Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ne a fórumról másold, úgy nem fogadja el, kézzel gépeld be, csupa nagybetűvel a kódot, akkor minden gond nélkül betudod majd váltani.

2. 77Macy

77Macy Fórum-zöldfülű

és csak nálatok vagyok letiltva netes vásárlás miatt ? ugyanis máshol tudom használni a kártyát

3. |Tamás|

Ebbe nem tudok állást foglalni, hisz én meg semmi adathoz nem férek hozzá. Support tud ebben neked felvilágosítást adni. Kérlek fordulj hozzájuk.

4. -ganna48-

-ganna48- Utánpótlás-írogató

Szia! Köszönöm a válaszod,de nem lettem okosabb,mint írtam a másik ID-ről.Ismét arattam(vadaskert) ,nem jött a fúrógép.
    Már2x4 fúrógépemnek kellene lenni,akkor ezek elvesztek?

5. |Tamás|

Szia!

Az egy dolog hogy aratod a vadaskertet, de az nem garantálja hogy felröppenőbe kapsz fúrógépet, csak annyi köze van a vadaskerthez, hogy csak ennek az aratásából kaphatsz, más ólakból, fákból nem röppenhet fel ez a különleges építőanyag.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  6. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Lassan hozzá kell szokni, hogy ha valami újítás jön a játékba, az bizony a megszokott rovására megy, de nagyon!
    Jó munkát!

Köszönöm a korrekt választ! Szép hétvégét!

7. |Tamás|

Szia!

Mint mindig, egy farmon csak egyszer lehet beváltani az ajándékkódot, a rendszer pedig nem szokott ilyenben tévedni.

8. zongoratanár

zongoratanár Fórum-zöldfülű

Köszi:))

9. dániel955

dániel955 Utánpótlás-írogató

Szia
    Miért nem tudom megtalálni és elindítani a Békatenyésztést?

10. |Tamás|

Szia!

Mi nem sikerül rajta? tenyészházba délután 2 óta elérhető a békatenyésztés, és már baby boom akció van.

11. dániel955

dániel955 Utánpótlás-írogató

Szia
    A Gazdaköri cumis békatenyésztős feladatsort keresem (A létrás eventről nem is beszéltem még...)

12. |Tamás|

Szia!

13. kpetra

kpetra Haladó

Hali! A vadaskertben miért van felfüggesztve a termelés?

14. |Tamás|

Szia!

Mert megérett, csak sajnos nem egyből a cumi érkezik meg. Frissítsd a játékot, ekkor megjelenik a cumi és aratható lesz. Ezek után Kérlek töröld a vadaskertet, és ismételt kirakás után elvben többet nem fordul elő. ( nem régen érkezett információ a törléses megoldás)

kpetra kedveli ezt.
  15. marutea

marutea Törzsjátékos

Upsz, nem vettem észre a cumit amikor learattam a géppel..
    Így minden rendben, köszönöm a segítséget!

16. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Nem biztos hogy jo dolgot kerdezek,de a vadaskertnel ugye azt irja akkor kapunk furogepet ha betakaritast vegzunk benne,en eddig 2x csinaltam es egy darab furom sincsen,valaki utanna nezne ha lehet..

17. |Tamás|

Szia!

Megfogalmazás meghatározza a szó értelmét is, amiben viszont óriási nagy a különbség.
    Kapunk illetve kaphatunk. Fúrógép esetében az utóbbi, tehát kaphatunk csak és nem szabály szerint kapunk.

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  18. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Kesz vannak a tenyeszterepen a bekak es nem tudom leszedni, az elsot sikerult, a tobbit nem engedi a legutobbi baby bumnal is igy jartam, minden egyesert most ujra be kell lepnem a farmra, hogy le tudjam szedni?

19. bencica

bencica Junior szaki

Nagyon lassú a játék. Gyorsítókkal nyolc perc vagy kilenc. Most kb húsz perce tart.

20. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Nálam tökéletesen fut a játék. Próbálj egy másik böngészőn belépni, illetve mindenképpen hasznos egy nagytakarítás is, ehhez itt találsz részletes segítséget:

https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/dns-gyorsítótár-törlése.10875/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.