Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szeretnélek megkérni, hogy töröld ki a léghajót, és a teleszkópot. Lépj ki a játékból. Töröld a sütiket, rakd rendbe a Flash Playered. Majd lépj be a játékba, és ezután helyezd ki csak a léghajót. Működnie kell. Kollégámnak rendszeresen karbantartott gépén működött.

2. |Tamás|

Szia!

Biztosan lesz vele valami javítás, hisz elég zavaró tud lenni. Azt tudom tanácsolni, ha véletlenül a vadasparkra tévedsz, utána vidd az egeredet a farm keretén kívülre, akkor eltűnik a vadaspark info ablaka.

Boszika57 kedveli ezt.
  3. bezi12

bezi12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Lenne egy gondom,második napja nem enged a játék beleépni a farmra,bezi10 névvel,azt írja nincs ezzel a névvel és jelszóval játékos. A másik kettő rendben működik,mi a teendő ilyekor?Előre is köszönöm a választ.

4. |Tamás|

Szia!

Nem tudom hogy szándékosan kis betűvel írtad-e, de Bezi10 farm létezik ( nagy B betűvel). Próbálj meg úgy belépni.

5. bezi12

bezi12 Fórum-zöldfülű

Sajnos így sem sikerül,de nekem mind a három kisbetűvel van írva,csak a szám változik a végén.

6. |Tamás|

Ellenőrzésünk alapján csak ilyen farm szerepel hogy nagy betűvel Bezi10
    Esetleg a farmnak az User ID számát nem tudod megmondani?

7. bezi11

bezi11 Fórum-zöldfülű

Sajnos nemtudom,de mivel ez volt az első 6 millió körüli a szám, a bezi11 és bezi12 számait tudom,mivel oda betudok lépni.Különben még vasárnap gond nélkül beléptem,nyitottam a kagylókat.

8. |Tamás|

Sajnos így nem tudok segíteni, mert jelenleg a rendszerben nincs bezi10 farm, csak Bezi10 létezik. ID számmal még lett volna esély, de így nem lehet megtalálni azt a farmot.

9. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:)Köszönöm a kedvességed, szép estét kívánok!! :)

10. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Azt honnan tudhatom meg,hogy az eventben mennyi a bedobandó különböző békák event értéke?Vagyis mennyi pontot ér...

11. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az érték amin szállítanunk kell, az békák pajtaértéke. Ha az event ablakban rákattintasz a "Szállítás", majd a "Befizetés" gombra, ott láthatod a jelenlegi békáid pajtaértékét. Ugyanezt a Pajtádban a Tenyészállatok menüben is megtalálod. Ha szeretnéd tudni azoknak a békáknak a pajtaértékét melyekkel nem rendelkezel, azt a Békatenyésztés ismertetőben találod, itt a fórumon.
    Itt egy link hozzá:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-béka-mint-tenyészállat.14035/#post-517797

12. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok!
    A kalendáriumnál, a mai ajándék, 5 db "Hattyú" talányos tenyészet. Viszont sehol nem találom. Egyik pajtában sincs. Hova került?

13. Balu1989

Balu1989 Fórum-zöldfülű

Éjfél után 10 perccel kiváltottam a mai ajándékot, ami 5 db hattyú talányos tenyészet, de nem találom a raktáramban. Próbáltam frissíteni is, kilépni, belépni, mégsem találom, nem tudom kirakni a farmra, mivel nem találom.

14. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok én sem találom az ólakat hova kerülhetek?

15. bjozsika11

bjozsika11 Fórum-zöldfülű

Nekem sincs meg a mai ajándékom :oops:

Ibolya55 kedveli ezt.
  16. Ibolya55

Ibolya55 Fórum-zöldfülű

Csatlakozom, én swm kaptam meg

17. geniculata

geniculata Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem is ez lenne a gondom ami pár társamnak is.
    Talányos hattyúkat kaptam én is pár perce, de sajnos nem találom sehol. Másrészt kb. 50 cseresznye fám sincs meg raktárban. :-/

18. Almyna0

Almyna0 Junior szaki

Sziasztok. Én sem kaptam meg a kagyló mai ajándékát, az 5 db "Hattyú" talányos tenyészetet.

19. oncogito_

oncogito_ Haladó

Én sem kaptam meg a kagyló mai talányos tenyészet ajándékát.

20. vizor128

vizor128 Haladó

És én sem... :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.