Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A "teljes takarítást" eventes időszakban néha többször érdemes meglépni.
    Javaslom, az internet-kapcsolat zavartalan működésének is nézz utána.
    Egy link a ping teszt elvégzéséhez: http://pingtest.bigpoint.net/

Kérlek,egy próba erejéig kapcsold le a gépedet. Reseteld a modemet, és azt követően ellenőrizd a farm működését.

2. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

ha nem gond ezek rendszeresen, megtörténnek.... viszont csak a farmmal van rendszeresen betöltési problémám, mást hibátlanul tölt be a gépem.... akkor viszont esetleg mégis a program a hibás és avval kellene valamit kezdeni....

-vadocka70- kedveli ezt.
  3. mamarygen

Szia!
    Leellenőrizted a flash player és a böngésző frissességét is?

Előfordulhat, hogy más dolgaid nem igényelnek flash működést, ezért nincs gond azok betöltésével.

diangello kedveli ezt.
  4. diangello

diangello Utánpótlás-írogató

Üdv!
    Learattam a farmom(munkásokkal) megkaptam a növényeket de a tapasztalatot nem írta jóvá.
    Ilyenkor mit tegyek?ne használjam a munkásokat?másnál is előfordult hasonló?

5. mamarygen

Szia!
    Miből érzékelted, hogy a tapasztalatpontok nem kerültek számításra??
    Minden művelet után van növekmény, a munkások közreműködésével is ez a szabály.

6. diangello

Hát néztem előtte mennyi volt(nem változott utánna sem) és a csík sem mozdult meg

7. mamarygen

A szintvonalon nem minden esetben látható a mozgás. Főleg egy magasabb szintnél követhetetlen a mutató változása.

Az aratás előtt felírt tp állapot rögzítése lehet a segítségedre, majd az aratás utáni adat leolvasása a szintjelző információs buborékjából. A különbözet az aktuális aratás tapasztalatpontja.

8. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

mindegyikből a legfrissebb van telepítve... de lehet be kéne ruháznom a NASA számítógép rendszerére s akkor nem lennének betöltési gondjaim...

-vadocka70- kedveli ezt.
  9. diangello

6 os szintű voltam(most 7) :p
    440 tp volt kb

10. mamarygen

Ezek szerint megtörtént a tp hozzászámolása.
    Gyakran egy frissítésre van szükség, hogy az adatok a szerverhez és vissza is érjenek.

11. diangello

igazábol nem...csak azóta arattam 1x....azóta sem kaptam meg de mind1...csak ne legyen többet ilyen :S

12. mamarygen

Azt az adatot felírtad amit javasoltam?
    Aratás előtti állapot tp-je a szintvonal buborékjában? Aratás utáni állapot adata?

Mikor fogsz legközelebb aratni?
    Jelezd itt a topicban ...
    A farmkeret alsó részén szereplő játékosnevedet és a z ID számot is írd meg!
    Erre az ellenőrzésnél lesz szükség. A jelentkezésed után a vizsgálatot végző munkatársam fogja a tp változást a farmodon megtekinteni egy próbaaratás alapján.

13. diangello

Nem hiszem, hogy szükség van rá...azóta adja rendesen :D ha megint ilyen lesz jelzem.
    De ha nagyon akarod leírhatom

14. mamarygen

Nekem már az is elég, hogy mutatja a változást ... mindig érdemes egy számadatot leírni aratás előtt, és utána hogy össze lehessen vetni azokat. Ez az önellenőrzés része, ami megnyugtatja a "földműves farmert".

15. .-Mázlista-.

.-Mázlista-. Utánpótlás-írogató

Szia! Nem tudok a területek közt közlekedni, csak pörög a virág.
    ID: 4267361

Volt már géptakarítás, nem nálam van a gond. Újabban rengeteg technikai hiba van a játékkal és nem nálam. Élvezhetetlen a játék. Persze a legegyszerűbb ezt a választ adni. Ismerősöknél ugyanez a probléma, érdekes, hogy mindenkinek egyszerre van ugyanolyan gondja.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.6.16
    mamszi70 és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A játékban egy program fut mindenkinél. Ha több százezer játékosnál gond nélkül működik az event, akkor nem a játékban van a hiba - akkor sem, he neked ez a válasz nem tetszik.

Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, stb.

Anikó1961 kedveli ezt.
  17. niciromann

niciromann Aktív író

sziasztok niciromann vagyok . az a problémám ,hogy a Bölcs tölgynél komfort termőtalaj van kirakva,eddig nem volt semmi gond vele,de tegnap 1 kocka termőtalaj eltűnt ,és nem tudom sehogyan vissza tenni, segítséget kérek. köszönöm . sziasztok

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A bal oldali menüből lehetőséged van komfort termőtalaj kihelyezésére.

Ha nem sikerülne: töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

19. niciromann

niciromann Aktív író

megpróbáltam újat kitenni,de csak a kis virág jelenik meg a talaj nem , ezért irtam , ki be lépkedtem de semmi , lehet ,hogy az egész oldalt kell törölnöm, talán akkor sikerülhet ,de miért tünt el nem értem , a többi meg van ,csak 1 kockáról van szó. köszönöm .niciromann

újra megpróbáltam ,most sikerült . köszönöm . sziasztok . niciromann -.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.6.16
  20. -manoka25-

-manoka25- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, megkérnék szépen egy moderátor ,hogy nézzen utána ,hogy a farmomon miért nem növekszik a mentorpontom ,már hetek óta 372 ponton áll,köszönöm a segítséget előre is .
    -manoka25-
    ID 4436286

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.