Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ericat

Ericat Járnitanuló

Tulajdonképpen a másik Bahamámra is próbáltam már, de ott is ez van, többször frissítettem is, máskor még rendszer visszaállítással is kísérleteztem, de azóta rájöttem, hogy ezek a furcsaságok maguktól megszűnnek idővel, csak gondoltam leírom, hogy ti is tudjátok, amúgy vicces a csiga az egyénibe :)

(Nem számít, csak ki akartam próbálni hogy tigrist amit jó drágán vettem kilehet e rakni)

Utoljára szerkesztett: 12.7.16
  2. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Kitettem egy egyéni kifutót a bahámon és gond nélkül cserélgetem benne az állatokat. Próbálj egy másik böngészővel belépni a játékba, vagy a jelenlegit frissítsd, töröld az előzményeket és a sütiket.

3. moflius-ramapitekus

moflius-ramapitekus Fórum-zöldfülű

Teszteltem. Jelenleg az égig érő paszulyra nem lehet belépni, ha a bejelentkezés után töltődik fel ág. Korábban visszadobott annyiszor, amennyi ág meglett. Ideiglenes megoldás az oldal frissítése.

4. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Piac... hónapok óta nem tudok kirakni magas szintű tenyészállatot, mert nem lehet értékében beárazni, csak valami nevetséges áron engedné eladni... pl. kockaegér a reális ára közel 40 milla lenne, és 8 millió körüli ár a maximum, amennyiért ki lehetne rakni... értem én, dinamikus piac... de mégsem értem... hol itt a dinamika, ha hónapok alatt sem jön rá, hogy emelni kellene az eladási árakat??? :(:mad::oops::cry::wuerg:

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Létező jelenségről van szó: az égig érő paszuly időnként makacskodik, visszadobál.
    Jelenleg egyetlen dolgot tehetünk: megpróbáljuk kicselezni. Egy kis takarítás vagy böngésző váltás csodákra képes.

6. Csocsoovb

Szia!

Ha senki nem ad el, nincs mitől emelkednie. A rendszer úgy működik, ahogy kitalálták - sajnos az ötlet azonban több esetben sem nevezhető ideálisnak, nem teljesen játékosbarát.

Titok fák gyümölcseinél is ugyan ez a helyzet: alacsony az induló ár, nagyon lassan kúszik fel.

7. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Majd bolond lenne valaki 7,5-8 millióért eladni olyan terméket, ami a három-négyszeresét éri... tehát papíron kipipálták, hogy eladható, de gyakorlatilag - mivel nem az áruhiányra alapozták a dinamikát - letiltották az eladást...

8. Csocsoovb

Szia!

Befektetés nélkül nincs üzlet, ez valóban így van.
    Abban egyetértünk, hogy valamilyen módszerrel jó lenne megoldani, hogy ilyen esetekben magasabb legyen a kezdő alapár.

9. _livia70_

_livia70_ Fórumlakó

még mindig nem tudok sms ért farmaranyat venni pedig mindjárt lejár az event

10. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Nálam ugyanez a probléma.Mobilon szoktam venni FA-t.Most nem adja ezt a lehetőséget. Remélem ez még változik, mert akkor nem fogok tudni vásárolni. A többi lehetőség nálam nem megoldható.:((

11. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Tegnap azt mondták legyünk türelemmel sajnos az event lassan lejár! Talán lesz valami kis kárpótlás! ( Ez csak zárójeles kérdés?)

12. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Szia!
    nagyon lassú a játék,másoknál is ez a helyzet?vagy csak nálam?:(
    A gép kítakaritva,mégis minden egyes kattintás egy örökké valóság.
    Nem ártana a központba egy nagytakaritás. ID:24691168
    Én úgy vettem észre a munkásokkal is gond van.kérem valaki utána nézne? köszönöm szépen.

13. Csocsoovb

Szia!

Próbáltad egy takarítást követően egy másik böngészőből belépve is a vásárlást?

14. Csocsoovb

Szia!

Próbáltad egy takarítást követően egy másik böngészőből belépve is a vásárlást?

ljanika6 kedveli ezt.
  15. ljanika6

ljanika6 Aktív író

Köszönöm a segítséget.Nem próbáltam, de már nem is aktuális, mert pont most adták vissza ezeket a vásárlási lehetőségeket, aminek nagyon megörültem.Köszönöm még egyszer.További jó játékot mindenkinek.:))

mebajah kedveli ezt.
  16. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Szia! Az event ismertetőben olvastam a csigák pajtaértékét, de most a pajtában nincsen értéke a csigának. Mi a helyzet ilyenkor?

17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A barátságos idegenek event leírásában találhatók az értékek, amelyek tájékoztatnak a beváltásról -- csere értékben -- majd az eventet követően.
    Mivel nincs lehetőség "sehol" egyetlen más feladatban sem leadni ezeket a színes állatokat, így az értékek csak tájékoztató jellegűek.
    Nincs velük teendőnk. Kíváncsian várjuk majd, milyen színes tenyésztett állatokat kapunk értük cserében.

mebajah kedveli ezt.
  18. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Szia! Köszi a gyors választ .

19. dinyecsek

dinyecsek Fórum-zöldfülű

sziasztok az a problémám hogy nem irodik jová a termékek elhasználásánál a tp.

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A jelzésed általános megfogalmazású.

Kérlek, konkrétan írj arról, melyik termékkel akadt gondod??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.