Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg 385 mentorpontod van ezen a szinten, semmilyen hibára utaló jelet nem találtam nálad.

2. -manoka25-

-manoka25- Utánpótlás-írogató

Köszönöm ,hogy utána néztél .

3. _cékla_

_cékla_ Fórum-zöldfülű

A piactérre belépve rögtön elindul a foci event. Nem mutatja a rózsák és a felröppenők számát, igy nem tudom elindítani sem.Megy magától.

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia _cékla_!

Nincs véletlenül félbehagyva egy játékod?

5. _cékla_

_cékla_ Fórum-zöldfülű

Még nem kezdtem el játszani az eventet, más játékot nem játszom. A betűk is megváltoztak.

6. Nildia

Szia !

Egy pontos farmnév és ID számra lenne szükség az ellenőrzéshez.

A betűk Chrome böngészőnél változtak, a játékhoz javasolt Firefoxon minden változatlan - a Chrome böngészőre, beállításaira stb egyáltalán nincs ráhatásunk.

7. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

http://kepfeltoltes.hu/160610/arato_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Lehetne az aratót ebben a pozícióban tenni?
    A telep neve és a jobb oldali keret zavarja a működtetést!
    Írd és mond a jelenlegi pozicióban a keret széle zavarja a működtetést, többek között, illetve a telep neve is.
    A víz tartályt meg se említem,... éppen teli :(

8. Nildia

Szia Ganéj1!

Az aratógép mindig középre ugrik fel, mindig is oda ugrott hosszú évek óta.
    Onnan csak egy mozdulat elvinni oda, ahová akarod.
    Természetesen továbbítjuk a javaslatodat, de nem fűznék hozzá túl sok reményt, hogy ebben változtatni fognak bármit is.

9. _cékla_

_cékla_ Fórum-zöldfülű

farmnév: _cékla_, ID8531786, firefoxal is fut.

10. Nildia

Szia _cékla_!

Ahogy gyanítottam, és írtam is az imént.
    A játékot már elkezdted, ott a labda a játékosnál - tehát legyél olyan kedves, és játszd le a játékot.

11. _cékla_

_cékla_ Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ

12. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

A munkahelyemen WXP alatt Chrome böngészővel játszom a farmmal - ha megtehetem-, nem változott meg a betűstílus. Itthon W7 alatt Chrome-mal, itt megváltozott......:(

13. Nildia

Szia Marcsi0819!

Mint írtam több esetben is ezzel kapcsolatban : semmiféle ráhatásunk nincs az ügyre, a Chrome böngészőre, annak beállításaira, annak fejlesztésére, változásaira stb.

14. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Köszönöm.

15. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.6.16
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 11.6.16
  17. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Hello mindenki

Számomra értelmezhetetlen a most futó fociláz event fociüzletében a "vedd meg mind" kiírásnál mennyi is az az annyi ??? Lehet összegyűjtöm és így kedvezményesen lehet megkapni mind,de mennyi is az ??? A retrónál 292 a jutalmak címszó alatt ??? és beletartozik-e az összesbe a különálló 'Áthatolhatatlan védelem' illetve a retrónál a "Vb léghajó,Hűséges szurkolók és élő közvetítés is ?????
    Köszönöm a választ - további sok gólt és szép napot ! :)

18. mamarygen

Szia!
    A foci üzletben az eventes új felhősor értéke a "vedd meg mind" opcióval 205 csillagos érme.
    Nem tartozik bele az "áthatolhatatlan védelem" kitehető. Azt külön lehet megvásárolni.

A retró opcióban a régi felhősor elemeinek száma 5: Kapura rúgás + Szertáros + Bajnoki kupa + Pólócsere + Kivetítés.
    Ezek az elemek a felhősorral együtt vásárolva 292 csillagos érmét érnek. Itt a VB léghajó külön megvásárolandó elem valamint az Élő közvetítés és a Hűséges szurkolók kitehetők.

A grafikai megjelenítésben egy keretet láthatunk a felhősorok körül erősebb barna színnel. Néha beleolvad a látványba.

19. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Arató-vetővel dolgozom és a szigeten minden esetben kint a tábla, hogy a sziget melyik szántóján vagyok éppen.Annyi a zavaró, hogy az arató-vető oly részén van, hogy egy másik szántóra való lépéssel lehet csak eltüntetni, hogy rendesen működjön a "kombájn".Jól van ez így?

20. mamarygen

Szia!
    Kérlek arra, hogy készíts egy képet a jelzett problémáról.
    A kép készítéséhez segítséget itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Útmutató-a-technikai-kérdések-alfórumhoz.2218/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.