Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pedig leírtuk az ismertetőben, hogy hol és milyen néven találod meg őket:

Egy óra elteltével a vonat visszajön és hoz egy Titokzatos rakomány vagy Titokzatos rakomány II. elnevezésű titokólat, melyet a farmra kell kitenni, hogy kifejlődjön, mint általában a titokólak. Ezeket az Állatok-menüben találjuk majd.

Bizony nálad is ott vannak:
    Ashampoo_Snap_2016.05.07_11h32m41s_002_.png

2. Keveremkavarom

Keveremkavarom Járnitanuló

Köszönöm szépen! Úgy tűnik, türelmetlen voltam, bocs!

3. tifarm91

tifarm91 Utánpótlás-írogató

Hali! Kérdésem lenne. Eltűnt a gyémánt lugas amikor töröltem azt a szomszédomat akivel ez megvolt. (azóta visszavettem őt és ugye újra kellet csinálni az esküvői felkérést is) Én vettem anno a lugast sok aranyért. De most csak ezüst van pedig volt gyémánt és ezüst is ezelőtt. De a gyémántot nem tette az eszköztárba. Köszi a választ előre is.

4. zorcso

zorcso Aktív író

Sziasztok! Eltűnt két csibém, csak úgy.
    Éppen levelezésben voltam az egyikkel, nevelgettem már a 34..-ik
    szinten van, és egyszer csak nincs, és sapis csibe van ott, mintha kértem volna.
    Ez biztos hiba.... a csibe neve. Tita3737

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos a csibeszobában található "elküldés" gomb megtévesztő. Sok Gazda úgy gondolja, hogy az ajándék "útnak indításához" használható.
    Javaslom, hogy a levelezések során erre külön hívd fel a figyelmet.

6. Laboviti

Szia!
    A "válás során" a lugasok kikerülnek a játékból (törlés).
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/házasságkötés-válás-esküvői-lugasok-működése.443/

7. Boni20

Boni20 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Vettem ma "Topáz" talányos tiki-tenyészetet, a farmaranyt le is vonta, de sehol nem találom a megvásárolt tiki-tenyészetet, próbáltam ki-be lépni, frissíteni, 3x átnéztem már az olaknál, de sehol nem találom. Tudnátok segíteni, hol keressem? Köszönettel: Boni20!

8. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

9. Boni20

Boni20 Fórum-zöldfülű

Gazda: Boni20ID: 7264996

10. Laboviti

A 22 darab "titok" a szigeti ólmenüben várakozik. A kereső funkció segít.

11. Boni20

Boni20 Fórum-zöldfülű

Köszi szépen! :)

12. Máté613

Máté613 Utánpótlás-írogató

Helló,

Eltűnt a tukán odúm. Ha akarnám, a gőzősre be tudnám adni, ott van a tojástojóterület
    és a tűzcsapgyár között, de ha ki akarnám tenni bármelyik területre, akkor nem találom.
    Nincs meg. Tudtok segíteni?
    Máté613
    ID: 8640569

13. Laboviti

Szia!
    Ne felejtsd el, az említett állat szigeti illetőségű.

14. muskátlii

muskátlii Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Először azt gondoltam csak én tévedtem,de most teljesen biztos vagyok benne,hogy az állati gőzösöm nem hozott semmit.Betettem 500 pont értékű állatot,a városban a gőzös előtt ott a felkiáltójel(1,5 óra múlva akartam beszedni)rákattintottam,de a gőzös üresen jött,és a pajtában sem találok az állatok alatt semmit.Ez tegnap is történt így.Mit tegyek?Most megint elküldtem egy gőzöst.Vagy csak akkor adja meg a titokólat ha pont 1 óra eltelte után szedem be?

15. Laboviti

Szia!
    A titokzatos rakomány az ól menüben raktározódik. A kereső funkció segít.
    Mutatok egy példát:

16. kásrek

kásrek Fórum-zöldfülű

Bocsi már ittvan nálam.Köszönöm

17. Laboviti

Szia!
    2 darab mókusodú díszíti az Erdei tisztásodat.

18. csikicsuki10

csikicsuki10 Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni!
    Nem tudom jó helyre írok, de nem szoktam a fórumot használni.
    Farmaranyat szeretnék rendelni. Korábban rendeltem már több alkalommal. Utoljára, kb. 1 hete. Soha nem volt gond a rendelésssel. Most viszont a tegnap óta képtelen vagyok rendelni. El voltak mentve az adataim amivel eddig rendeltem, de most hibaüzenetet ad. Nem sikerült a tranzakciót végrehajtani, válasszak másik fizetési módot! Próbáltam törölni és ujra megadni az adatokat, próbáltam másik kártyával de ugyanaz történik. Mi lehet a gond?

19. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az alábbi lépéseket tedd meg: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ismertető-rendelés-hitelkártyával.775/#post-40632

Ezt követően takarítsd a számítógépedet, majd reseteld a modemet.
    És próbálj meg az "új" adatokkal rendelni.

20. csikicsuki10

csikicsuki10 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.