Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Az új gazdaköri ablakban a bal felső sarokban van egy váltókapcsoló sorozat. :)
    A képregény-gyűjtemény, a megrendelők oldala is kattintható, így átválthatunk innen is. ;) (régi ikonok a jelzésben)

achmed1122 kedveli ezt.
  2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Leho69!

Minden újítás esetében a kezdeti tapasztalatokat, véleményeket, kéréseket továbbítjuk a központ felé.
    Tesszük ezt ebben az esetben is, a változtatás nem rajtunk múlik.

mebajah és Leho69 kedveli ezt.
  3. gaboores

gaboores Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de a megújult főfarmon szinte lehetetlen eligazodni.
    Máshová teszi be a termést,vagy az állatot mint ahová én szeretném.
    A régi áttekinthetőbb volt :)
    ID 52127267

4. Nildia

5. Nildia

Szia cincike69!

Csupán csak 1-2 hozzászólást kellene visszaolvasnod, rájönnél, van hely a véleményed lejegyzésére. De nem itt, köszönöm!

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

A pozitív visszajelzéseket is a Panaszkönyv topicba várjuk. :)

mebajah és Leho69 kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek a véleményed megfogalmazását ebben a topicban tedd meg: https://board-hu.farmerama.com/inde...tt-az-új-gazdakörrel.13990/page-4#post-506162

8. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Sziasztok :)
    A legutolsó bónuszcsomag kiváltását követően /5b/ újraindul a vásárlási lehetőség?

9. galambduc

galambduc Fórum-zöldfülű

Szia! A Gazdakörben a Képregényes feladat megnyitása után nem tudok belépni egyik farmterületre sem csak új frissítéssel!!!
    Légyszi nézzetek utána mi lehet a probléma. Előre is köszi :)

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Elméletben igen, de pontos információk nem állnak rendelkezésre a megjelenő ajánlatokról sajnos.

11. -East17-

Szia!

Nemrégiben volt egy hasonló probléma ezzel a feladatsorral, és most a tesztelés azt mutatja: a hiba megint jelentkezett. Elküldjük a központnak a hiba leírását.

osztrak12 és galambduc kedveli ezt.
  12. Uzsi911

Uzsi911 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.

Segítséget kérnék.mert nem tudok farmaranyat rendelni. Hitelkártyára vennék, Mastercard a kártyám, de azt írja ki.hogy válasszak más formát. uzsi911 ID193041

13. -East17-

Szia!

Elképzelhető, hogy a kártyád nem alkalmas internetes vásárlásra. De ezt csak a bankod tudja megmondani.

14. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Próbáld újra. Ugyanazt a kártyát használom évek óta és néha ezt írja nekem is vagy nincs fedezetem.

15. pillarinandorne

pillarinandorne Járnitanuló

Szia már nem csak a képregényhez nem enged visszalépni már a gazdakörbe sem akar beengedni

16. -East17-

Lépj ki a játékból és végezz el egy géptakarítást. Utána egyelőre a képregényes részhez ne nyúlj. A javítás több napot is igénybe vehet.

17. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Csak egy buta kérdés!!!
    A rémnövények, miért nem piacképesek???
    Legalább a telihold ideje alatt!!!

18. -East17-

Szia!

A központban ezt a döntést hozták annak idején és nem is valószínű, hogy megváltoztatják.

19. -East17-

Szia!

Valóban érdekes a dolog, de azt nem tudom megnézni, hogy valójában mi került a pajtába. A következő vetésnél írd fel a kezdő mennyiséget, majd aratás után is nézd meg, hogy azt kaptad-e amit vetettél.

vampire_hunter és pormacska1 kedveli ezt.
  20. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Csak érdekességnek szánom: koponyafát ültettem, kísértetet szüreteltem.
    Nálam kísértet volt ültetve de a koponyafa grafikája volt helyette,de aratás után a szellemeket szaporította a betakarítás.​

juliska12 és vampire_hunter kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.