Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A beváltás - mint mindig - most is automatikusan, az event befejezése után néhány munkanapon belül történik. Nincs vele tennivalód, csak türelemmel várni. :)

2. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Az a kérdésem, hogy másnál sem jön elő a gazdakör? Nem tudok belépni. Tud valaki segíteni?
    Köszönöm előre is a választ.

Már rendben van, úgy látszik, hogy megjavult!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.6.16
  3. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nekem egy frissítés után helyreállt. Ha nem így lenne, akkor egy böngészőtakarítást ajánlanék.
    Először a Flash sütiket kellene törölni: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600
    Majd a Cclaner programmal kellene folytatni. Ehhez segítség: https://board-hu.farmerama.com/thre...k-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

4. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Én is azt tapasztaltam, hogy egy karika sétálközépen egy ponton. percekig vártam, de egy idő után meguntam. köszönöm.
    ID 34585676
    Van egy másik farmom is, ott is ez a helyzet.

5. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Kérdezem, hogy látható-e olyan, hogy a beadott mennyiség a feladatban nem íródott jóvá?
    Úgy emlékszem, hogy három darab tollporoló kellett volna még a negyedik feladatban az utolsó körhöz, és éppen négy darab volt készleten, de ugyanúgy maradt az 57 db beadott mennyiség.
    Annyira karcsú a röppenők száma, hogy sajnálnám elveszíteni még ezt a négy darabot is. :)
    Köszönöm, ha ránéztek.
    Luca_511ID: 13667325

6. wyzaru

wyzaru Utánpótlás-írogató

Sziasztok.

A tengeri kalandban levő cukoralma fát hól találom ill. hogyszerezhetem meg?A másik kérdés a baha fás menüben a pitomba,őrdögcérna és az acai fák xxl változatai miért máshogy vannak elrendezve mint az alap fák ezzel sok bosszuságot okozva a gazdáknak?

A választ előre köszönöm wyz

7. straw3

straw3 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam a meglepetésnaptárral van probléma! Eddig minden kagylót kinyitottam, ma reggeli belépésnél tapasztaltam, hogy a második kagyló zárva van. 12 farmaranyért tudnám kinyitni amit már egyszer a második nap kinyitottam. Ilyenkor mi a teendő?

Straw ID:1210461

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A cukoralma nem fa, hanem termés. Az annónafa gyümölcse.
    A maja majmok szentélyének 10. kamrájában lehet kiváltani.
    Ismertető itt: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-avagy-trópusi-farm.5871/#post-484366

A fák változatainak elhelyezkedése a központi döntést mutatja. Jeleztük már a játékosok kérését a módosításra.
    Sokszor segíthet, ha a kereső mezőbe írjuk az érintett fák nevét, így a találat a fejlesztéseket is együtt mutatja. Amit így a kihelyezés alkalmával már használhatjuk, nem kell "vadászni" az elemeket más oldalon.

9. mamarygen

Szia!
    Sajnos vannak olyan videók a moziban, amelyek nem töltenek be, hibásak.
    Az észrevételeket jelezzük folyamatosan, de a beazonosítással nehézségek adódhatnak.
    Várakozni vagy kénytelen, nincs más megoldás. Többször és más-más időpontban ajánlatos visszatérni a vetítéshez.

10. mamarygen

Szia!
    Kérlek, várj még a vizsgálati eredményre.
    Fontos azonban, hogy az új gazdaköri felületen pontosan azt a feladatot, azt a szintet jelöljük meg, amit leadásra választunk.
    A szint jelölésénél az alap tónus kap egy sárga alapot, hátteret. Ezt követően már biztosan "jó", célzott helyre kerül a kiválasztott beadandónk.

11. watix1

watix1 Járnitanuló

Szia
    A mozival volna problémám: valamit próbál betölteni de nem sikerül, mi lehet a gond?
    (a tisztáit már egy párszol elvégeztem, de így is semmi)

12. kertészcserkész

kertészcserkész Járnitanuló

Szia
    Hova szallingoznak a felreppenok?

Aratasnal latom repkedni oket,de az egesz tabla learatasa utan a felreppenok 0-val gyarapodnak...o_O

13. mamarygen

Szia!
    Előfordulhat, hogy a nevezett napon, június 2-án sietve kattintottál és ki is léptél a farmodról? Ilyen esetben a végzett tevékenység adatainak el kell jutni a szerverig, ez a napi net-forgalom miatt is igénybe vehet több másodpercet a szokott időn túl.
    Az ellenőrzés tényére még várnod kellene. Kérlek legyél türelemmel.

14. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm. :)
    Nagy tévesztésem nem nagyon lehet, mert ott csak a tollporolónak volt már "dolga". :)

15. mamarygen

Szia!
    Vannak olyan videók a moziban, melyek nem töltenek be, csak "forog" a karika. Ez hibás elem.
    Ilyenkor a többszöri visszatérésben bízhatunk, hátha érkezik más felvétel számunkra.

16. mamarygen

Szia!
    Az aratásnál látszó reppenő elemek vizuális megjelenítésűek. Nem a tényleges darabszámot látjuk ott.
    A betakarítás sávjában, illetve a pajtában tudjuk tényszerűen megtekinteni az aratási mennyiséget.
    Te is tudod, a felröppenő mennyiségét nagyban meghatározza az aratott növény érési ideje, a farmra jellemző egyéb speciális elemek megléte.

17. straw3

straw3 Fórum-zöldfülű

Idáig minden nap láttam minden kinyitott kagylót, csak ma van valamiért zárva!

18. kertészcserkész

Tudom, tudom, de bahamas fak beeresenel mindeg vannak felreppenok, csak most nincs semmmi. Se toll porolo, se tisztitoszeres flakon. Nem keveslem, hanem hianyolom a felreppenoket, de ha masoknak igy jo, vegyetek ugy, hogy nem irtam semmit.
    Nem kotelezo mindent elerni,csak banom, hogy mar kivaltottam a fehosort.
    Kellemes vasarnapot

19. mamarygen

Szia!
    Kérlek, ne légy haragos.
    A szigetes területeken általában kevesebb a felröppenő, ez tapasztalat.
    Minden bejegyzés fontos, nem teszünk különbséget a játékosok üzeneteiben.
    A kevés felröppenő ügyében tettünk észrevételt, pont a játékosok véleménye alapján.

20. kertészcserkész

Nem vagyok haragos csak hibanak veltem

Most a mamutos fakat es olakat arattam le. Toll porolonal 35- rol 75-re lett gyarapodas, de tisztitoszereknel maradt a 6 daram. Biztos kesik a raktar feltoltese, de majdcsak elhozzak holnap delig, mert delutan mar nem sok hasznat vesszem

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.