Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. CitrusLimon

CitrusLimon Fórum-zöldfülű

Én sem kaptam meg az 5 db "Hattyú" talányos tenyészetet.

2. -greycat-

-greycat- Aktív író

Dettó... Valszeg összefügg azzal, h. újabban tápsorrendben is megjeleníthetők az állatok. Azt viszont - mint programozásban analfabéta sosem fogtam föl, h. ami valameddig jó, ha hozzátesznek egy kipróbált valamit, akkor a "régi része" mi a rákért nem működik... (Talán, mert a titokólnak nem tudja a tápját megjeleníteni, ezért sehová nem sorolja? De A-Z-ben sincs!) -greycat- vagyok. ID: 17405333

3. tapinambur

tapinambur Fórum-zöldfülű

ma , 06.22-én, kb.0:30-kor kaptam mára járó 5 dr."hattyú"talányos tenyészet ajándékot. Ki akartam tenni a földembe, és eltűnt. Vajon, hova lett?
    Munkásokkal akartam kitenni, a fő farmra. Köszönöm
    tapinambur ID: 17854482

4. G3ry87

G3ry87 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nekem sincs meg. Remélem mielőbb javítják :)

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

6. Csocsoovb

Szia!

Sajnos probléma van a mai kagylóval:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/probléma-a-meglepetéskagyló-naptár-ajándékának-megérkezésével.14057/

7. habico

habico Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    És aki már véletlenül kinyitotta, azzal mi lesz ??

8. CitrusLimon

CitrusLimon Fórum-zöldfülű

Sajnos, már sokan kinyitottuk a kagylót! :-( Mások is ki fogják nyitni, mert általában nem a Fórum böngészéssel kezdik a játékot!

9. esztokyka

esztokyka Utánpótlás-írogató

Ugyan ezt akartam kérdezni... aki már kinyitotta, mert nem látta, hogy még nem lehet, azzal mi fog történni? Ugye nem maradunk ki ebből az ajándékból? Eddig ez az egyik legjobb :( :'(

10. _eleven_

_eleven_ Fórum-zöldfülű

csaó
    sajnos a mai napi kagylónaptár ajándékot nem kaptam meg, hiába lépek ki, stb. 5 hattyú talányos tenyészet nem jön???
    na igen, most vettem észre, hogy másoknál is ez a probléma, de honnan kellett volna tudni, akkor most????

Utoljára szerkesztett: 22.6.16
  11. Csocsoovb

12. Csocsoovb

13. Csocsoovb

14. Csocsoovb

15. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Nekem jött talányos tenyészet, de csak kettő! Várom a hiba kijavítását! :)

16. habico

habico Fórum-zöldfülű

zoldliget kedveli ezt.
  17. ildi11

ildi11 Járnitanuló

Sziasztok! Ma a meglepetésnaptár -ban kaptam 5 db Hattyu talányos tenyészetet ! De sehol nem találom. Ildi 11 ID 50131658 Kőszőnőm a segitséget elöre is!

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Farmon az állatok között keresd. Menürendszernek van egy szűrője, Kérlek állítsd a mind kategóriára, és ellenőrizd hogy a jobb felső sarokban a kereső meződ üres legyen. Ezek után lapozd végig, vagy kezd el jobb fentre begépelni hogy hattyú.

19. Lalácska

Lalácska Fórum-zöldfülű

Kedves Tamás! Az a baj,hogy utólag záródnak be a kagylók,az unokáim farmján tapasztaltam,pedig minden este le ellenőrzöm!!!!

20. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Szia Tamás !
    Én nem kaptam meg a kagylótól az 5 talányos tenyészetet,pedig ki van nyitva,légyszi nézd meg: cicimsincs ID:53896961

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.