Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon sokan így jártak.
    Várják, várjuk a javítást.

.Angyalka666. kedveli ezt.
  2. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Volt érme nincs érme na kíváncsi leszek mennyit kapok vissza:wuerg:

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Olvastad már ezt a hivatalos közleményt?

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gyümölcspiac.14076/#post-529698

Kérlek várj a hiba javításáig, ha megteheted ne adj be most faterméseket az eventes ablakba, ne vásárolj érmékért a boltban!

A hivatalos közleményekben adunk hírt a változásról.

bindi5454 kedveli ezt.
  4. Kata118

Kata118 Fórum-zöldfülű

ID:27193479 tejesítettem a csajos estéket és nem kaptam meg a parti pörgetéseket!!Mit lehet tenni ilyen esetben?

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőrzésünk alapján 2016-07-05 17:21:59-kor teljesítetted a feladatot, és hiánytalanul megkaptad a nyereményed érte.

6. Bence_snaci

Bence_snaci Fórum-zöldfülű

Nos, én visszakaptam az érméimet, de nem duplán, sőt szerény számításaim szerint 20-szal kevesebbet.
    A kis mennyiségnél 4 sort, a közepesnél 2 sort, a nagynál pedig 21 sort dobtam be. Ez így 174 érmét jelent, viszont 154-et írtak jóvá.
    Addig semmit nem merek tovább bedobálni, illetve kiváltani a boltból, míg a helyére nem kerülnek a dolgok.
    Várható még további javítás vagy script ?!
    ID: 34142502

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Bence_snaci!

A javítás még nem zárult le, nem értesítettek még róla a központból.
    Így legyél még türelemmel, köszönjük.

8. Bence_snaci

Bence_snaci Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ !
    Jó éjt !

9. szer-etet

szer-etet Utánpótlás-írogató

Na de ilyet, 4 x 40 érme =4 db barátcserje, 4 db galagonya, 4 db tamariszkusz és 3 db, azaz HÁROM selyemakác, kérem a negyediket !
    szer-etet ID 51035174

10. Nildia

Szia szer-etet!

A farmod adatlapján is így szerepel a kiváltás.

11. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy kiváltottam a Vadaskertet a boltban, a Füvészkertet a tölgyesnél. Végig olvastam a fórumokat, játék ismertetőt (amit találtam) ahol azt írják, hogy a fejlesztéshez + helyhez, furógépet ezeknek az eszközöknek az aratásakor adja. Már többször arattam, de furógép egy darab sem lett belőlük. A gazdaköri feladatokat is meg kellene végig csinálni hozzá, hogy működjön?

Ferenc1963

ID 36819767

Előre is köszönöm a segítséget

12. Nildia

Szia Ferenc1963!

A felröppenő nem jár minden aratás után. Épp olyan barkács, mint bármelyik más. Vagy kapunk, vagy nem. Csak a fúró nagyon ritka, és csak és kizárólag a raktárak aratásakor jöhet.
    Egy dologgal tisztában kell lennie annak, aki fejlesztésre adja a fejét : türelmesnek kell lennie, mire összegyűlik a kellő számú fúró, a mostani tapasztalatok alapján hónapokra lesz szükség.

13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nem. Mindössze annyi, hogy a fúrógép a ritkánál sokkal ritkább dolog.
    A raktárházak adhatnak fúrógépet, de akkor amikor akarnak. Sajnos nemigen akarnak.:)
    Bővebben itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/raktárházak-csevegője.14044/page-57
    Különös tekintettel az 1123 hszre figyelj!

Utoljára szerkesztett: 5.7.16
  14. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Nagyon köszönöm a gyors és kielégítő választ. Túl szép lett volna ahogy elképzeltem. Csak ezt nem értelmeztem így a leírásban. Köszönöm

15. szer-etet

Kedves Nildia ! Hogy-hogy így szerepel a kiváltás ? Ha 4 x kiváltom a 40 érmet, ami 4-4 fát ad, akkor, hogy a csudában a 16 fa
    helyett csak 15 fa érkezik, úgy tanultam régen a szorzótáblát, hogy 4x4=16 és nem 15. Kihagytam a helyét, hogy odaillesztem, hát a selyemakác sehol, ezt magyarázd el légyszíves, hogy így szerepel a kiváltáson. Nem vagyok vak, én is látom, hogy nincs a pajtámban,
    kicsit furcsa, nem ? Azért köszi, hogy Te is megnézted, de a magyarázat engem nem elégít ki, a fa akkor is hiányzik.
    Üdv.: szer-etet (ill. most nem annyira) ID51035174

16. Nildia

Szia szer-etet!

Én nem tudom megmondani, hogy te mikor mire kattintasz a farmodon.
    Amit látok : mennyi dolog lett kiváltva az üzletből adott pillanatban összesen odáig.
    Jelenleg amit látok, hogy a fent megadott mennyiségű fák történtek kiváltásra - ez van az adatlapodon!

17. szer-etet

De hiányzik a 4. selyemakác, 40 érme 4 fát ad minden féléből. Egyszerre váltottam ki az összes 160 érmet, azaz a fákat adókat, akkor hagytam üresen a 16. helyet és meglepetésemre csak 15 fa jött. Na erről ennyit. A lényeg 4x4= 16 és nem 15 !!!

18. Nildia

Szia!

A farmod adatlapja alapján nem hiányzik! Innentől kezdve sem a fórumon, sem a supporton nem tudunk neked más választ adni, sajnálom.

tamarisk_upgrade_0
    4
    monkspepper_upgrade_04
    hawthorn_upgrade_04
    silktree_upgrade_03

19. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Manufaktúra raktárház nálam fel van függesztve.
    Lehet róla tudni valamit hogy mikor lesz jó?
    Választ előre is köszönöm.
    Gazda: fiam62ID: 30549177

20. Nildia

Szia fiam62!

A manufaktúra rendeltetésének megfelelően működik.
    Ha te nem ezt tapasztalod, egy oka lehet : a benne lévő ólakhoz vagy tápod, vagy alap állatod nincs elegendő.
    Ezt kell ellenőrizned.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.