Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Luca_511!

Ma reggel 9 óra előtt egy kicsivel 3 feladatba is szállítottál be : 4. szint gyémánt, 5. szint gyémánt, 6. szint gyémánt.
    Minden beszállított áru rendben elszámolásra került. Ami előfordulhat : nem figyelted meg, épp melyik feladatnál is vagy pontosan, és nem oda szállítottál, ahová valójában szerettél volna.

Leho69 kedveli ezt.
  2. Nildia

Szia kertészecske!

Csupán a mai nap folyamán több alkalommal eventes felröppenőt is kaptál már - erről listát a supporton kérhetsz.
    Ne feledd : ha malomterméket állítasz elő, abba is kell, ha a feladatba szállítsz be, oda is fogy.

3. Nildia

Szia straw3!

A farmod naptárnyitási adatai :

Day 1
    Visited
    2016-06-01 20:56:25
    Day 2
    Locked
    Day 3
    Visited
    2016-06-03 10:18:16
    Day 4
    Visited
    2016-06-04 16:52:58
    Day 5
    Visited
    2016-06-05 09:41:33

A 2. napot nem nyitottad ki. Kagyló vissza nem záródik, ez biztos. Csak az van zárva, amit nem nyitottál ki. Utólag kizárólag farmaranyért tudod nyitni.

4. wyzaru

wyzaru Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segitséget:hát igy utólag gugliztam(előbb is tehettem vólna :) ).Engem mint laikust,-gondolom mást -szintén megtévesztett ez.A tévedés ott lehet,hogy az annóna(félék) egy családnév ennek alfaja a cukoralma.

5. straw3

straw3 Fórum-zöldfülű

Gondoltam, hogy ez lesz a válasz! De köszönöm! Akkor a cukkinis almatortának is és a kagylónak is annyi! Para jelenség! Itt fejeztem be a játékot! Köszönöm!

6. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

http://www.kephost.com/image/chUl

Szeretném, hogy ezen reklám lekerülne a játék indításának folytatásáról, mert idegesítő , hogy ezen múlik a játékhoz jutás, és nem mindenki nyakába teszik ezen opciót.!!>:(>:(>:(
    ÉN NEM KÉREM!
    Fizetek havonta eleget a cégnek, hogy ezt a minimálisat talán elrendezze!

7. petkokam

petkokam Fórum-zöldfülű

Most kezd kicsit idegesito lenni ez a jatek amiota.... mas a tujal... fel orankent aratok... ugyan azt a novenyt fakat kihetetoket.... kilepek s mire visszalepek fel ora mulva mindtha nem csinaltam volna semmi??? mi a csuda tortenik?

8. Nildia

Szia donkartacs07!

Nem mi tesszük ki a reklámokat, ráhatásunk egyáltalán nincs, hányszor fogod látni, és hányszor kell kikapcsolnod.

9. Nildia

10. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Tisztelt Moderátor,
    hát ki teszi be a játék indítása előtti opcióba, ha nem Önök!
    Természetesen nem mindenkinek van ez, de nem is csak nekem.
    Talán valami probléma volna, hogy idejárok és fizetek a dolgokért?
    Kérem intézkedjen! Ön tudja hol kell.

juliska12 kedveli ezt.
  11. Nildia

Szia donkartacs07!

A válasz rém egyszerű : a játék készítői Németországban.
    Ők határozzák meg, mi jelenjen meg, és mi nem, mi kerüljön be, és mi nem.
    Mi FÓRUMmoderátorok vagyunk, szabadidőnkben, nem állunk munkaviszonyban a céggel : egy feladatunk van, a játékosok kérdéseinek megválaszolása.

Nincs ráhatásunk, mi jelenjen meg, és mi nem adott felületen, akár elhiszed, akár nem, akár tetszik, akár nem!

Leho69 kedveli ezt.
  12. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm a választ, ezek szerint hiba nem csúszott a dologba.
    A figyelmem ritkán téved, de bármi előfordulhat. :)

13. Maryanne0224

Maryanne0224 Fórum-zöldfülű

Nálam is ugyanez a probléma, tegnap este biztos, hogy ki volt nyitva a kagyló, ma meg ismét zárva van. Miért van ez?

14. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Valószínűleg a nyitás után azonnal területet váltottál, esetleg kiléptél a farmról. Mivel online játsszunk, minden tevékenység után várni kell pár másodpercet, hogy a gépedről az információ eljusson a szerverig. Ennek a sebessége sok mindentől függ, elsősorban a géped teljesítményétől, ill. a neted gyorsaságától. Visszamenőleg már csak FA-ért nyithatsz kagylót. Hogy a jövőben elkerüld a hasonló kellemetlenséget, érdemes a farmról való kilépés előtt még egyszer ellenőrizned, hogy valóban kinyitottad-e az aznapi ajándékot.

15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A Panaszkönyv az a topic melyben az ilyen jellegű kifogásaid megteheted. Minden panaszt, észrevételt a moderátorok továbbítanak a központba. Onnan igazából már nekik sincs rálátásuk az ügyekre, csak ha kikérik véleményüket, illetve a döntési mechanizmusba bevonják őket. Csak arról, és olyan dolgokról kommunikálhatnak a játékosokkal, amit hivatalosan engedélyeznek nekik.
    Ez hasonló cégeknél és másoknál is, ügyfél reklamációinak kezelése, mindig fontos de igen kényes terület.
    Itt nagyon játékosszerető és segítőkész emberekkel találkozol. A hatáskörüket nemcsak a saját érdekükben, hanem a játékosok érdekében is, nem léphetik át. Ez minden cégnél így van, ahol ki akarják védeni a szabálytalanságot és a törvénytelenséget.
    Van egy általános szerződési feltételek és egy üzleti szabályzat. (ÁÜSZ kisokos) Ha ezen szabályzattal ellentétes a reklám megjelenése, akkor jogos panaszt nyújthatsz be.
    Nem a moderátorok dolga, hogy ilyen jellegű problémákat orvosoljanak (nincs is hozzáférésük ilyen felületekhez), ők a megfelelő helyen leírt észrevételeket továbbítják a központba. Az viszont kötelességük.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-188

Judy_Csiki kedveli ezt.
  16. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Mielőtt továbbítanám ellenőrzésre a panaszodat, kérlek, hogy a felhősor bal oldalán ellenőrizd, hogy nem állítottad-e véletlenül el a megjelenítendő sorok csoportját! Válaszd az összes sor mutatását (a paszuly ikon) és nézzük úgy meg, hogy mit látsz! Várom a válaszodat!

17. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

Hibát jelentenék a bahamán vetem a biocitromot!csatnit is ettem előtte úgy napja de még van belőle 72-óra!és csak 407db bicitromot adot hogy mellete délelöt pörgetem 100% terményt is!!!alapbol kellet volna adni 746db ot,és a 100°termény miatt :1492db kellet volna kapnom 407db helyet ,nézen utána egy modi ha kérhetem mert ilyen nincs és ráadául még be is volt kacsakatázva ugy még többet kellet volna kapnom!

ui:és most aratam le 10perce!ugyhogy még csak be se szálitotam!

bonba73_GazdaID: 12597907

Utoljára szerkesztett: 5.6.16
  18. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.Az egyik farmomon kb. kettő napja elég sokszor megjelenik amikor beakarok lépni egy ablak Játszál most.Ez egy uj játékot mutat, töltsd fel a telefonodra stb szöveggel. Kérdésem, ezt a farmerama miért csinálja?A másik az eléggyakran ott ahol beakarok lépni az emailnál sokszor megjelenik mind a kettő gazdaságnál egy erős pirossal felkiáltó jel. Az elsőt bezárom, a másodikat pedig nem veszem figyelembe, mintha ott sem lenne.Kérekszépen választ.Köszönöm.

kovacstne kedveli ezt.
  19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    A belépéskor látott telefonos játéklehetőség egy sima reklám, ha nem érdekel, nyugodtan átlépheted pár másodperc múlva. A másik jelenségről kérlek hozz nekünk egy képet, hogy lássuk, hogy pontosan mit tapasztalsz.

20. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Kérlek, hogy a tapasztalt problémával fordulj a supporthoz. A supportot itt találod:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.