Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Adélcica99

Adélcica99 Fórum-zöldfülű

köszönöm

2. mmoncsi

mmoncsi Fórum-zöldfülű

Szia! igen akkor is teljesítettem,ami most fog lejárni. Amai napon teljesített nem adta meg. :(

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek áruld el nekem, hogy a koronaékszerek c. feladatban hol található 2 db 36 órás munkás nyeremény?

4. mmoncsi

mmoncsi Fórum-zöldfülű

de mindegy. . . végül is ez csak egy játék :)
    Szép napot :)

5. cardilopin

cardilopin Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy héttel ezelőtt jeleztem,hogy nem tudok farm munkásokat vásárolni.Akkor azt a választ adtátok,hogy töröljek adatokat újra lépjek be.Ezt én megtettem.Azóta mindennap töröltem de még mindig nem enged vásárolni.
    Tudtok segíteni mi a probléma.Köszönöm.cardilopin

6. |Tamás|

Szia!

Pontosan mi a probléma?

7. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Szia Tamás!
    A váza ikon alatt lévő szerszám megnevezésű elemből 1 véletlenszerű szerszámot kapok? Honnan jönnek ezek, a paszulyról?
    Köszi
    Viri

8. cardilopin

cardilopin Fórum-zöldfülű

A bank kb. fél éve kártyát cserélt. az új kártyával nem tudok vásárolni.mikor kitöltöm az adatokat és vásárolnék azt a hibaüzenetet kapom,hogy sajnos a tranzakcio nem lehetséges.

9. |Tamás|

Szia!

Kaphatsz az égig érő paszulyról is, illetve a tyúklak elnevezésű tojás is ad szerszámot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.7.16
    ViriTündi kedveli ezt.
  10. |Tamás|

Bankkártyád képes az online fizetésre? mert ez a hibaüzenet arra utal, hogy le van tiltva a bankodnál ez a fajta fizetési mód.

11. vekony1

vekony1 Haladó

Hol találom a Július havi Event naptárat ???

12. |Tamás|

13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Abban a feladatsorban csak egy darab 36 órás munkás nyeremény van, amit nem ma teljesítettél.
    Kicsit emberibb belátni a tévedést, mint legyinteni, hogy ez csak egy játék.

14. katuska47

katuska47 Utánpótlás-írogató

szia nem tudom megnézni a gyűjtőalbumomat és így nem tudom, hogy kiváltottam-e a focinál a matricát. megnéznéd nekem köszi id számom28997730

15. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Először járjunk a végére, hogy miért nem tudod megnézni? Mi a problémád?

16. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Kellemes vasárnap estét kívánok!
    Leadtam 15 focilabdát, amiből a barkácscuccra kattintottam. Nem jelzi, hogy ELADVA. Nem tudom, megkaptam-e? Kérem nézzetek utána! Üdv.
    brennerzsuzsaID: 35406028

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Természetesen megkaptad, a ládában a váza ikon alatt az elhasználódók közé került. Azért nem jelzi, h eladva, mert a barkácscuccot és a labdazsonglőr-bajnok dekorelemet több alkalommal is kiválthatod.

brennerzsuzsa kedveli ezt.
  18. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Köszönöm a gyors választ!!!!

A Váza ikon Elhasználódókban nincs barkácscucc.

Utoljára szerkesztett: 10.7.16
    Rodin kedveli ezt.
  19. katuska47

katuska47 Utánpótlás-írogató

Bocsi csak a nyílra kellett kattintanom és már elő is jött, de ott nem látom ezek szerint nem is váltottam ki, de nagyon megköszönném, ha mégis megnéznéd köszönöm

ne haragudj, de megtaláltam elnézésedet kérem, de azt hittem, hogy matrica és a váza ikon alatt van. bocsi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.7.16
  20. mari1945

mari1945 Járnitanuló

Sziasztok! kérlek segítsetek. sms-ben vettem farmaranyat,de azt írták vissza hogy nem tudták felvenni a kapcsolatot, köszönik a vásárlást .115 farmaranyról van szó.forduljak a bigpoit supporthoz. köszönöm a választ. mari 1945 ID 7601838

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.