Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Kézzel írd be ne a CTRL+C, CTRL+V az nem működik, van egy szóköz utána ha world-be kimásolod látszik is.

2. kbukoci

kbukoci Junior szaki

Elnézést kérek probléma megoldódott eddig másolni próbáltam és úgy nem működött, amikor beírtam akkor elfogadta a kódot.

boldika88 kedveli ezt.
  3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ne a fórumról másold, hanem kézzel gépeld be csupa nagybetűvel, akkor elfogadja.

4. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Érdekes hibajelenséget tapasztaltam. Trágyázáskor megyek végig a területeken, egyszer csak a trágya helyén a víz ikon jelenik meg, és utána öntözök. Újra ki kell választani a trágya ikont. Néhány kész ólra klikkelve nem a körben fent, hanem lent jelenik meg a betakarítás ikon. A képernyő közepén is előfordult többször a kurzor-korrekció, amikor a második klikk mellé megy, mert nem koncentrikusan adja ki a kört, hanem picit arrébb (mint a képernyő szélén, amikor nem férne ki a kör, és azért korrigál).
    Piszkosul idegesítő.

potyi120, Luca_511 és bsand59 kedveli ezt.
  5. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Szeretném a vadasparkba betenni a neon tyúkólamat, de csak az ólakat hozza fel, a fejlesztéseket nem, így nem tudom kiválasztani. Nem tudom, hogy ez hiba-e, de az ismertetőben a képen látszik, hogy a neon ólak is betehetőek. Vagy mégsem? Köszönöm a választ előre is.

6. barni.gazda

barni.gazda Járnitanuló

Így van, én is szeretném jelenteni mint hibát. Én bekacsakatáztam pár fát.
    Főleg a területek alsó felében jelentkezik a változás.

bsand59 kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az ismertetőben arról is szó van, hogy be kell tenni az alapólat. Akkor kap egy zöld hátteret, és rá kattintasz még egyszer, akkor pedig felhozza a fejlesztéseit. Amit beteszel ólat és szürke a háttere, annak pedig nincs fejlesztése.

szemike50 kedveli ezt.
  8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm.

9. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    8634. hsz-emre minden képen megoldást várok, mivel több mint 1millió állat nem veszhet el.:mad: Nagyon szépen kérem, hogy nézze meg valaki, hogy a " Hölgyválasz" gazdakörit mikor csináltam meg ma, hány órakor, mert közvetlenül utána kezdtem el az állatokat beadni a másik feladatba.
    Tudom, hogy nem veszhet el. :mad::mad::mad::mad::mad:Minden képen várom a megoldást.

10. Pimiliv

Pimiliv Járnitanuló

Szintén csatlakozom a hiba nálam is jelentkezik, a család több farmján is. Az alsó sorokban 2x2 területet nézve (nálam most csak ez van kirakva) a "célgömb" össze-vissza ugrál: a legalsó sorban még csak fölfelé, de a második sorban már össze-vissza, mindegy hol, a terület alján, közepén vagy tetején kattintok. Gondolom az 1x1 területen termelőknél rosszabb a jelenség. Ezt jó lenne megszüntetni. Délben még nem volt ilyen jelenség.

11. zsellér553

zsellér553 Utánpótlás-írogató

Csatlakozom a hibás kurzort jelzőknek. Megfigyeléseim alapján (nálam legalábbis) ha pl ólak vannak kint, alulról a második sornál lejjebb ugrik a kör (itt nincs miért, mert elférne, alább egyébként is kicsit feljebb megy). Nem tudni, hogyan oldották a pozicionálást (algoritmussal vagy listára történő hivatkozással/indexeléssel), de jelezni kéne a központba.Előre is köszönjük.

potyi120 kedveli ezt.
  12. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Csatlakozom. nálam is sikerült a jól működő trágyázást az alsó területeken elrontani.

MG

13. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nálam is probléma a hibás kurzor ... alulról a második parcelláknál. :mad:

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia dalmata10!

Ezen a farmodon 2016-06-10 12:50:18 óta nem végeztél gazdaköri feladatot, Akkor pedig a Kutyaelképző iskola feladatba szállítottál be. Azóta sehova. Se a Hölgyválaszba, se a Vadaskert feladatsorába.

dalmata10 kedveli ezt.
  15. Nildia

Sziasztok!

Jeleztük a jelenséget.
    Böngésző oldal frissítése, újratöltése után nekem sikerülni szokott a problémásabb területek kattintása is.

Amateur* kedveli ezt.
  16. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Kedves Nilda, amikor ennyien panaszolják a dolgok változását, akkor nagy valószínűséggel nem egyedi gépproblémáról van szó. :)

Mivel nem olvastam vissza, nem tudom jelezték-e már, hogy a rendezési sorrend sem működik a megfelelő módon.
    Belépek, szint szerint van. Beállítom A-B-C szerint. Miután kiböngészem a nevet a képen, ami jelenleg alig olvasható, úgy eltűnt, kihelyezem az ólat. Majd vissza a fejlesztésért. Igen ám, de a rendszer visszaállt szint szerint. Újabb böngészés egészen addig, míg a megfelelő ól számot elérem. Szóval a kattintgatás és keresés hosszú perceket vesz igénybe bagatell három ól elhelyezésénél is.

17. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Nildia!
    Köszönöm szépen a segítségedet de még annyira nem vagyok szenilis, hogy ne tudjam mit csináltam pár órával ezelőtt.
    Biztos vagyok benne, hogy valami kimutathatatlan baki történt. Ezek után azt megtudod nézni, hogy a "Hölgyválasz " gazdakörit mikor csináltam meg és azt, hogy hova lett több mint 1 millió sima és tenyészállatom ha nem a gazdaköribe adtam be?

18. Nildia

Szia Luca_511!

Az ólakat érintő újítás ma került be a játékba.
    Ez magával vonzhatta a rendezési elv megváltozását is - ezt is jeleztük a központ felé.
    Biztos vagyok benne, hogy utánanéznek a dolognak, és idővel visszaáll a rend.
    Addig nem tudsz mást tenni, mint a rendezést mindig átállítani.
    Én a problémádat megoldani moderátorként nem tudom, amit tehettünk, hogy jelezzük az illetékeseknek, megtettük már. Innentől a dolog nem rajtunk múlik, hiába is nem tetszik a dolog......

Luca_511 kedveli ezt.
  19. Nildia

Szia dalmata10!

A Hölgyválasz összes feladatát már június 3-án elvégezted.
    Ha kétségbe vonod az ellenőrzés adatait, a Hölgyválasz feladatsor teljesítéseinek másodperc pontosságú időpontjairól részletes listát a supporton kérhetsz!
    Ismételten közlöm, a Vadaskert feladatsorába semmit nem szállítottál be!

KIEGÉSZÍTÉS!
    Ugyan tedd már meg, hogy egy másik farmban, nevezetesen a drixon nevű farmban is körülnézel!
    Ugyanis ott történ a kérdéses Hölgyválasz feladatsorba beszállítás a mai napon, és közvetlenül utána a Vadaskert feladatsorba.

Ha beszállítasz, vagy csinálsz valamit valahol, érdemes megnézni hol is vagy, ha több farmod van, vagy több farmba szoktál bejárkálni................

Utoljára szerkesztett: 16.6.16
    boldika88 és drixon kedveli ezt.
  20. marcsi5458

marcsi5458 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!A csibepontjaimat nem adja hozzá ,most kaptam 2x15 de még ki-be lépés után js csak maradt a régi a 3 -rom.Legyetek szívesek már meg nézni ? Köszi Marcsi5854 Id: 21934022

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.