a mostani és az előző event között eltelt rövid idő magyarázza....

Üdv

12. barna030303

barna030303 Fórum bárója

13. |Tamás|

barna030303 kedveli ezt.
  14. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia Tamás! :)
    Nem tudom,jó helyen kérdezem,de én csak kapom (sajnos nem mindig :() a csibéktől a pontokat,de a számláló nem mozdul.
    Levelezés,ajándékozással semmi gond.Valakitől azt hallottam,megjavították,de én ezt nem veszem észre,sajnos.

15. |Tamás|

Szia!

A levelezés utáni csibepontok nem mindenkinél íródnak jóvá sajnos. A hibát továbbítottuk a központ irányába, de visszajelzés nem történt felőlük hogy ezt mikor fogják javítani.
    Amennyiben adsz egy felhasználói nevet, és egy pontos UserID számot, akkor megnézzük, és kimondottan Téged is továbbítunk hogy neked sem jó.

16. csopke1

csopke1 Fórum hercege

A levelezés után többnyire megkapom,bár nem mindig.Én arról beszélek,amikor a csibe küld pontokat a csibeszobából.Az sosem íródik jóvá.Egyáltalán van értelme ezeknek a pontoknak?
    ID:10574841
    Nagyon köszönöm a segítséged,szép napot kívánok! :)

17. |Tamás|

Valóban, megnéztük, nálad ezzel is probléma van. Továbbítottuk a központnak. Természetesen van értelme a pontoknak, mert a csibepontokkal tudsz fejlődni.

csopke1 kedveli ezt.
  18. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Köszönöm a gyors választ! :)

19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia Tamas!
    Olvasom csopke 1 irasat , nekem is ez a problemam, ugyan ma nem figyeltem meg a csibepontjaim emelkedeset, de husvet kornyeken en is ezt szova tettem, hogy nem adodik hozza a csibepont es igy nem lehet vasarolni. Nildia valaszolt es a lenyege , hogy nem lathatom a csibepont emelkedeset . Akkor mire valo a csibepont es hol ellenorizheto a novekedese? Szoval akkor hogy is van ez? Mert mar nem tudok eligazodni a valaszokon . Koszonom missuzy_53ID: 1851772

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A csibétől kapott 5 csibepont, az ajándékozásért kapott 5 csibepont, az első levél megírásáért kapott 5 csibepont a csibénél a csíkra íródik be. Ott ellenőrizheted. Majd ha ez betelt és az 50 pontodat átváltod a 5 "nagy pontra" akkor már azért vásárolhatsz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.