Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szia Modi !

A dinamikus piacról írnék.
    Ezekkel az új bahamai növényekkel kapcsolatban lenne kérdésem: Hogyan lehetséges az, hogy a Gazdaboltban megvásárolt sárgadinnye drágább, mint a piacon lévő maximum ár ? Ott a közép ár 9838.-Csp 100 db esetén
    Mert a gazdabolti áron 22000 Csp./100 db ..míg a piacon a ugyan ez az áru 17311 Csp./100 az ár. Minusz a 10 % adó.
    Ezek szerint nem éri meg piacra vinni...

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kereslet miatt magasabb is lehet a max. árnál is a kínált ár...
    A kereslet és a kínálat valamint a megkötött tranzakciók alapján a piaci árak akár percenként is változhatnak.

3. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Ezzel én is tisztában vagyok, de ha nem engedi a magasabb árat a rendszer akkor hogyan lehetne feljebb tornászni a végét?
    Vagy nem azonos piacról beszélünk ?

4. Laboviti

Az árak változhatnak lsd. trágya.

5. fókabébi

fókabébi Utánpótlás-írogató

fókabébi : ID : 7109372 . A gazdakörbe , hogy tudnám sorrendbe rakni a feladatokat mert , össze vissza vannak . Előre is köszönöm . Tisztelettel : fókabébi : ID : 7109372

6. Laboviti

Szia!
    A gazdakörben a kereső funkció segítségével több kategória közül választhatsz a megjelenéshez (jobbra fent).
    Az időrend alapján a legfrissebb kerül előre.

7. *mókuci*

*mókuci* Járnitanuló

Sziasztok!Érdeklödni szeretnek ,hogy megjelent egy új gazdaköri feladatsor.Azt szeretném megkerdezni ,hogy ez hiba?Nem találom hozzá az eventnövény. :) Szép napot kivanok :)

8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

*mókuci* kedveli ezt.
  9. *mókuci*

*mókuci* Járnitanuló

Baby72 kedveli ezt.
  10. kami53

kami53 Utánpótlás-írogató

Véletlen töröltem a kacsa kata fámat és nem találom sehol. Hol keresem? Vagy elveszett a törléssel?

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mindenképpen a fák között kell lennie, ha kitéve sem találod sehol. Pontos ID szám kell az ellenőrzéshez.

12. kami53

kami53 Utánpótlás-írogató

Megtaláltam. Köszönöm a segítséget. Pedig elötte többször átnéztem. Lényeg
    , hogy meg van. Mégegyszer köszönöm a segítséget.

13. dióbélmama

dióbélmama Utánpótlás-írogató

Nem egészen értem ezt a tikinaptárat. tegnap váltottam ki a 7. napot a +1 termésbónusszal ( még ebben a pillanatban is van 5 percem belőle, tehát tuti, hogy 24 órája váltottam ki) Ma pedig azt írja , hogy elkéstem, csak FA-ért tudom kiváltani a 8. napot és ma a 9. tudtam kiváltani. Hogy van ez ?

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nézd meg alaposabban a naptárat és a sor végi más színű köveket ne számold bele. A +1 termésbónusz is ilyen kő mögött volt. Ma CSP jutalom volt, tegnap szupertrágya. Ha ráállsz az egérrel a következő, még ki nem nyitható kőre akkor ki is írja: 9. nap. Ez lesz holnap.

15. szepesej

szepesej Fórumlakó

Szeretném megkérdezni. hogy a vetőmagot vettem tegnap a Bahán és ma is szerettem volna venni az új növényekből de még mindig azt írja ki hogy mindet megvettem, tehát nem enged napi 100 venni. nem lehet vagy hiba van a rendszerben.
    Előre is köszön a választ

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia szepesej!

Pontos farmnév és ID szám megadása szükséges az ellenőrzéshez.

17. szepesej

szepesej Fórumlakó

szepesejID: 16046490

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mai napon hajnali 4:20 körül már bevásároltál, ezért nem tudsz 100 db vetőmagot venni a boltban, ez így marad ma éjfélig. Éjfél után ismételten vehetsz 100 db magot a boltban. Alternatív megoldásnak marad a piac amennyiben olyat szeretnél venni amiből van kint ajánlat.

19. jurakszabolcs

jurakszabolcs Járnitanuló

a növekedésserkentőt mért nem lehet kirakni piacra? 0 árat ir neki!!!

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Egyelőre hibás a "növekedésserkentő" a piacon, tudnak róla a központban, már dolgoznak a hiba javításán. Addig türelmedet kell kérnem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.