Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillag20111948

csillag20111948 Fórum-zöldfülű

Hiába frissitek, ki-be lépek, semmi!

2. .Mázli.

.Mázli. Junior szaki

Meddig kell még itt ücsörögni? Nálam sincs semmi, ingázhatok.

3. tégla

tégla Fórum-zöldfülű

Nekem sajna nem jött vissza az óra ki-be lépkedek , és sajna én veszitek egy cukinis almatortát és egy husvétilekvárt,meg már 2 aratást! Mi a teendő már elég álmos vagyok!

4. Sessina

Sessina Utánpótlás-írogató

Remek, újra működik, és valóban több a rendelkezésre álló idő, még ha a bónuszokra nem is kaptam semmi hosszabbítást, én már ennek is örülök, nem akarok telhetetlennek tűnni. Már ennek is örülök, lehet hajtani tovább. :) Így talán kicsit nagyobb a kihívás is :)

5. .Mázli.

.Mázli. Junior szaki

Nálam továbbra sincs semmi! -.-

6. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Hivatalos értesítést még nem kaptunk, csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veletek. Úgy látom, többeknek már megfelelően működik. Reméljük, hamarosan mindenkinél így lesz.

7. katasok

katasok Járnitanuló

Müködik, de a learatott tp. nem lett hozzáirva. Igaz az idő meghosszabbodott. de ez igy nem igazságos. Nekem reggel el kell mennem , igy ma beakartam fejezni. Szóval ez nagyon rossz.

8. lilarépa

lilarépa Utánpótlás-írogató

Már vagy tizszer léptem- ki és be. Nincs az óra. szerintem nem is lesz már. 10kor learatok és elmegyek aludni.

9. hzsu2

hzsu2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, már kétszer ki-be léptem, de eltűnt a számláló óra nálam. Sajnos csak akkor vettem észre, miután már három földrészt learattam. Ilyenkor mi a helyzet? Vajon azt a TP-t bele fogja számolni, vagy elveszett? Köszönöm, Zsu

10. Alma1956

Alma1956 Járnitanuló

Én lassan másodszor aratok, semmi nem működik órák óta!!!!!
    Alma1956 ID :6743302

11. -ElisaP-

-ElisaP- Utánpótlás-írogató

Nálam már van óra, de nem megy sehová. A tapasztalatpontjaimat is lefelezte, amit már beadtam.

12. hzsu2

hzsu2 Utánpótlás-írogató

Megnéznétek, hogy mi a probléma nálam? Nem merem addig learatni az utolsó földrészt, nehogy elvesszenek a pontok! Köszönöm, hzsu2 ID: 21369329

13. .Mázli.

.Mázli. Junior szaki

Nálam továbbra sincs óra, de kellett aratnom, mert akkor meg a többi feladathoz nem lesz semmi. Ez az event sehogy sem jön be. Gubancos és még hibás is. A legnagyobb jó indulattal sem lehet most már megcsinálni. Többet ilyenbe bele sem kezdek! Ez nagyon elvette a kedvem.

14. varganóra

varganóra Utánpótlás-írogató

Nálam a mostani aratásnál megjött az óra, de a 7 órakor learatott pontjaim a semmibe vesztek.

varganóra
    ID 4268647

15. lilarépa

lilarépa Utánpótlás-írogató

Nálam még most sincs.
    Tovább nem várok... Jó éjt mindenkinek. Ez az event elment.. :-( szomorú vagyok a bahás -tp- miatt fontos lett volna a paszuly.

16. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nincs még esetleges kompenzációról információnk, amint lesz, azt közzétesszük.

17. gizmo2010

gizmo2010 Utánpótlás-írogató

Az óra már rendben de a bónuszok nem működnek szerintem jó lenne ha ezt is meg néznétek köszönöm

18. Alma1956

Alma1956 Járnitanuló

Jó éjt! Én is megyek :(

19. Stadion1970

Stadion1970 Utánpótlás-írogató

Nálam az óra most eltűnt,a tapasztalatpontjaim is. Titokfát csak négyet adott pedig bőven meglett volna a tapasztalatpontom!

20. justandy27

justandy27 Utánpótlás-írogató

Sajnos nálam is elvesztek a hat órakkor learatott pontok. Az óra 18:57 mutat. Sehogy nem stimmel. Reggel fél hatkor indítottam az órát, akkor járna le a 24 óra. Ilyenkor mit tudok tenni? Két óra 15 perc múlva lesz a negyedik aratásom, ahol talán befejeztem volna teljesen az első feladatot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.