Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szép jó reggelt mindenkinek! Még én sem kaptam meg a farmaranyat a sapkáért...türelmesen várok!..:)

3. Laboviti

Szia!
    A jóváírások akár a jövőhét elejéig is elhúzódhatnak.

4. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szia! Nagyon szépen köszönöm a gyors választ...akkor várok, és remélem eljut hozzám is! Igazán rendes vagy!:)

5. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben az ólak menüben a kereső funkció is a segítségedre lehet.

6. Larsza

Larsza Utánpótlás-írogató

Szia,
    Volt két partipörgetésem. Aktiváltam az egyiket. Teljesen "bepörgött" és nem akart leállni. Muszáj volt kilépni, de így el is vesztettem, nem kaptam semmit.
    Üdv
    Larsza
    ID 18021446

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ilyenkor nem veszett el a pörgetés. Visszamenve a keréknél meg tudod nézni mit adott rá:

Ashampoo_Snap_2016.05.05_16h34m48s_001_.png

8. babi-kovacs

babi-kovacs Utánpótlás-írogató

Gondom csak az lenne hogy aratásnál kevesebb,nem több terményem lesz.ID11064517

9. -East17-

Szia!

Ezt pontosítanád? Ebből sajnos nem tudom kitalálni, hogy mire gondolsz.

10. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Sziasztok.
    -East17- most arattam a bahán, majd 1 percre rá az esőerdőn, 25. szinten álltam és 26. szintre léptem. Azonban most sem ablak nem ugrott elő a szokásos gratuláció szöveggel mint az elmúlt napokban sem az 5 Ab-t nem kaptam meg. Ilyen eddig nem volt a napokban. Az Ab-re nagy szükség lenne ezért írok csak bár nem sok reményt látok arra, hogy ezt orvosolni lehet - szerintem.
    Gazda: kapálda51 ID: 53981886
    Köszönöm, ha megnézed.

11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Frissíts vagy lépj ki és be, mert valószínűleg újra le kell aratnod, mert az adatok nem jutottak el a szerverig.

12. -East17-

Szia!

A 26. szintre még reggel jutottál fel, akkor kaptad az 5 banánt érte: 2016-05-05 09:54:21

13. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Akkor nem értem mert a bahán leszedtem a papagájólakat és a vaníliát és már már meg volt az ugrás. De nem, átmentem az esőerdőre ott learattam és a zöld csík rögtön vissza ugrott az elejére. Vártam a kisablakot és a banánt semmi. Most direkt beadtam a gazdaköribe cuccokat, hogy a főfarm is lépjen mert úgy állt és az rendben meg is történt kisablak, tűzijáték stb.
    Hát, így történt.

Igen, most látom az épeknél 10:52-kor beírtam, hogy 26-on állok akkor most szinte biztos, hogy a 27-et nem kaptam meg. Amint látszik a szintjelző csíkon látszik, hogy az imént nullázódott.

14. -East17-

Ennél többet én nem látok, csak a szintlépés tényét és az érte járó 5 banán bekönyvelésének időpontját.

15. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Elnézést még hozzáírtam a fenti hsz-emhez.

16. -East17-

Egyetlen bahama TP kellene a szintlépéshez 27-re. A kijelző csík ezek szerint megelőlegezte az új szintet, de a pontok alapján még nem fordultál át. Ez a következő aratáskor megtörténik.

kapálda51 kedveli ezt.
  17. kapálda51

kapálda51 Aktív író

Köszönöm, megettem 3 lángost és megtörtént a várva várt.:)
    Van 27. és 5 banán.

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  18. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Sziasztok!
    Szeretném megtudni, hogy mi az oka annak, hogy a mentorok áruházában nem tudom már 2v. 3 napja a Tapsi Fülest megvenni. Mentorpontom van. Kérlek segítsen valaki! Frissítettem, takarítottam, már mindent megpróbáltam.
    ID.:12292184 Editanya51 a farm nevem.
    Előre is köszönöm a segítséget.

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Editanya51!

A szuperszomszédot hetente egyszer tudod kiváltani.
    Te ezt utoljára ekkor tetted meg : 2016-04-29 07:12
    Tehát még nem telt le a 7 nap.

20. Editanya51

Editanya51 Aktív író

Szia Nildia!
    Köszönöm a válaszod, ezt tudom, de nekem kettő szokott lenni, pár nap eltéréssel, legalábbis eddig így volt. Most csak egy van.
    Még egyszer köszönöm fáradozásodat!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.