Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ezt nem egészen értem, ugyanis mindkettő aktív nálad most is:

Ashampoo_Snap_2016.06.02_14h10m49s_001_.png

2. -mami53-

-mami53- Junior szaki

Köszönöm válaszod!

3. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Sziasztok! Munkásokat kellene vásárolnom, amit kártyával szoktam rendezni. Most viszont külföldön vagyok, nem tudom árban ilyenkor hogyan működik, mármint a tarifa.
    Köszönöm a választ.

4. -East17-

Szia!

Ilyenkor a teljes, ottani országban érvényes árat kell fizetni euróban. De ezzel ráadásul elveszíted a magyar kedvezményeket, tehát hazatérésed után itthonról is az eurós árat fogja számolni, így én ezt a helyedben kihagynám.

5. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Ettől "féltem"! Köszönöm a gyors választ! Van ugyan kuponom, lehet elég lesz még két hétig. Van esetleg valami ötleted, hogyan oldjam meg?

6. -East17-

A kuponon kívül nem nagyon. Bár a gazdakörben a Képregénygyűjtemények teljesítése hozhat néhány 3 órás azonnal induló munkásokat, de nem csak azt, tehát a belefektetett energia és termény nem feltétlenül úgy térül meg ahogyan szeretnéd.

7. Ildikó2

Ildikó2 Fórumszaki

Köszönöm a segítségetek, marad a kupon!

8. mamaci57

mamaci57 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Tud valaki segíteni a régi kártyám lejárt az újat meg nem fogadja el ,azt írja tiltólistára kerültem . Sürgős lenne mert munkásokat kellene vennem. Előre is köszönöm. mamaci57
    ID9886782

9. -East17-

Szia!

Ebben a csak a játék supportja tud segítségedre lenni, velük kell felvenned a kapcsolatot.

HéricsBáró kedveli ezt.
  10. mamaci57

mamaci57 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm. Üdv mamaci57

11. whiteswam22

whiteswam22 Járnitanuló

Köszönöm

ördög0 és dörikati kedveli ezt.
  12. -MOGYI2-

-MOGYI2- Utánpótlás-írogató

sziasztok jo volna kikuszobolni azt a hibat hogy beragadjon a jatek valamelyik farmon gondolok itt olyanra hogy pl bemegyek az erdeji tisztasra es nemtudok kijoni nem a gep takaritasaval van gond es nem csak egy gepen van jelen a hiba f5 neha segit de neha az egeszoldal frisitesevel jar kosz hogy elolvastatok

13. -East17-

Szia!

Jelenleg nincs ilyen globális hiba a játékban. A takarítást és a frissítések alkalmazását rendszeresen kell használni, illetve a Firefox böngésző lenne a javasolt.

14. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szép estét! Nem tudom jó helyre írok-e,de problémám van a betűk ,számok megjelenésével a farmon,nagyon vékony alig látható! Próbáltam állítgatni,de a malom kiírásait számokat,betűket nem tudom megváltoztatni! Sajnos szemüveges vagyok,és nem valami jók ezek a megjelenítések! Ha lehet változtatni segítsetek. Köszönöm szépen.

csian kedveli ezt.
  15. csian

csian Járnitanuló

Sziasztok!
    Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nálam ugyan ez a helyzet a betűkkel, számokkal.
    tisztelettel csian

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Sziasztok!

Én nem látok változást a feliratokban, számokban.
    Érdemes lenne másik böngészőről is ellenőrizni a játékot, illetve a képernyő méretét is meg lehet nagyítani a CTRL billentyű folyamatos nyomva tartása mellet az egér görgőjén görgetve.

17. Vizimalac

Vizimalac Fórum-zöldfülű

Sziasztok, nálam is gond van, eltűnt a farmomról minden, ólak, fák, termőtalaj eventnövényekkel együtt és aktíválódott a 48 órás farmmunkás kuponom, kb 7 órája... Ilyen még soha sem volt.

18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Moderátor !
    Lenne 1 technikai jellegű kérdésem az új Gazdakörivel kapcsolatban:
    Itt lehetséges e 1 híjával beadni a szállítandó mennyiséget ?
    (Ugyanis a réginél ezt simán meg lehetett csinálni.)
    Szóval világosíts föl e kérdésben, mert nekem nem sikerült a fenti próbálkozás. :(
    Amellett, hogy az egész apró betúkkel és kis emblémákkal nem vagyok kibékülve. (A bánat kíváncsi a fülszövegre egy nagy fehér lepedőn...):(

/

19. Nildia

Szia Koppi!

Nincs lehetőséged mennyiséget begépelni. Szállítás gomb zöld, ha van mit szállítanod.

20. Nildia

Szia Vizimalac!

Magától ilyen biztosan nem történik.
    Neked kell elsősorban elgondolkodnod, ki az, aki tudhatja a belépési adataidat ( ami mellesleg nem megengedett a játék szabályzata szerint ).
    Ha nincs ilyen, mert nem adtad ki senkinek a belépési adataidat, de mégis valaki tevékenykedett nálad, akkor haladéktalanul változtass a belépési adataidon, jelszavadon!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-felhasználói-fiókok-biztonsága.6730/

https://board-hu.farmerama.com/inde...tok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.