Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hokai49

hokai49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megkérni a Modikat, hogy legyenek szívesek utána nézni mert valami nem stimmel Nálam. Befejeztem az idő korlátos részt és csak 3 titok csemetét kaptam. Azt nem tudom, hogy party pörgetést mennyit kaptam,mert még volt a régebben vásároltból, de a titkos ügynök képzőt sem kaptam meg.Kérlek , nézzétek utána, hogy ez miért van így.Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm.üdv: hokai49

2. céklagazda

céklagazda Utánpótlás-írogató

Órám változatlanul nincs. Visszajött egy-két percre, aztán megint eltűnt. Van valami info?

3. MMisu

MMisu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Szeretném megtudni a Textilmalomba hogyan tudok energiaszeletet szerezni, készíteni?

4. saci35

saci35 Járnitanuló

Az óra nekem is visszajött, aratáskor mutatta is, de a TP-t nem számolta. Frissítettem, erre az óra is eltűnt.
    Ha reggel lesz óra és TP, akkor befejezem, ha nem, akkor az hiszem, egy jó darabig a játékkal is szakítok. Ez már több, mint apró malőr.

5. tégla

tégla Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam sajnos még nem működik az óra, lassan lejárnak a bónuszaim is kimaradt 1 aratás ,reggel munka és még aludni is kellene ,du óta szinte csak a bosszankodás ,mérgelődés-ez már nem játék -és ez baj!Jó éjt mindenkinek!

6. Ittsevagyok

Ittsevagyok Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    2 aratásom elment a levesbe mikor elkezdtem aratni volt óra mire befejeztem eltűnt >:(>:( Közbe 4 bónuszom ketyeg >:( Ez így nagyon gáz :(

7. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Valószínű, hogy Te sem fejezted be a feladatot, csupán a hiba miatt eltűnt az órád. Reméljük hamarosan javítják és akkor befejezheted a feladatot és minden ajándékot hiánytalanul megkapsz.

8. kocsisne.ter

kocsisne.ter Aktív író

sajnos az óra még mindig a holdba 24 órából 12 oda lett mert virrasztani sincs értelme klassz kis event de nem tudom kinek.
    learatok nem várok tovább jó éjt mindenkinek

9. MadameRose

Szia!
    Sajnos újabb, még mindig nincs. Amint lesz, közölni fogjuk.

10. MadameRose

Szia!
    Energiaszeletet csak a "Csillaghullás a farmon" event idején lehetett előállítani, az eventes textilmalmok számára. Ezek a malmok beváltásra kerültek. Helyette egy másik került be a játékba. Ennek tulajdonságai:
    Textilmalom:

• Érési idő: 38:00 óra
    • Amit ad: 215 TP és 1 pikniktakaró
    • Tápigénye: 1 mókus és 1 mókustáp
    • Csak a normál farmterületekre lehet kitenni

11. Alma1956

Alma1956 Járnitanuló

2X aratok óra nélkül, TP nélkül!!!:(>:(:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

12. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

És mivan avval hogy a titkosügynökképzőt nem kaptam meg csak 7 partypörgetést meg 3 titokfát nem vártem tovább a második részt megcsináltam bőven meglett volna a tp és ilyenkor mi van?

13. Scheila

Scheila Utánpótlás-írogató

A 3. aratásomnál eltűnt az órám, ami annyi jelent, hogy ezeket a bónuszokkal teletűzdelt pontokat már nem számolta hozzá. Ezek ellenére még beraktam az utolsót, ugyanis azzal együtt bőven meg lett volna a 60000 TP. Így most óra nélkül ugyan kaptam mindenből 2 db-ot, pedig nem akartam. Én az egészre készültem és meg is csináltam volna. Ugyan reggel 5-kor kellene felkelnem hozzá, de megkaptam volna mindent. Most oda az igyekezet, a lelkesedés és nem beszélve a csatniról, cukkinis-almatortáról, rózsalekvárról, répáskenyérről és pinki sütikről. Még mindenre lett volna több, mint 10 órám, tehát simán végeztem volna. :(
    Tudom, hogy sokunknál fennáll ez a hiba, de ez engem nem vígasztal! :(
    Scheila ID: 48947567

14. MadameRose

Szia!
    Kérek farmnevet és ID számot. Megnézzük.

15. MMisu

MMisu Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ, sajna az én malmom energiaszeletet kér:( Vettem mókust és tápot, nem tudom felhasználni.
    ID:50000042 de a tesóm sem Neymar0825 ID: 49986297

16. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

Uzsabalu33 id azonositó:22338929

17. devifer

devifer Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretném meg kérdezni
    terveztek e egy rémségek szigetét hogy ne csak a teliholdkor lehesen ültetni?

18. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Nekem is ugyanaz a problémám. Megint eltűnt az óra.
    Nem kaptam meg csak 7 pörgetést 3 fát, a titkosügynökképzőt nem. Közben már megint arattam, nem tudom jóváírják-e az aratott mennyiséget. Közben a 2-es feladatot is megcsináltam. Ez így nagyon nem jó. Reggel 6-kor kezdtem azóta szinte pontosan arattam, lassan készen lennék az 1-es feladattal. remélem megkapok minden hányzót.
    Légyszi nézzetek utána.

mazsu57 ID 32386895

Köszi várom a választ

19. MadameRose

20. Uzsabalu33

Uzsabalu33 Junior szaki

Én is Így jártam és a sok tpbónuszadóval mi lessz?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.