Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Továbbítjuk az észrevételt.

2. Laboviti

Szia!
    Többen tapasztaljuk az általad is említett problémát.
    A központban már dolgoznak a javításon. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

3. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép napot!Nálam nincs event óra,már megtörtént a kibe lépés 2 x is.o_O

4. Laboviti

Szia!
    Az eventóra azért nem jelzi a gazdaságodban a Szárnyaló képzelet eseményt, mivel a befejezett feladatok közé került.

5. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Köszönöm a választ.

6. Atis20

Atis20 Fórum-zöldfülű

A mostani eventben duplán kaptuk a kitehetőket...megcsináltam végig,de mindenből csak 1 db-ot találtam.Paszulyom nincs

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Atis20!

Ha valamit ellenőriztetni szeretnél a farmodon, pontos farmnév és ID szám megadása elengedhetetlen. Ezek nélkül hol is ellenőrizzünk?

Továbbá javaslom, minden egyes területeden alaposan nézz körül, ahol dekor elemeket tartasz, ha valóban az event összes szintjét, fokozatát megcsináltad.

8. ezazt

ezazt Járnitanuló

Sziasztok!

Megkérdezném, van-e még remény arra, hogy a "Szárnyaló képzelet" event leírása visszakerül az ismertetőbe, vagy böngésszem
    ki a "Gazdaköriből", mi is kell pontosan a teljesítéséhez?
    Köszönöm a választ előre is !

9. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az event ismertetőjét továbbra is a helyén találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szárnyaló-képzelet.13939/

10. ezazt

ezazt Járnitanuló

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ezazt!

Próbálj meg frissíteni, vagy lefuttatni egy takarítást a gépeden, illetve megnézni másik böngészőről.
    A képeket érintő probléma már megoldódott, jelenleg is látható a táblázat.

12. ezazt

ezazt Járnitanuló

Köszönöm a jótanácsot, megpróbálom :)

13. Mancsuka62

Mancsuka62 Utánpótlás-írogató

Szia! Egy kérdésem lenne megcsináltam a Gazdakörben a Matróztea játékot,és a Végén mégsem kaptam meg az ígért Matróztea receptet . Akkor ,hogy is van ezz?? Direkt ezért csináltam meg a feladatokat!! ID 23943678 Mancsuka 62

14. Laboviti

Szia!
    A zöld matróztea a Természetgyógyászat 5. szintjétől készíthető.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/természetgyógyászat.7139/#post-34864

15. zuzmoka

zuzmoka Utánpótlás-írogató

T Moderátorok.
    Volna egy gondom a vidámparkal kapcsolatban.Valami nagyon nem jól van beállitva a játéknál pontosan a lufiknál.nagyon kevés lufi jön fel pontosabban 16 más perc alatt 3 db.szeretném tudni hogy löjjek minnél több lufit ha 16 perc alatt ilyen keveset ad?? a másodperc töredék része alatt adott kb 4 pontot.Ez nem igazság valamit csináljatok hogy ne 16 másodpercnél jöjjön az első lufi.Várom a válaszotokat.Köszönöm

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mi sajnos nem tudunk ezzel mit tenni, a játékot nem a moderátorok üzemeltetik. Az észrevételeket továbbítjuk a központba.

17. zuzmoka

zuzmoka Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen az jó lenne..

18. hollyeva

hollyeva Fórum-zöldfülű

T Support!
    segítséget kérek!Eltünt az égigérő p.ról a 3 óra ingyen munkást adó felhő!mit tudok tenni?

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A paszulyon válaszd a Minden felhősor kategóriát és írd be a keresőbe: Játékóra.

20. Pulyka

Pulyka Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nem tudom, másnál is észlelhető-e, de ma úgy gondoltam, már megírom a hibát.

Ha a két szigeten learattam mindent, de eszembe jut, hogy a kincses szigeten még megnéznék valamit, akkor nem tudom megnyitni , hiába kattintok.Ilyenkor rá kell frissítenem, vagy kilépnem, belépnem.És utána bele tudok menni ismét.
    Nem annyira gond, de azért zavaró.

Lehet, hogy már írta valaki.

Szép napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.