Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ari777

ari777 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Érdekes dolog történt.Reggel 6 kor kezdtem a első játékot. Nálam is gond volt az órával.Igaz már beleszámolja a feladatba a TP,de most az óra egy kicsit csal.Este 9 van és már csak 3 órám van a 24-ből.Pedig szombat reggel 6 kor járna le a 24 óra.

Katica031971 kedveli ezt.
  2. lilarépa

lilarépa Utánpótlás-írogató

na ez rossz hir.. a fene enné meg.

3. Mogyi

Mogyi Aktív író

Sziasztok! Ma du.4-kor elindítottam az órát, közben arattam-vetettem,majd kiléptem, tettem a dolgom a valós világban, most visszalépek a farmomra és sehol óra, tp-számolás ?! o_OMi történt?

4. bakfis

bakfis Fórumszaki

Szia! A városban a műhelyben tudod megépíteni, a tyúk mellett a vakond ikonra kattintva :)

Többieknek pedig: nézzetek be az event csevegőbe, sokan írták már hogy újra megy az óra, és több időt is kaptak, nyilván kompenzálásként :) frissítsetek és talán nálatok is "megjavul" :)

5. mohamed1950

mohamed1950 Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ.

bakfis kedveli ezt.
  6. wacek54

wacek54 Junior szaki

Az órám visszajött, de nem a valós időt mutatja, és a tapasztalatpont is kb. a fele, mint amennyit már teljesítettem.

7. Katica031971

Katica031971 Utánpótlás-írogató

Én ma délelőtt kezdtem ,és 3 óra múlva nekem is lejár az időkorlát.A nyeremény sincs jóváírva rendesen nekem!

8. lilarépa

lilarépa Utánpótlás-írogató

nállam nem jött vissza

9. puja59

puja59 Fórum-zöldfülű

Nállam is ! Mikor arattam eltünt az óra,gondoltam meglett a kellö mennyiség.Átmentem beadni,a képregény 2. feladatát mutatta,de nem fogadott el semmit. Vetettem,akkor megjelent az óra,de nem müködik jól a számláló.

10. Mogyi

Mogyi Aktív író

Nyomom ezerrel a frissítést mégis döglött :(

11. lúdgége

lúdgége Járnitanuló

Hát az órám ugyan visszajött, de a legutoljára learatott TP az ugrott, így erősen kérdéses a befejezés :(>:(:mad:

12. _Dandó_

_Dandó_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nekem semmi sem működik rendesen az első befejeződött magától, mentem tovább a másodikra, az nem adott építési tervet és a többiben se vagyok biztos, de terv sehol nincs az tuti :( Remélem sikerül orvosolni a problémát, hogy be lehessen fejezni normálisan ezt az eventet!!!

13. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Sziasztok!
    Próbáljatok meg egy ki-, belépést. Nálam újra működik a számláló, a városban is visszaállt az event ez első feladatra. Az időn kívül semmit sem veszítettem. Remélem mindenkinél újra elérhető az event és megfelelően működik.

14. mikitanagyi

mikitanagyi Utánpótlás-írogató

Jó hírem van: Nekem is eltűnt az órám. de kb. 15 perce learattam a 4 órás növényemet és ültettem helyette 8 órásat, (kiszámoltam, hogy ha reggelig megjavul a rendszer, azzal is kész lehetek, és még a megevett tp.növelőim is érvényesek lesznek).
    Most frissítettem és látom, hogy a learatott növényeim tp-it is hozzáadta, és még hátravan 20 óra. Remélem, másoknál is így történik...

15. céklagazda

céklagazda Utánpótlás-írogató

Ismét eltűnt az órám. Hát ez már kezd egy kicsit kihozni a sodromból.

16. csillag20111948

csillag20111948 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem is eltünt az óra, pedig reggel 8 órakor inditottam. Sajnos learattam és csak utána vettem észre. Ez volt az utolsó és kész lettem volna.

17. .Mázli.

.Mázli. Junior szaki

Nálam nincs óra.

18. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Most megint mi történt? Ismételten eltűnt az óra.

19. MadameRose

Szia!
    Tp növelő termékekkel és Tp bónuszt adó tojásokkal. Kell még egy kis szupertrágya a mamutfáktól, esetleg egy kis Kacsa Kata szupertrágya és csak úgy dől a Tp. Az első feladatnál a Tp számít és nem a darabszám
    .

20. MadameRose

Szia!
    Sajnálom. Két szerveren is tapasztalták a hibát. Azt hogy melyiken működik most jól, ezt sajnos nem tudjuk.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.