Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Amióta elkezdődött az event a farmmunkások megtagadják a munkát. egyáltalán nem működik az arató és vetőgép. Még néhány órával ezelőtt ment minden rendesen.

2. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Minden a legújabb, nemrég volt telepítve a gép is, 1db böngésző megy amibe maga a játék fut. Értem, hogy ez szokott probléma lenni sokaknál de a 2 dolog beindulása előtt tökéletesen ment a játék és hipp-hopp "nálam lett a hiba" - tessenek időnként nyugodtan elismerni a játékon belüli sok event lelassítja az egészet.
    A süti: a törlés sokaknak nem könnyű és ha mindent töröltetni tetszenek fontos a játékon kívüli sütik is mennek a levesbe és az gondot okozhat a tulajdonosnak, így ennek rendszeres ajánlgatása nem minden esetben hozza azt az eredményt amire várnak. Ráadásul mint most is teljesen felesleges a dolog, mert nem a felhasználó oldalon lesz a hiba.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Nálam megy rendesen a játék, normál vidéki internet ami hát nem a legszuperebb, Firefox böngésző.
    Utána kérdeztem, kollégáknál sem tapasztalható lassulás a játékban.

4. |Tamás|

Szia!
    -Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

-Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség
    << ITT >>
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

-Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, stb.

-Szükséges lehet ellenőrizni, hogy a számítógépeden hány program fut egyszerre, függetlenül hogy internetet használ vagy nem, mert nagyban tudja rontani a farmozás élményét.

-Ellenőrizd az internetsebességed, ne csak a letöltési adatot nézd meg, hanem a feltöltési adat is számottevő, illetve a Ping értéke is fontos.
    Ehhez ez az oldal tud segítségedre lenni :
    http://www.speedtest.net/

-Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség
    << ITT >>
    -Az
    << ITT >> található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése
    -és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos amit
    << ITT >> találsz.

5. |Tamás|

Szia!

Relatív dolog az, hogy most volt újratelepítve a géped, hisz minden jtáélkba belépés előtt vagy után érdemes kitakarítani a böngésződet.
    Amikor törlöd a sütiket, akkor beállítható a böngészőn (Chrome, Firefox) hogy mely adatokat törölje. Természetesen mentett jelszavak törlésére nincs szükség, böngészési előzmények, sütik, gyorsítótár törlésére van igény.
    Eventek kezdésénél észrevehető, hogy nem a leggyorsabb a játék, de lényeges lassulás nem vehető észre. Nálam, kollégáknál minden gond nélkül működik a farm. Segíteni próbálunk, természetesen nem muszáj megfogadni a tanácsainkat, de mivel a játék működik, nem tudunk mást tenni ez ügyben.

6. tereza6517

tereza6517 Haladó

Sziasztok, én is ugyanezt tapasztalom. Lelassult a játék, nem akarnak dolgozni a munkások.

7. kincsemfarm

kincsemfarm Járnitanuló

Nekem a gólya nem akarja ledobni a kukacot!

8. |Tamás|

Szia!

Mire gondolsz pontosan?

9. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Nagyon lelassult a játék !

georg46523 kedveli ezt.
  10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nekem is a gépem új, nincs vele semmi baj, de a két játék miatt minden lelassult:(

georg46523 kedveli ezt.
  11. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Régi motoros vagyok a gép tökéletesen üzemel, ASUS ROG GL552JX i7 16GB RAM GeForce GTX 950M 4GB és SSD van benne ráadásul minden ugyanúgy fut mint eddig csak a farm nem - jelzem a 2 event indulása előtt nem volt gond.
    A sütik törlése nem szelektív csak ha manuálisan csinálja valaki. Így ha minden süti törölve van akkor ugyan a jelszavak megmaradnak, de más oldalak sütije is törlődik és abban vannak fontos dolgok amik elvesznek.
    Az a gond, hogy úgy látom nem csak nálam lassú a játék, de nálatok minden mindig tuti és lepattintjátok a userekre a hibát.
    A tanácsotok egy sablon, ami legtöbbször nem oldja meg a hibát mert az nem a felhasználó gépében van.

kovacstne, iboly54 és georg46523 kedveli ezt.
  12. RedAngel

RedAngel Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nálam is pokoli lassú a farm, takaritás megvolt, kipróbáltam más böngészőkön is és mindenhol ugyan olyan gáz.

Anyóca70 és iboly54 kedveli ezt.
  13. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Nekem is új a gépem kb 1 hónapos , minden új, tiszta rajta, eddig semmi baj nem volt, most meg csak repülnek a gólyák vagy 10 perce.....

iboly54 kedveli ezt.
  14. Anyóca70

Anyóca70 Haladó

Borzalmas lassú!

15. Maki-gazda

Maki-gazda Járnitanuló

Nálam is lassú a játék.

16. vasedeny

vasedeny Aktív író

Sziasztok nálam is nagyon lassú a játék és tenyésztésnél a gólya csak repül, de nem ér célba. :(

vampire_hunter kedveli ezt.
  17. -Hétszilvafás-

-Hétszilvafás- Utánpótlás-írogató

Szerda óta lassul a játék, de ez a mostani valami katasztrófa. A bagoly bónusza alatt éppen körbeérek a farmon, aratógéppel.
    A fentebb javasolt dolgokat próbáltam megcsinálni, de semmi változás. Itt említeném meg, hogy bizonyos részeket nem ártana aktualizálni, mert már nem csak windows 7 létezik. Nálam lassan egy éve a 10 van fenn és nem mindent találok meg a leírás alapján.
    Csak halkan kérdezem. Nem lett túlvállalva kicsit ez a sok event és minijáték így egyszerre?

Maryanne1 kedveli ezt.
  18. |Tamás|

Szia!

Az eventek végett nem, viszont a jelenleg sok aktív játékos miatt elképzelhető egy kis lassulás, de lényegesen nem vehető észre. Nálam pl rendben működik, lassulás nélkül.
    Az ismertetők, főleg a régiek néhol aktualizálásra szorulnak, igyekszünk pótolni, javítani őket, viszont rettentő sok ismertető van, így nem egyszerű a dolgunk. Türelmedet kell Kérnem.

19. hitchcock

hitchcock Utánpótlás-írogató

Nálam dtto ez a helyzet és egyszerre 4 gépen / 3 laptop ,1asztali /.

vampire_hunter kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Sziasztok!

Teljesen felesleges a "csatlakozom az előttem szólóhoz" hozzászólásokat megírni. Amennyiben olvastad az előtted szólót, akkor biztosan olvastad a válaszomat is rá.
    Némi lassulás elképzelhető a sok aktív játékos miatt, egy gép takarítás segíthet a helyzeten.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.