Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Köszönöm. Csak a hibát jeleztem, a megoldást természetesen nem várom tőletek. :)
    És gondolatolvasó vagy, mert tényleg nem tetszik, de tudom, hogy fejlesztéskor élesben jönnek elő a problémák.

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia marcsi5458!

Csibeponttal van gondod, vagy mentor ponttal?
    Egyáltalán nem mindegy.
    A különbséget, és hogy melyik hol is gyűlik, a mentor szoba leírása tartalmazza :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csibeszoba-ahol-te-is-lehetsz-mentor.6849/

3. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Csatlakozom. Állandóan a szint szerint sorrendet adja fel, hiába választom az A-Z-t. Újabb újítás, ami semmi hasznot, új információt nem nyújt, viszont elrontja a régi, működő alkalmazást.
    És nem, nem a gépben, meg a böngészőben, meg az unalomig felsorolt dolgokban van a hiba, hanem az át nem gondolt leellenőrizetlen és haszontalan fejlesztésekben.

MG

4. Nildia

Szia Maki-gazda!

Mivel csatlakozol, ezért a válasszal is tisztában vagy : továbbításra került, ennél többet ha akarnék sem tehetnék moderátorként........

hamuska kedveli ezt.
  5. drixon

drixon Aktív író

Kedves Nildia! Nagyon szépen köszönöm az önzetlen, precíz segítségedet. Nem tudtam volna nyugodtan aludni ha Te nem segítettél volna. Valóban, az unokám farmján történt mind az amit az enyémen kerestem. Óriás bocsánatot kérek azért mert a saját meggondolatlanságom miatt raboltam az idődet. Köszönöm, hogy rávilágítottál.
    Legyenek szépek a napjaid.;):inlove:
    Üdvözlettel:dalmata10

6. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Szia,

Le akartam aratni a vadaskertet, és azóta azt mondja, hogy a termelés felfüggesztve. Ilyenkor mi van?

7. Nildia

Szia drixon!

A lényeg, hogy megoldódott:)
    A játékok adatlapjai sokkal nagyobb pontossággal szolgálnak információval, mint esetleg a saját memóriánk:D
    A beszállítások nagyon könnyedén, másodperc pontossággal visszakereshetőek. Innentől pedig megtaláltam a rejtély nyitját, csak egy kis utánajárás kellett hozzá;)
    De olyan nincs, hogy valahová beszállítottál, és nincs adat. Most is volt, csak máshol, más farmon.

hűha és Minimaci kedveli ezt.
  8. Nildia

Szia ritasoros!

Frissíts egyet a böngészőoldalon, le fogod tudni aratni utána.
    reméljük minél hamarabb rendeltetésszerűen fog működni az aratás ennél az ólnál is.

9. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Őszinte izgalommal olvastam végig én is a hibajelentéstől a megoldásig. Talán én sem aludtam volna nyugodtan, ha nem oldódik meg megnyugtatóan. Köszönet részemről is :)!

10. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

farmer221278 kedveli ezt.
  11. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Próbált már valaki az elmúlt napokban kézzel aratni-vetni? A játék alsó harmadában a felugró ablakban össze-vissza jelennek meg a kiegészítők, így véletlen szerűen dobom el fölöslegesen a katát meg a szuper-trágyát. Régen ez működött, bizonyos autómatizmusok is kialakulnak a játékosokban. Most meg fölöslegesen veszítjük katát és a szuper-trágyát.
    Ha valaki tudja a választ köszönöm!

trapper60 kedveli ezt.
  12. ördög0

ördög0 Rutinos

Sziasztok!
    Megtudnátok nézni, hogy a vadaskertbe mikor raktam be a neon nyulakat, (a szédült szántón található) mert tegnap délutántól még mindig több mint 9 óra van hátra az érési időből. 11 órának kellene lenni a normál érésnek,de ez már duplája lassan. Előre is köszönöm.
    Gazda: ördög0 ID: 37716902

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
  13. marutea

marutea Törzsjátékos

Sziasztok !
    Tegnap este 9 körül bepakoltam a raktárházba az első állatokat. A leírás szerint a leghosszabb tenyésztési idő alapján fejeződik be a folyamat. Nálam ez retró++ strucc 9:36 volt. Most bekukkantottam a tárolóba és megdöbbenve látom, a hátralévő idő 7:40. Nálam, este 10 és reggel 6 között pont 8 óra telik el. A raktárházban másképp múlik az idő?
    Hogy is van ez?
    ID: 2246617

ördög0 kedveli ezt.
  14. Zfarmberame

Zfarmberame Junior szaki

sziasztok! a Vadaskert aratásakor nem kaptam fúrógépet, ez miért van???

15. kissme6

kissme6 Törekvő

hűha kedveli ezt.
  16. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Na látom,nem csak nálam fordul elő!!!!! Idegesítő!!!

NagyG1950 kedveli ezt.
  17. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép jó reggelt!! A kézi aratással nekem is gond van,ugyan azt tapasztaltam mint 8669. hozzá szóló! Képtelenség normálisan aratni!! Kérem vegyétek figyelembe nincs mindenkinek aratógépe,és így bosszantó az aratás főleg reggel ébredés után!Köszönöm!

18. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

nálam is ugyanez van.

19. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Szia Nildia!

Nem tudom, hogy csak nálam van e, de a tenyésztésbe, beszerettem volna tenni, több békát tenyészteni , de csak egyesével lehet betenni .. kipróbáltam mással is , de uaz. a helyzet. :S
    nevem : Boccio71 ID: 21211759

segítségedet köszönöm előre is :)

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

A leírásban azt írják, hogy "KAPHATUNK", ami szerintem nem azt jelenti, hogy nem kapsz! Bocsájtsd meg, de téged mennyire vígasztal az, hogy más sem kapott fúrógépet? Ez az az elv : ha az én tehenem megdöglött dögöljön meg a másé is?

Utoljára szerkesztett: 17.6.16
    Boccio71 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.