Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Metim2-

-Metim2- Utánpótlás-írogató

Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
    Akkor leírom úgy, hogy te is értsd! :(
    Learattam a termést, és az 1. ablak úgy tett, mintha már kész lettem volna. Tudom, hogy nem nekem kell beadnom, egyszerűen csak meg akartam nézni,. hogy hogy állok, de az 1-es ablak elérhetetlen.
    Most érthető voltam?

2. Ittsevagyok

Ittsevagyok Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Nekem is eltűnt az órám,bár én arattam is :( Mi lesz a TP-kel ? Meg az aktivált bónuszokkal azok telnek. Hiába lesz idő,ha azok meg letelnek :(

3. lilarépa

lilarépa Utánpótlás-írogató

ki be lépkedek és nem kapom vissza. Vagy egy órája már.... :-(

4. uncsi66

uncsi66 Fórum-zöldfülű

Igen ezt értem, köszönöm szépen. Nem is ezzel vagyok bajban. Azt nem tudom, hogy a learatott növenyek pontjaival mi lesz???

5. kakihadnagy

kakihadnagy Fórum-zöldfülű

Én is így jártam!!!!!!!!!!!!!!! Kapunk valami kompenzációt???????????????????????????????

6. lilarépa

én sem tudom mit csináljak. Ha nem adja meg a TP-t letelik az idő.... és hiába lettem volna készen...nem fogom tudni befejezni az eventet. Mondhatnák, hogy meddig virrasszunk... vagy megadhatnák érte a nyereményt.

justandy27 kedveli ezt.
  7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Ha a hivatalos elolvastad, és az itt hibát jelző gazdatársak sorait is elolvastad, láthatod, hogy hiba van az eventtel, az első ablakkal.
    Terményt írtál, nem tapasztalati pontot. Az két különböző dolog.
    Javítás jelenleg is zajlik, hogy mennyi időt vesz igénybe sajnos nem tudjuk.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-94149

8. innafka

innafka Járnitanuló

Szia!
    Reggel 6-óra körül indítottam az órát,de már el is tünt.
    19-óra körül arattam,evvel biztosan megvolt a 60000Tp,mégis csak rész jutalmakat kaptam.
    Mit lehet ilyenkor csinálni.
    innafka ID:40344357

9. Nildia

Szia!

Addig amíg a hiba ki nincs javítva, ezt nem tudjuk megmondani.

10. Nildia

Szia!

Ha kapunk kompenzációt, akkor azt a hivatalos információkban azonnal tudatjuk Veletek.

11. Nildia

Szia!

Igen, ez a hibajelenség, ezt javítják.
    Javítás végeztével visszakapod a befejezetlen első ablakodat, és be tudod majd fejezni.
    Hogy ez a javítás mennyi időt vesz igénybe, sajnos nem tudom Neked megmondani.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-94149

12. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Sziasztok
    Én is azt szeretném kérdezni, hogy akkor most arathatok, mert megérett a növényem, vagy várni kell a hibajavítás befejezéséig. Ha learatok azt utólag beszámítják az 1-es feladathoz???
    mazsu57

13. Ittsevagyok

Ittsevagyok Utánpótlás-írogató

Én nem tudok virrasztani reggel kelnem kell meló van :(

14. farmmanias20

farmmanias20 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam is elszállt az óra. ID: 8486598 Köszi

15. januar51

januar51 Utánpótlás-írogató

Tudom,hogy nektek sem könnyű,de maradjak fenn reggel 6 óráig,hogy megtudjam elindult-e a számláló? Csak addigra pont letelik a 24 órám és nem lesz meg a 60 ezer TP-m.Jó kis dilemma,ti mit tennétek az én helyemben?

lilarépa kedveli ezt.
  16. Alma1956

Alma1956 Járnitanuló

Nem megoldás, csak az, hogy az időt visszakapjuk!!!! Holnap szombat, nem biztos, hogy mindenki tud gépközelben lenni! A nem számolt aratás TP pontjait is jó lenne megkapni. Köszi!

17. lilarépa

hát.. én elkárolnám.. :-(
    túl sok választásunk nincsen

18. 83-tél

83-tél Járnitanuló

Én beadtam mindent amit kértek, de csak 4 titokfát és 9 partypörgetést kaptam. A titkosügynök képzőt nem kaptam meg :S

19. Sessina

Sessina Utánpótlás-írogató

Tudom, olvasom sokaknál van ez a hiba, én is megkaptam a részfeladatért a jutalmat, nálam az órán akkor volt még vissza 14-15 óra, most már elvileg kevesebbnek kell lennie, de most jött el hogy aratni tudnék, viszont nincs óra, még olyan se ami hibásan számol vissza, és jó lenne tudni érdemes-e aratni, utólag hozzáadják, mert bizony a csatnik, meg a tp növelők ideje ketyeg. Azt gondolom, hogy az event össz idejéhez fognak hozzátenni jó pár órát ez miatt, de talán a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy mindenkinek megadják az első feladatért a maximális jutalmat és nekivághat a következőnek. Mert így szerintem a többség nem mer aratni, haladni. Csak reménykedik. Szóval már a többség szerintem egy bólintással is beérné, hogy oké arassatok haladjatok, mintha menne az óra és utólag jóváírják, mert így mindenki eljutott valameddig, és nem tudja, hogy kezdenie kell elölről, vagy onnan folytathatja ahol a hiba megszakította. Mindenképp hátrányban van, de azért jó lenne tudni valamit.

Sessina ID: 40254470

mazsibazsi2, januar51 és lilarépa kedveli ezt.
  20. Kottarikotta

Kottarikotta Fórum-zöldfülű

Szia ! Köszönöm a tanácsokat, de sajnos semmi sem jött be. Öt percenként próbálok azóta is ki-be lépni, sajnos semmi eredménnyel. Várható esetleg még a mai nap a hiba javítása, vagy a csökkentett ajándékot fogadjam el és haladjak tovább ?? Ez eléggé lehangoló !!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.