Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A fúrógép véletlenszerűen érkezik. Meglehetősen ritka, mint minden korábbi, a játékba frissen bekerült felreppenő volt.

2. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A böngésző előzményei és a sütik törlése észrevehető javulást hozhat. Ehhez itt találsz segítséget:

https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

https://board-hu.farmerama.com/inde...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/dns-gyorsítótár-törlése.10875/

3. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A fúrógép ritka felreppenő. Játssz kitartóan és meg fognak érkezni :)

4. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A fúrógép ritka, ahogy a korábbi, frissen játékba került felreppenők is azok voltak. Használd kitartóan a vadaskertedet és a fúrógépek is meg fognak lassanként érkezni.

5. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az ellenőrzést igénylő válaszokra kicsit várni kell, türelmedet kérem. Addig kérlek nézd meg, hogy nem adtál-e be a feladatba, vagy nem indítottál-e el újabb tenyésztést.

UPDATE: az ellenőrzés szerint
    2016-06-18 07:40:16 -kor aratott tenyészetből kaptál 2 békát, előtte nem volt békád, így lett 2 db. Korábbi vagy ezutáni, békákkal kapcsolatos tevékenységet nem látunk.

Utoljára szerkesztett: 18.6.16
  6. mr.jimmi

mr.jimmi Junior szaki

mert mindíg a régi e-mailra küldene bármit...
    ID 25008402

7. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az ellenőrzést igénylő válaszokra kicsit várni kell. Köszönöm a türelmedet.

UPDATE: az ellenőrzés során nem találtunk a közelmúltban történt, tyúkokkal kapcsolatos piaci tevékenység vagy termelés nyomát. Ameddig vissza tudjuk nézni, nem volt a tyúkoknál létszámváltozás. :)

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Kis türelmedet kérem, továbbítottam a kérdést.

UPDATE: Az ellenőrzés szerint mindent rendben megkaptál és újabb tenyésztést is indítottál azóta a kapott állatokkal.

9. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A support felé jelezned kell, hogy problémád van a régi e-mail címeddel is. A leveledben add meg az új e-mail elérhetőségedet, kérd, hogy oda küldjék a választ. Hamarosan tájékoztatni fognak a lehetőségekről.

10. 1Pancsa

1Pancsa Utánpótlás-írogató

Hááááááááááááááát akkor köszönöm. Akkor lelkesen tenyésztek. És örülök a szaporulatnak :)

11. kissme6

kissme6 Törekvő

A lottón is minden héten nyerhetsz. Hányszor reklamáltál, hogy nem nyertél? Hetekig senki sem nyer. Mégis mindig azt mondják minden héten, hogy milyen sokat nyerhetsz.
    Ha kaphatsz nem jelenti azt, hogy mindig kapsz. Előbb utóbb kapsz. És ez nem hiba. Ez nem bug.
    Engem nem érdekel ki kap és ki nem, mert nekem még 350 csillag kell a kiváltáshoz.
    Mellesleg elég sértő, és feltételezésekbe bocsátkozó a hozzászólásod, annak ellenére, hogy Neked speciel nem írtam semmit. Ez egy hiba jelző topic. A játék nem ismerete, a leírások helytelen értelmezése, nem a játék hibája, hanem a játékosé. De azt nem itt kell leírni.

Szebb napot!

Anikó1961 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  12. Musuka628

Musuka628 Utánpótlás-írogató

Elvileg a tenyészetből kaptam 2 békát, de gyakorlatilag nem!!! Az erdei tisztáson van a 3 db békatavam, reggel "betakarítottam", ahonnan szintén nem kaptam meg a 4 db békát. 7,40 után vásároltam 4 db-ot, hogy tudjak tenyészteni. Szeretném megkapni a békáimat.

13. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Kérlek nézd meg, hogy nincs-e kihelyezve létrakészítő műhelyed valahová a farmon. Ne feledd, hogy abba etetéskor béka is kell (3 db /műhely) , nemcsak táp.

