Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jucimuci!

Egy napi szinten karbantartott, takarított gép kevesebb bosszúságot okoz.
    Lassabb kattintás is célravezető, és figyelj az egérhasználatra.
    Továbbá az egered beállításánál a dupla kattintás erősségén érdemes változtatni.

2. ircsi4803

ircsi4803 Utánpótlás-írogató

Köszönöm válaszod. (hááát akkor már orvosi eset vagyok, ha mind felraktam )

3. Macsekfarm

Macsekfarm Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy hiba v. csak én bénázok:
    Ha a menüből ki szeretném rakni a kitehetőket a kerge kertbe és ha azt szeretném, hogy érték szerint legyenek növekedő sorrendben a kitehetők, akkor össze-vissza mutatja, összekeverve azokat a dekor tárgyakat, amelyeknek nincs értéke azokkal, amelyeknek van. Néhány héttel ezelőtt még "jó" volt ez a funkció, akkor ténylegesen előre tette emelkedően az értékkel rendelkezőket és hátra azokat, melyeknek nincs. Lehet én nem csinálok valamit jól?

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Menürendszernek ez a típusú szűrője sajnos nem működik megfelelően, de jeleztük már a fejlesztők felé. Javításig sajnos türelmedet kell kérnem.

5. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok!
    Engem az zavar nagyon, hogy akár ólaknál, akár fáknál (de gondolom így van ez a kitehetőknél is ) nem lehet rögzíteni a keresést. Minden egyes fa vagy ól kirakása után azzal kell kezdenem, hogy előbb a keresési funkciót állítom be az abc szerinti sorba rakásra. Ez így nagyon macerás... Remélem ez is csak egy hiba.

6. |Tamás|

Szia!

Menürendszernek ez a típusú szűrője sajnos nem működik megfelelően, de jeleztük már a fejlesztők felé. Javításig sajnos türelmedet kell kérnem.

7. Macsekfarm

Macsekfarm Fórum-zöldfülű

Kedves Tamás!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Akkor várom a javítást.
    (Most megnyugodtam, hogy nem én vagyok a bénázó. Nemrég adta valaki az ötletet, hogy ezzel a funkcióval mennyivel könnyebb kitenni a kitehető tárgyakat és úgy meg örültem neki.)

8. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Rodin!
    Sikerült megtalálni az elveszettnek hitt körtefáimat és megköszönöm a segítségedet.
    Üdv:dalmata10

9. kata1939

kata1939 Aktív író

kata1939 vagyok ID:47168301 Tegnap 1db punkakukkal befejeztem a kakukkfiókákat.Megnéztem mit kaptam és örültem a tojásfa XXL-nek Ma kerestem a tojásfát de nincs,Nincs a kakukkmama II sem.Ezekszerint nemkaptam a 30ezercsp-sem, az 50ezer tp.és 3 csillagot. mindent nem lehet fel irni.Legyetek szivesek ha megtidjátok nézni mi lett?Leginkább a tojásfa kellene.Köszönöm.

megint kata1939 vagyok. A kakukkmama II rajta van a 72 felhőn.Akkor mit csináltam? Hát ez az.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.6.16
  10. |Tamás|

Szia!

Ez melyik feladat volt pontosan? melyik rész? melyik szint? (van több kakukkos). Tegnapot kicsit szűkítenéd hogy kb mikor?

11. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Úgy látszik, hogy ma nagyon rám jár a "rúd". Az egyik Csibémnek küldtem két levelet és egyik után sem kaptam meg a csibepontot.
    Az ajándék küldése után viszont megkaptam. Esetleg több csibe is van ugyan ezzel a névvel?
    Előre is köszönöm a segítséget.

A csibe neve: maryxd
    ID:30941867 Anyóca42

12. |Tamás|

Szia!

Telibe találtad, ráadásul nem csak kettő, hanem 5 ilyen nevű farm van, így nagyon csekély az esélye hogy mindig a "jó" farmon landoljon a levél. Amennyiben az ajándékba küldött csibepontok nem elegendőek, akkor sajnos csak eltanácsolni tudod a csibédet, és másikat keresel.

dalmata10 kedveli ezt.
  13. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Tamás!
    Köszönöm szépen a segítségedet.
    Valamilyen módon nem lehetne-e szólni az illetékeseknek, hogy ez és hasonló esetek ne forduljanak elő? Tudom, hogy a gép nem válogat, csak küld. No de mégis.;).Abban az esetben ha mind az öt csibe tovább játszik, akkor öt gazdának ugyan olyan neve lesz? Tudomásom szerint két gazdának sem lehet ugyan azzal a névvel játszani. Vagy nem jól tudom?

Utoljára szerkesztett: 19.6.16
  14. |Tamás|

Költői kérdésekre nem tudok válaszolni, eddig is voltak névegyezések, és ezek után is lesznek :eek:

dalmata10 kedveli ezt.
  15. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Köszönöm szépen.
    További szép napot kívánok.

16. mosa70

mosa70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a vadaskert aratásakor kapjuk a fúrógépet, de nekem még nem adott egyet sem. Csütörtökön váltottam azóta megy.
    Köszönettel mosa70
    id6348127

17. |Tamás|

Szia!

Csütörtökön került játékba, annál előbb nem is lehetett, és a fúrógép is akkor került be a játékba. Mint mindig, frissen bekerülő felröppenő nem a gyakori elemek között keresendő. Türelem, majd lesz.

18. fifi930

fifi930 Haladó

Nem tudok üzenetet küldeni a csibémnek.

19. mosa70

mosa70 Utánpótlás-írogató

köszönöm
    mosa70

20. |Tamás|

Szia!

Mit ír ki a gép?

Téma állapota: