Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szipolyka

Szipolyka Utánpótlás-írogató

Köszi a választ !

Megtaláltam, minden eszközöm meg is van hozzá, de mégsem építi az ólat ! Visszadobja, pedig nem hiányzik semmi hozzávaló. Majd még próbálkozok !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.5.16
  2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nem jön megerősítő ablak a készítéskor. Ahányszor az ÉPÍTÉS gombra kattintasz, annyi ól kerül a menüdbe. Javaslom nézd meg.

3. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sajnos az ismételt takarítás után sem változott semmi. Igaz csak a chrome-val van gond, mozillán rendesen fut.
    A tojáskeltető sapkám nekem is eltünt, de aranyat nem kaptam érte.

4. MadameRose

Szia!
    A 11-es szinten a 9-es lámpa kimaradt, így zártad le, ezért lett csak 2 sor. A 12-esnél három sort zártál, azért meg is kaptad a 8 csillagot.

5. MadameRose

Sziasztok!
    Lefuttattak egy scriptet, amely elvette a sapkákat, majd közvetlenül után egyet ami jóváírja a farmaranyat. Sajnos egy hiba miatt 39 Fa helyett, csak 35 Fa-t, ezért leállították. Mindenki akinek volt sapkája, megkapja érte a 39 farmaranyat, de egy kicsi várni kell. Akinek 35 Fa érkezett, azok is megkapják a hiányzó 4 Fa-t. A javításig a türelmeteket kérem.

nyuszika215, GA-BI-O-Farm és zoldliget kedveli ezt.
  6. MadameRose

Szia!
    Ha Windows XP fut a gépeden, akkor Chrome böngésző egyre több gondot fog okozni, ugyan is XP rendszerre már nem írnak frissítéseket.

Leho69 kedveli ezt.
  7. potyi120

potyi120 Aktív író

Válaszodat köszönjük szépen!Szép hetet kívánok!

zoldliget és Leho69 kedveli ezt.
  8. tündéranna

tündéranna Utánpótlás-írogató

Kérlek segíts, két virágot vettem, de csak az egyiket kaptam meg, miközben a farmeraranyat levette a gép. kiléptem, beléptem, semmi
    tündéranna ID18145540

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ne felejtsd el, hogy a Diszkórózsa

Kihelyezhető:
    Kizárólag Bahamarama szigeten és Kincses szigeten
    Kihelyezéséhez szükséges terület: 1x1
    "Érésideje": 24:00 óra
    Amit ad: 550 Bahamarama Tapasztalatpont

10. tündéranna

tündéranna Utánpótlás-írogató

Köszi! De éneklő tulipánt akartam venni, és azt kerestem. Köszönöm a válasz: tündéranna

11. Laboviti

Ma 07:43 órakor éneklő tulipán dekorációs elemet is vásároltál a megadott accounton.

12. Pretoriae

Pretoriae Járnitanuló

Pretoriae vagyok ID 5906464
    A tegnap este elvettettem a 100 guaram magot, ma reggel arattam le, de egy sincs a pajtámban
    Megnéznétek kérlek
    Köszi amig írtam addig közben megkerültek, csak újra le kell aratnom

Hsz. összevonás /Laboviti/

13. Laboviti

Szia!
    Jelenleg 300 darab guarana raktározódik a pajtában a megadott accounton.

14. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! Az imént vettem FA-t a csúszkán kiválasztva, emlékeim szerint 410 FA-t, 2000 forint feletti összegért. Viszont csak 35 FA jelent meg! Hol tudom pontosan nyomon követni, hogy hogy kerülhetett 35 FA több mint 2000 forintba??? Ha a csúszkán kijelölök x mennyiségű FA-t, akkor miért nem annyit kapok??!!
    Gazda: Szama ID: 1997550

15. Laboviti

Szia!
    Jelenleg a tojáskeltető sapkák visszaváltása folyik egy szkript segítségével.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...áskeltető-sapka-2016-május.13918/#post-493353

16. Szama

Szama Fórum veteránja

De ez mivel magyarázza azt, hogy nincs sehol se a vásárolt FA?? Ráadásul 39 FA-t írnak a tojáskeltető sapkára, nálam viszont csak 35 FA jelent meg? Kiléptem-beléptem, frissítettem az oldalt, de sehol a 2ezer feletti összegért rendelt FA.

17. Laboviti

A 4 farmaranyos differencia egy későbbi időpontban kerül majd jóváírásra.

Ha késő délutánig sem érkezik meg a megrendelt a játékpénz, akkor kérlek keresd fel a payment supportot.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-fizetéssel-a-payment-support.766/

18. Szama

Szama Fórum veteránja

Köszönöm. Akkor majd később, addig várakozás.

19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Köszönöm szépen. Ma még csak csak most tudtam belépni, de még ma sem érkezett meg. Várok tovább, pedig elszórtam volna akciós munkásra, ha időben befut...

20. Laboviti

Szia!
    A szkript még nem fejezte be a "munkáját".

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.