14. Monarda

Monarda Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lehet nem idetartozik, de a kérdésem az lenne, hogy ez a vadaspark hogyan is segít? Ez nem segít, hanem hátráltat..hiszen a fejlesztési tervrajzokért (az első szinten 4-et kér kapásból, amit még én is meggondolok) kb. egy évig termelni kell, a csillagokról nem is beszélek. 50-es szint alatt el sem érhető:) Szal itt csak a legnagyobbak tudnak majd ezzel játszani, és közepes szintű játékosokkal mi van? Hol itt a segítség, ha viszont ez egy plusz, akkor nagyon gyatrára sikeredett. Ennyi állatot leadni tervrajzokért szinte abszúrd:) Miért nem lehet egyszer egy normálisan elérhető dolgot behozni? A másik ez a béka, meg a létracsináló akármi..hát röhej, az időket miért nem lehet rendbetenni? Miért van az, hogy a létraízé 3 békát kér, és mindössze kb. 5 óra a termelési ideje, ezzel szemben a piros békaólaké ami 2-2-öt termel 13 óra valamennyi, az összes áldással megspékelve. Előbb-utóbb ez is deficites lesz, mint annyi minden..erre miért nem lehet figyelni? Vonatkozik ez a sajtgyárra is, meg még egy csomó mindenre. Nem azzal van gond, hogy mit esznek állatok, hanem hogy mennyi ideig, és a tőlük függő egyéb termelő egységekkel..de azokkal nagy gond van. Ezeket kéne rendbetenni, és persze terület kéne, nem vadaspark..amit szinte lehetetlen elérni.
    Üdv: Monarda MonardaID: 47280364

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Mivel a farmon egyre több a magas szintű játékos, érthető módon az ő játékélményükre is gondolni kell a fejlesztésekkel. Egy-egy játékelemet lehet szintfüggővé is tenni, vagy mint jelen esetben a Vadaskerttel történt, tulajdonképpen szinte bárki számára elérhetővé tenni, mivel a gazdakörben és az eventeken megszerzett csillagokat minimális megkötés mellett mindenki saját belátása és igénye szerint tudja a Tölgyön felhasználni. A Vadaskert elérhetősége nyitott a közepes szintű játékosok számára is. Nyilván nem könnyen megszerezhető, de a játék készítőknek nem is ez volt a célja. Eddig a nagyok azért panaszkodtak, hogy nem tudják már mire beváltani a sok csillagjukat, számukra most itt a lehetőség. A kisebbeknek pedig egy újabb kihívás, amit az elérendő céljaik sorába illesztve rangsorolhatnak.
    Az egyes ólak érési idejét és más tulajdonságukat tekintve is a játék készítői a játék szempontjából igyekeznek a lehető legoptimálisabb döntéseket meghozni. Mivel mi, játékosok nem ismerjük a hosszútávú fejlesztési terveket, nyilván nem mindig értjük a döntések miértjét.

-gyöngy-581 és marutea kedveli ezt.
  16. Monarda

Monarda Utánpótlás-írogató

Ez megint egy olyan válasz ami semmire nem jó..mondjuk ebből itt rengeteget lehet olvasni itt. Szerinted legoptimálisabb az, hogy a gyártó egység 3x olyan gyorsan kész van, mint a hozzá termelő ólak? Ez számomra inkább amatőrségre utal, semmint hozzáértésre, de lehet pont ez a cél..és lehet tényleg ez egy ilyen játék, hogy minden ésszerűséget nélkülöz..ha viszont az, akkor ha lehet szórakoznék inkább és nem bosszankodnék, ha egy mód van rá. Egyre több "a magas szintű játékos"..és mi van az újakkal..a nagyoktól egy fillér arany nem jön be, mert mindenük van..akkor ki kivel van? Megint csak nem értem a logikát, hiszen nem a nagyokat kell megcélozni, hanem pont a kicsi, és feltörekvőket..ID-t lásd fent:)

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Pedig szerintem teljesen érthetően megfogalmaztam az okokat, sajnálom, ha nem találtad kielégítőnek. A véleményedet a Panaszkönyben tudod lejegyezni, ez a topik a játékkal kapcsolatos segítségkérések platformja. A Panaszkönyvet itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/

18. Bözsi61

Bözsi61 Járnitanuló

Bocsi,ha rossz helyen járok..de nem szuperál az eventem...beadtam a milliós békaigényt...aztán nem jelenik meg ugráló béka..nem tudok lépni tovább ki-be lépés,frissítés nem segít ID 45462209

19. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Megnéztük, befejezted az eventet, minden feladatot beadtál, minden ajándékot bezsebeltél. Mivel 7 levélre jut 17 feladat, a 3. körben már csak 3 levélen van beadni valód, ha az kész, vége a játéknak.

20. Bözsi61

Bözsi61 Járnitanuló

Köszönöm :) na ezt nem gondoltam volna magamról :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.