Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hajni5656

hajni5656 Fórum-zöldfülű

A ID 1833234 hajni5656. Köszönöm az utána nézésért . Űdv.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A felhősort kiváltottad és még 2 kitehetőt, de a Baltagyárat nem. Így a felhőt nem tudod aktiválni, nincs meg minden rávaló.

3. hajni5656

hajni5656 Fórum-zöldfülű

Utolag másnap reggel azt is kíváltottam , na de mindegy . Nagyot csalodtam .

4. -East17-

Nem. Ebből váltottál ki még egy darabot (így már kettő van): Mind megvan?

5. szerencse71

szerencse71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Lg k8 telefonom van nem tudok rajta játszani. Mit tegyek? Pontos leírást kérek mert nem értek hozzá köszönöm!

6. -East17-

Szia!

Mivel nem vagyunk számítástechnikai vagy mobiltelefon szakemberek, ezért az lenne a legcélravezetőbb, ha egy telefonszervizben vagy boltban kérnél tanácsot, hogy mire lenne szükséged az adott készüléken ahhoz, hogy a Flash Player működjön rajta. Mert enélkül a játék nem fog működni, ez az alapja. Az újabb Android rendszerek nem támogatják a Flash használatát, ezért kellene mindenképpen szakember segítségét kérned.

7. szerencse71

Köszönöm a választ.viszont kaphatnék esetlwg egy linket hogy egyébként honnét kellene letölteni? Köszönöm

8. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Nálam bevált a Goggle play-ről ingyen letölthető Puffin alkalmazás, rendszeresen használom, jó vele.

szerencse71 kedveli ezt.
  9. szerencse71

Boldika88 küldenél egy linket? Kösziiii

10. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia, link így nincs, de ha van google play regisztrációd(gmail fiók kell azt hiszem, de lehet hogy egyéb is jó) akkor oda be kell lépni, rákeresel a puffin-ra, és ott telepítés gombra. Ha még kell info írj privátban, ez a farm nevem is.

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia,Modi!
    Valamit nagyon elnézhettem,mert a növekedésserkentő receptet nem látom.
    Kihagytam azt az eventből?Már nem is emlékszem.
    Köszönöm,ha megnézed!
    mebajahID: 20240037

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia mebajah!

A Növekedésserkentő nem event nyeremény.
    Egy gazdaköri feladatsor teljesítésével, nevezetesen a "Tengeri kaland"- al lehet hozzájutni.
    Leírása az alábbi lineken :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-4#post-484365

mebajah kedveli ezt.
  13. Kicsicsücsök

Kicsicsücsök Fórum-zöldfülű

Segítségre lenne szükségem. Friss programom van a gépen, és a farm képét nem tudom kinagyítani oldalra. Ebben kérném a segítséget.
    Egyszer már sikerült, de régen volt. Előre is köszönöm

14. Valamikor felírtam a szint lépések helyét és pontjait, növényeit most nem találom segítsetek.

15. mebajah

mebajah Fórum császára

16. Dojci-manó

Dojci-manó Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Légyszi segítsetek! Miért nem tudok beadni egy nyuszit a tenyésztők versenyébe? Napok óta próbálgatom, mert épp szintet lépnék vele. De sokszor a kilépést sem engedi, vagy a piacra árut kitenni? Mi a baj ezzel a farmommal? A másikon semmi gond nincs.

17. Megtaláltam.

18. Nildia

Szia Kicsicsücsök!

CTRL billentyű és egér görgőjének használatával tudod a képernyőt nagyítani vagy kicsinyíteni.
    Illetve a böngésződ fajtájától függően magában a böngésző beállításaiban is lehetőséged van a kép méretének a változtatására. Hogy ezt adott böngészőben hol is találod, bármilyen netes keresőprogram a segítségedre lehet, pusztán rá kell keresned.

19. Nildia

Szia Dojci-manó!

Egyes feladatokba, ahol nem kifejezetten egy adott dolog beszállítása szükséges, hanem egy meghatározott érték, jelenleg előfordulnak nehézségek.
    A központban tudnak a problémáról, javítása zajlik.

Dojci-manó kedveli ezt.
  20. Dojci-manó

Dojci-manó Fórum-zöldfülű

Hú de megnyugtattál! Nagyon köszi! :p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.