Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Macatanya

Macatanya Utánpótlás-írogató

Sajnos még FA-t sem lehet venni. Ha rákkantitok csak annyit ír Ennyi farmaranyad van 0. Persze lehet hibázni a fejlesztőknek csak nem mindegy, hogy az ember felhasználja a talonba helyezett arató vető gépet és nem halad mert hol ez a hiba hol az a gép ideje meg szépen csökken. Itt a baj.

maligandi kedveli ezt.
  2. maligandi

maligandi Junior szaki

Sajnos ez a probléma nálam is jelentkezett, de az eventet sikeresen elindítottam 10 farmon:)

b76j93 kedveli ezt.
  3. zsokamano

zsokamano Fórum-zöldfülű

Szia! Rackónak 3 napja is ma is nagyon örültem, mert arató-vető gépet kaptam ajándékba, ha jól emlékszem rá 6-6 órásakat....sajnos a kuponok nem látszanak,így használni sem lehet őket....hol keressem őket?

maligandi kedveli ezt.
  4. maligandi

maligandi Junior szaki

ha Rackótól kapod akkor az azonnal indulni szokott :)

b76j93 kedveli ezt.
  5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Rackó barátunk egyből induló munkásokat oszt.

maligandi kedveli ezt.
  6. |Tamás|

2 farmba beleszokott kergülni a játék, nem hogy 10-be. Érdemes minden farm után rendbe tenni a gépedet, amennyiben rendesen szeretnél játszani.

maligandi kedveli ezt.
  7. maligandi

maligandi Junior szaki

Tamás megsúgom ettől több farmra járok, csak az eventet 10 farmon csinálom :D ismersz vajon még ilyen farm fanatikust? :D
    köszönöm a tanácsodat, igyekszek meg is fogadni :)

b76j93 és mamika57 kedveli ezt.
  8. baksaiedit55

baksaiedit55 Fórum-zöldfülű

Bocsánatot kérek, én voltam a figyelmetlen 5 db kisföld bent maradt, eléggé takarásban ahhoz, hogy ne vegyem észre.

9. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Üdv

nem tudok farmaranyat venni,hiába kattintok a farmaranyos ikonra bal oldalon felül

10. |Tamás|

Szia!

Néhány farmnál észleltük a problémát, jelenleg is folyik az egyeztetés a fejlesztőkkel. Türelmedet kell kérnem.

11. forraifk

forraifk Járnitanuló

Szia ! Én sem tudok vásárolni sz.trágyát! Nagyon kellene!!! Köszi

12. |Tamás|

Szia!

Hol próbáltál meg szupertrágyát vásárolni? Gazdaboltban vásárolható a szupertrágya minden gond nélkül
    ( pedig olyan farmról próbáltam, ahol a bank nem működik)

13. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

gondolom ahoz kéne neki farmarany ugye......

14. czakogabi1970

czakogabi1970 Fórum-zöldfülű

Mért nem lehet belépni a játékba????

15. |Tamás|

Lehet, hogy csak nekem nem megy az olvasás értelmezés, de azt írta szupertrágyát nem tud venni. Ez esetben én a szupertrágyát próbálom ki, járok utána, nem annak hogy nem tud venni FA-t, amit szupertrágyára költene.

16. |Tamás|

Szia!
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

-Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver...__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet. A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

17. Kata-hrina

Kata-hrina Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Ismét zargatlak,csak azt szeretném elmondani hogy mindent amit ajánlottál hogy felgyorsuljon a farmom azokat elvégeztem,de sajnos még mindig nagyon lassú,alig tölti be a dolgokat ...stb
    Katha-rina gazda
    id:5939653

18. zsokamano

zsokamano Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ, szomorú vagyok, pedig táraztam vele az eventig, ezek szerint hiába volt....

19. Enzarama

Enzarama Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Üdv Erika

20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Á nem olyan rettenet , a tojások jártak le közben, de óriási szerencsém volt , mert a 100 %os tp bónuszt még ki tudtam használni az uccsó percekben.Nálam mostanában nem volt gond, bizonyára az event miatt lehetett túlterhelt a rendszer.A gépem is jó, nem régi.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.