Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ngabo

ngabo Fórum-zöldfülű

Szia, az lenne a kérdésem, hogy a windows 10-nél nem tudom a felbontást beállítani rendesen. Vagy nagyon kicsi a képernyő közepén a játék vagy ha növelem a méretet a képek széle elmosódott lesz. Amúgy a Chromot használom., Mit csináljak?
    Köszi

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ezt innen sajnos nem tudom megmondani, nem ismerem az említett operációs rendszert, de lehetséges, hogy a VGA driver környékén van valami probléma. Mindenesetre a Chrome sem ajánlott böngésző, én a helyedben megnézném az egészet Firefoxban is.

3. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia!Kérlek segíts?Úgy tudom volt mormotám ,nem találom és hol lehet szerezni mert venni nem lehet.Köszönöm a segítséged.

Bocs most küldöm az ID:21206344

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A mormota titokólból fejlődhetett ki, de már ilyenformán nincs játékban, csak csere napon tudsz szert tenni rá.

A megadott ID számú farmon még nem rendelkeztél ezzel az óllal.

5. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy itt kell-e megkérdezni, hogy mit kell csinálni most a moziban? Fogalmam sincs hogy kell befejezni a dolgot, mert nem jelzi! Ha csak bezárom, akkor meg nem kapok mozipontot!

Köszönettel: Éva0315 (44903957)

6. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

7. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

8. -matarka001-

-matarka001- Utánpótlás-írogató

Aki kitalálta ezt a mozis játékot, az oldja is meg. Nem vagyok tök ügyetlen, de sokadik próbálkozás után feladtam.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -matarka001-!

Amennyiben kijelölős játékkal találkoztál, egy sémára készülnek.
    Kijelölőshöz pedig van ismertető a Mozi részletes leírásában :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

10. -matarka001-

-matarka001- Utánpótlás-írogató

Úgy bepipultam, hogy még egyszer megpróbáltam, össze vissza jelöltem a kék kereten belül, nagyon sokszor és egyszer csak megunta és kiírta a submint-ot, azaz megadta a pontokat.

11. boka007

boka007 Haladó

sziasztok!

a nagy bajom a következő: az 5 mesterüzem közül csak a lekvárfőzőben tudok terméket betenni. a másik 4be belépek, és szürkék, inaktívak a gombok, ráadásul a mennyiségbeállító meg sem jelenik. (délelőtt még jó volt minden)
    nagy kétségbeesésemben próbáltam mindent: ccleaner-rel takarítottam... nem lett jobb. flash playert letöröltem, majd újra telepítettem, ám nem változott semmi. kérlek segítsetek!
    farmnevem: boka007
    ID: ID: 29037110

12. -Aryka-

-Aryka- Aktív író

Sziasztok!Az egyéni beállításokban a mentés nem működik.minden letiltott effekt beindul.köszi a választ

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működnek az üzemek.

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Mi is tapasztaltuk az általad is említett problémát. Jeleztük a fejlesztőknek.

15. -FüligJimmy-

-FüligJimmy- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Volt 8 farmaranyam szintlépés előtt,és most is annyi van. Miért nem adta meg? Úgy léptem szintet hogy nem is voltam bent a játékban,csak 1 ablak jött fel hogy mit mennyire váltottak át. Most akkor hogy van ez? Miért nem jár a farmarany szintlépésnél? Vagy már ez is kínai lett? Köszönöm a választ! -FüligJimmy- ID: 14169741

16. Nildia

Szia -FüligJimmy-!

Az ellenőrzés alapján a farmaranyat valóban nem kaptad meg.
    Problémádat jelezzük a központ felé, a kivizsgálásáig kérlek légy türelemmel - ez néhány munkanapot is igénybe vehet.

17. -FüligJimmy-

-FüligJimmy- Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm!! Szép napot kívánok Neked!

18. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!
    Nem tudom jelezte e már valaki rajtam kívül, hogy locsolásnál víz helyett szuper trágyázta a földet (burgonyát)? Én így jártam , és jó lenne visszakapnom a szuper trágyát.
    Köszönöm!
    betjoli ID: 38422889

missuzy_53 kedveli ezt.
  19. Nildia

Szia betjoli!

A rendszer csak azt veszi el, amire kattintasz.
    Félrekattintásból adódó veszteségeket a Bigpoint nem térít meg senkinek.
    Minden billentyű és funkció rendeltetésszerűen, hiba nélkül működik.

20. betjoli

betjoli Fórumprofi

Én nem kattintottam félre mert a víz és a szuper trágya között ott a sima trágya és mind a két területen egymás után nem követem el azt a hibát, most aratok és újból megnézem.

missuzy_53 és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.