Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Tündi_

_Tündi_ Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszi a választ!De az volt az ismeretlen jelenség oka! :) Köszi még egyszer!

2. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

Az Ólválogatásban ma kaptam egy európai borz ólat, de nem találom. Utána néznétek, h hova kóborgott? Farmnevem: tornász2002 ID:22254696 Köszönöm előre is!

3. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Sajnos, nincs itt olyan kollégám, aki meg tudná neked nézni. Azt javaslom, hogy, próbáld meg egy ki-, belépés után megnézni. Használd az ólak menü kereső funkcióját. Elég ha ennyit beírsz: európai.

4. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

Holnap is jó, ha utána néztek, csak legyen meg! Írjak holnap ismét, vagy átnézi a kollégád az üzeneteket? A kereső sem találja.

5. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Sikerült megnézetnem: ma két ólválogatást indítottál. Egyet reggel, ebből medvebarlang lett és délután egyet amiből mormota vacok.
    Európai borzlak sajnos nem lett.

6. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

Óóóóó, hogy nézhettem el annyira, pedig még a tápot is bekevertem örömömben. Na, de majd legközelebb. Köszönöm!

7. ibolyababa

ibolyababa Fórum-zöldfülű

sziasztok ibolyababa vagyok az próblémám van hogy a malom résznél eltünt az a kis rész hogy hány darab tápot tudok egyszerre keverni próbáltam már az opera böngészöt a mozzilát a google crhome böngészöt a böngészöt a sütik törlését de nem oldja meg a próblámát. tegnap este 23.00kor feltelepitettem az operát hát ha böngésző váláts megoldja de ma 04.20kor feljöttem és nincs ott eltünt.IDszámom:28061178 elöre is köszönöm

8. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Köszönöm szépen a segítségeteket :)

9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Alapvetően megjelenítési probléma, ami a géped állapotával, és az általad használt böngészővel, annak verziószámával hozható összefüggésbe.

Javaslom, hogy töltsd le, és telepítsd a legújabb Firefox böngészőt a számítógépedre.
    A legújabb Firefox verziót az alábbi linket megnyitva tudod letölteni:
    http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

Töröld a sütiket, ürítsd a böngészési előzményeket. Ehhez egy kis segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/
    Ezt attól függetlenül érdemes végrehajtanod, mikor végezted el utoljára.

Töltsd le a ccleaner programot (ingyenes, magyar nyelvet is tartalmaz) és
    pucold ki vele a géped.
    http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ccleaner_slim_v3.14__magyar_.html
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd a programot.
    Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert
    akkor nem tisztítja ki a gépet.A beállításoknál válaszd a haladó menüt, és a
    24 óránál régebbi fájlok törlése sorból vedd ki a pipát!

Próbálj állítani a FlashPlayer beállításain, töltsd le a
    FlashPlayer újabb változatát, segítség itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Az itt található "FlashPlayer elmentett adatainak törlése"
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601
    és a FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése rész pedig különösen fontos:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Érdemes lehet egy másik internetes böngészőben megnyitni a játékot, például: Firefox, Google Chrome, Opera, Maxthon, stb.

10. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, megvásároltam a Fürge-malmot (rendszeresen meg van!!), a tegnap még felezte a tápok (Szupertáp is)gyártásának az idejét. Ma már nem! Mi az oka?? Előre köszönöm a választ. Szép napot:)
    Farmernév: mam5018,
    ID. 23834186

11. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Sziasztok!
    Semmi problémám nincs, csupán érdekelne, hogy hogy működik a rendszer? :)
    Beteszek négy narancs állatot a Vadasparkba, majd amikor kész, akkor az alsó kijelző azt mutatja, hogy pajtába került 16 trágya. Valójában viszont nyolc darab az igaz.

12. rekucya

rekucya Utánpótlás-írogató

Én meg tegnap kikutattam a répáscsatnit, de még ma sem kaptam meg!

13. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia rekucya!

A hiba ismert, már dolgoznak a javításon.
    A csatnit természetesen meg fogja kapni minden játékos.

rekucya kedveli ezt.
  14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Luca_511!

A trágya szám változása nincs rögzítve, így nem látom mi történt a farmodon.

15. rekucya

rekucya Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm, legyen derűs szép napod :)

16. adri893

adri893 Haladó

Szia!
    Nekem nem mutatja az eventórát, hogy mikor is van vége.
    Másnak sem?

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    A jelenlegi eventet az eventóra felett tudod nyomonkövetni, az órában nem jelent meg az esemény.

adri893 kedveli ezt.
  18. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Értem, illetve nem értem. :)
    Szóval amikor learatom a Vadasparkot, akkor kapok két kukacot az alsó kijelző szerint. Majd amikor megnézem a készletet, egy kukaccal szaporodik.
    És a trágya is eszerint feleződik. 16 darabot ír, de az a valóságban 8 darab.

19. janibácsika

janibácsika Utánpótlás-írogató

Üdv!
    A roncsfeltáró-ban kinyitottam a "x-el jelölve" tárgyat, megkaptam, az megtalálható a raktárban, ki is tudom rakni földterületre (kipróbáltam, de a raktárban van), DE a felhőnél a helyére akarom tenni, de akkor bedob a roncsfeltáró event ablakba és semmi sem történik. Miért nem engedi a felhőre kitenni?
    farmnév janibácsika
    id 2785671

20. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia! Merta felhőt még nem szerezted meg! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.