Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Amit lefotóztál, annak az alján vannak olyan csoda nyilacskák :)

Koppi kedveli ezt.
  2. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Van sárkányfám Van sárkánygyümülcsöm de nincs sárkányfa gyümölcsöm Hogy lehetne sárkány gyümölcsöt Termelni Én úgy érzem hogy a sárkány gyümölcs azonos a sárkányfa gyümölccsel Vagy nem azonos a kettő Válaszod előre is köszönöm

3. |Tamás|

Szia!

Sárkánygyümölcs és sárkányfagyümölcs kettő különböző dolog.
    Sárkánygyümölcs az a szentélyben váltható ki AB-ért, míg a sárkányfagyümölcsöt a fás válogatás 2 eventben tudtuk megszerezni.

4. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

És nem tudnád meg mondani hogy mikor lehetne meg szerezni ezt a Szokotrai sárkányfát Ugyan is ezt kérik a gazdakörben

5. |Tamás|

Sajnos nem tudom megmondani számodra mikor lesz ismét elérhető.

6. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Szép estét! Még mindig nagy az összevisszaság a "saját raktárba",az istennek sem marad meg az A-Z-ig beállítás. Az ígéretnek megfelelően lesz javulás,vagy szokjunk hozzá a bosszantó változáshoz? :(

7. |Tamás|

Szia!

Annyit tudok mondani, hogy jeleztük a fejlesztők felé a jelenséget.

-dudoloteve- kedveli ezt.
  8. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Köszönöm a gyors választ... :) a reményhal meg utoljára.

9. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

A holnap kezdődő teás event ismertetőjében nem látni a kezdőcsomag mennyiségét!!!
    Van esély ennek a pótlására??

10. |Tamás|

Szia!

Köszönjük a jelzésed, valóban hiányzik az ismertetőből, utána jártam, 10 db-os kezdőmennyiséget fogunk kapni, ismertetőben pedig pótlásra kerül ez az adat.

11. CsabiJuing

CsabiJuing Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tollvonást nyertem a farmkeréken, de nem tudom, mi az, és hol találom vagy mire jó!
    Köszönöm szépen a választ!
    Szép estét!

12. |Tamás|

13. CsabiJuing

CsabiJuing Fórum-zöldfülű

14. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Köszi!!

15. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok
    A Tojásfa miért csak 2 termést ad? Ez hiba, vagy egy változás, aminek az ismertetőjét nem láttam?

16. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A terményt adó fák mindegyike 2 db terményt ad, ez sohasem volt másképpen. Ilyenek: Tojásfa, Tehéntejfa, Kecsketejfa, Japánakác.
    A Terméket adó fák 3-3 db terméket adnak: Cukorfa, Sófa, Virágdrótfa.

17. Szőkebácsi

Szia Rose :)
    Hagy kötözködjek picit - akkor a Bájitalfa miért is ad 4 termést?
    Azért kérdeztem a Tojásfát, mert emlékeink szerint az is 4-et adott...

18. MadameRose

Jó kérdés. Talán azért mert valójában nem termény, nem lehet ólakban előállítani. A játékba kerülésekor még nem volt piacképes, csak borsos áron lehetett hozzájutni. Majd bevezették a bájitalfát. Egy idő múlva a játékosok kérésére piacképes lett, de be kellett sorolni valahová. Így került a terményes standra. A pajtában viszont a felröppenők között, az Egyéb kategóriában található, pont mint kezdetben. Ez nem változott. Valószínűleg ezért nem 2 db-ot terem, hanem 4-et.

19. Szőkebácsi

Szimpatikus válasz, már csak 1 problémám maradt: Vajon miért lett akkor a "Farmos titokzatos csemetéből kifejlődő fák" imertetője 2016-06-23.-án lemódosítva?
    No mindegy, igyexem nem agyalni, és elfogadni amit mondasz. Köszönöm :)

kovacstne kedveli ezt.
  20. MadameRose

Hm. Nem tudom hol látod, én nem találom. E hó 24-én írtam oda egy új hozzászólást, az új fák ismertetőjét tettem be. Mást nem látok. De még ha szerkesztve is lett, valamilyen okból, attól még a tojásfa és társai ezelőtt is csak 2 db terményt adtak.

kovacstne és _Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.