Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

2. Cila75

Cila75 Fórum-zöldfülű

3. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Megtaláltam! Elnézést, hogy csak most tudom megköszönni a keresést! Jó éjszakát!

4. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Jó reggelt.

Minként a fórumon olvastam a hibák javításra kerültek, az én gondom meg látszólag nem oldódott meg. Kérlek ha lehetséges nézzetek utánna. Szeretném ha a 12h. aratógépet amiért a terményt beadtam újra elérhetővé válna és természetesen a termény is újra rendelkezésemre állna amit beadtam érte.

Köszönöm szépen

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek a játék supportjára írd le a pontos tényeket a lehető legrészletesebben.

6. saci35

saci35 Járnitanuló

Kedves Laboviti!

Megnéznéd nekem, hogy szancs néven van-e több farm regisztrálva? szancs nevű csibém (aki egyben szomszédom is) után nem kapok csibepontot csak az ajándék küldésért, de a fő problémám, hogy a leveleim nem jutnak el hozzá. Napi ajándékot küldözget nekem, de nem tudom, hogy az én napi ajándékom (nem a csibeszobából) vajon megkapja?
    Nagyon égő, hogy a csibe szépen halad (nélkülem is), ajit küld, de közben esetleg mindenfélét gondol rólam, hogy még egy betűre sem méltatom :cry:

Köszönöm szépen előre is!

saci35
    ID: 42249450

7. Laboviti

Szia!
    Névazonosság áll fent az érintett "csibénél", gazdánál.

saci35 kedveli ezt.
  8. saci35

saci35 Járnitanuló

Köszönöm a választ. Az ajándékokat azért megkapja?

9. Laboviti

Igen, az ajándékok célba érnek.

saci35 kedveli ezt.
  10. Szutserika

Szutserika Járnitanuló

Gazda: SzutserikaID: 47244226

Sziasztok.Utanna tudnatok nezni,hogy miert nem mukodik az egigero paszulyom? Par napja 0/3, ma egyel tobb amit kiir. Vettem paszuly patronust, de azzal sem lett jobb. Nem tudom gorgetni az ablakot.
    Olyan mintha csak 3-4 felhosorom lenne. 2 napja irtam a supportnak de nem kaptam erdemi valaszt. Amugy a chat sem mukodik nekem, mar eleg regota.
    Kellemes ,es tartalmas napot kivanok mindenkinek.:
    Szutserika

11. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, ha az Égig érő paszulynál ha nem az "összes kategória" van beállítva, akkor nem látjuk mindegyik felhősort.

Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...-munkások-aratógép-vetőgép-állatgondozó.6882/

A support válaszát a regisztrációs e-mail címedre várhatod. Kérlek a spamek és a promóciós levelek között is kutakodj a levelek után.

Szutserika kedveli ezt.
  12. Szutserika

Szutserika Járnitanuló

Koszonom a valaszt.Ennyire nem lehetek ostoba.Hahaha Valahogy eltuntettem a legordulo menut,es atallitottam a kategoriat. Most mar mukodik hala a valaszert.)))))

13. anettnéni

anettnéni Utánpótlás-írogató

szia többször megfigyeltem már hogy ha aktívak a munkások akkor a kincses szigeten nem tudok aratni mert 98%nál megáll a betöltés lehetséges vagy csak beképzelem? köszönöm
    anettnéniID: 1859407

14. Laboviti

15. xxzsozso2702

xxzsozso2702 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hogy tudom visszavonni a mentornak való jelentkezésemet?

16. Laboviti

Szia!
    Kérlek, ezzel a kéréssel keresd fel a supportot.

17. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Tudna valaki segíteni? A pékségben szerettem volna sütni, de nem indul el. Sztrájkol a pékem, mert nem voltam mostanában nála? Köszönöm, ha válaszoltok. További szép napot mindenkinek.

zoldliget kedveli ezt.
  18. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki-, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

19. xxzsozso2702

xxzsozso2702 Utánpótlás-írogató

Köszi szépen!

20. tremama0422

tremama0422 Haladó

Szia! Köszönöm a segítséget, most már működik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.