Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

Sziasztok!
    Ma délelőtt jeleztem ,hogy a titok fákat és titok ólat nem kaptam meg ! Most kerestem és a bahamás Topáz titokólat még most sem találom!
    cecillia53 ID: 17601131
    Előre is köszönöm!!

2. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Köszönöm szépen, lehet, hogy így volt.

3. Szép napot kívánok! Furcsa dolgot tapasztaltam: Bahamán arattam, és megjelent egy ezüst színű, szinte az egész képernyőt betöltő óramutató szerüség. Néhány ingás jobbra-balra, majd eltűnik. Mi ez? Köszönöm a választ.

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek arra, keresd fel a gondod miatt a supportot.

5. mamarygen

Szia!

2016. július 14-én csütörtökön kaptál választ a kérdésedre:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-egyéb-kérdés-ide.13299/page-91#post-534927
    Második alkalommal tegnap kaptál választ:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-kezdők-és-haladók-részleg.11960/page-352#post-535470

Kérlek, ne hibáztass mást a problémád miatt.
    Te 45 AB-t fizettél a szentélyben, de a 10. kamrát váltottad ki.

Javaslom, olvasd el az ismertetőt és tekintsd át a Maja majmok szentélye ismertetőt is. 8. kamra és benne a kikötő szobra.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

A szentély 8. kamrájának felső sorában egy új rúna segítségével oldhatjuk fel a kikötőt egyszeri 30 arany banán befizetésével.
    A 8. kamra megnyitása 40 arany banánba kerül!

Vesd össze a farmodon a kiváltott jogokat a szentélybeli értékekkel.
    A kiváltás után a területeket a gazdaköri feladatok megoldásával teheted teljessé. A leírásban ez is szerepel.

Ha további gondod adódna, kérdezz nyugodtan, segítünk.

6. mamarygen

Szia!
    A vízágyú aratásának animációját láttad. Gondolom kézzel arattál, ezért lepődtél meg.

7. szzsuzsika

szzsuzsika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én igazán türelmesen várom a nubloncsigák beváltását, de most már szeretném látni, hogy mit kapok a 138 db zöld csigámért. Vagy valami elkerülte a figyelmemet? ID12756142. Köszönöm a segítségeteket.

8. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

Köszönöm!

9. kockabogar

kockabogar Fórum-zöldfülű

Sziasztok!! Szeretném meg kérdezni nekem a gazdaköri feladatokhoz,mért nincs berakva az új feladat az , Új otthon cimű feladat?Farmnevem: kockabogár Id42021468

10. mamarygen

Szia!
    Tegnap késő délután ez a hivatalos közlemény jelent meg a tenyésztett nubloncsigák jóváírásával összefüggésben.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ett-nubloncsigák-jóváírása.14152/#post-535328

11. mamarygen

Szia!
    Kérlek arra, tüzetesen nézd át a gazdaköri feladatok gyűjteményét a farmodon, a gazdakörben.

Előfordulhat, hogy nem a teljesíthető kategória szerint válogattál, esetleg módosult a csoportosítás.

A kereső funkciót használtad már? Nagy segítséget jelenthet egy ilyen "nyomozásban".

12. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

Köszönöm a tanácsodat, írtam a supportnak és 1 óra alatt jóváírták a " Topáz" tiki talányos tenyészetet!

13. zsuzsanna51

zsuzsanna51 Utánpótlás-írogató

Jó estét! Kérlek nézd meg nekem,hogy az ólválogatásban utoljára mit kaptam. Én ha jól emlékszem, vörös panda kuckó volt. Nem találom a pajtámban. Köszönöm a segítséget. zsuzsanna51 ID23035205

14. kockabogar

kockabogar Fórum-zöldfülű

Be írtam a keresőbe is ,azt írta nincs a küldetéseim között ilyen feladat,átjártam mindent ,sajnos nincs !!

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Gyanítom, nem a szigeten lévő állatos menüben kerested, mert bizony az ott van :)

16. zsuzsanna51

zsuzsanna51 Utánpótlás-írogató

Bizony nem ott kerestem. Köszönöm a segítséget. Szép estét kívánok. zsuzsanna51

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Ott van neked is az új otthon a gazdakörben, még egy kis felkiáltójel is van mellette - mert még nem nézted meg korábban.
    Csak jó kategóriát kell választanod, illetve pontosan beírni a nevét.

18. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    Új feladat van a gazdakörben,de nem találok róla semmi leírást.:)
    Sőt már meg is csináltam:D
    még egy pár európai borz kell hozzá,tudtok róla valamit?vagy csak véletlenül került be.

19. silk57

silk57 Junior szaki

Kedves Rodin! Tápot tudok keverni, bocs a rossz kifejezésért, csak nem jelenik meg az ablak,hogy 10, 20,100 stb csak 1 db tápkeverés lehetséges. Köszönöm a segitséget!

20. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.