Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Alaposan megnézted hogy melyik pályán repül a panda?
    Milyen üzemanyaggal "etetted"a röpködő gépet?

2. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Az alsón,és a kosárban egy xl és egy xxl es kanna van.Ezt nem vonta le.És szerintem ha pályát szeretnék váltani,azt sem tudok,mert nem látszanak a nyilak.Ez még nem gond,amíg érik a gaz.De aratás után nem fogok tudni tovább lépni szerintem,ha nem száll le a repcsi

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

A nagy pilóta kosárban a vásárlással kaptál 2 XL és egy db XXL bioüzemanyagot.

Írtad, 3 sáv színesedett be. Akkor XL üzemanyagot használtál, ezért van most egy db a kettőből.

Nem kell a repcsinek leszállni. Ha újabb üzemanyagot jelölsz, akkor tovább repül a cél felé.

Ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/repülni-lehetséges.14170/#post-540564

csopke1 kedveli ezt.
  4. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Nagyon köszönöm,és most már értem is!:) És elnézést kérek,hogy ennyire nehézfejű voltam!
    Szép napot és még egyszer nagyon köszönöm!!

5. karcsi0550

karcsi0550 Fórum-zöldfülű

Valaki betört hozzám és mindig elvisz fát,növényt stb dolgokat!Szeretném megváltoztatni a jelszavamat,mit csináljak?karcsi0550 id számom 3093844

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Nincs olyan, hogy valaki betör hozzád, és elviszi a fáidat!
    Ez csak egy esetben lehetséges: ha cserenapon tud belépni egy illetéktelen a farmodba. Most mivel nincs cserenap, még akkor sem tudja senki "ellopni" a fáidat, ha a gyenge biztonság (jelszó) miatt valaki be tud lépni a farmodra.

A jelszó cseréről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...tok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

7. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Hogyan lehet a felhőcsomagot megvenni? Nem találom a lehetőséget, viszont a paszulyon ott a három felhő, rápakolhattam a kitehetőket és le is zártam.
    Köszönom....

8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor te már meg is vetted. Pontosabban csak modi tudna utána nézni, mi t is csináltál, de ahhoz ID: is kell.

9. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia:)
    Köszönöm szépen, azt hiszem ajándék a lányomtól. így már értem:)

Leho69 kedveli ezt.
  10. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Üdvözletem! Szeretém bejelenteni, hogy a mobilos segítségem nem jött be, mert azt írta, hogy "Hiba lépett fel" Rá klikkeltem a Hiba keresésre, majd a megadott email címemre kűldött/Küldtem.. Pontosabban ezt : be is másolom, de semmi.. (alján látszani fog).. A jelszót nyilván törőltem most, hogy azért itt ne látszodjon :)... A Felhősor nem sikeredett!! Most csináltam, most kűldtem el az SMS-be, de semmi sehol.. Kérem Önöket, hogy segítsenek benne! Ha már elkültem, akkor legyen, hiszen gyarapítsa a TP-met CSP. és még az előre haladásomat is :) Új szintre emel ;) :).... Németországból kűldtem..Mivel itt Élek :)--- Különben az arany megérkezett, azzal nincs bajom, de a felsősorral Igen..Kérem segítsenek..Köszönöm :)

https://ssl.bigpoint.net/payme
    ntsupport/ticket.es?tid=667141
    Jelszó:

11. happyman1980

happyman1980 Fórumszaki

Az ismertetőben benne van hogy a Felhővásár esetén nincsen lehetőség SMS-es vásárlásra!

12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Magyarországi tényekről tudunk nyilatkozni, és kis hazánkban nem elérhető a felhősor vásár SMS rendeléssel, csak azonnali fizetéssel egyenlíthető ki az összeg. Kérlek, fordulj a Német Kollégákhoz ez ügyben. Ez esetben német nyelven lépj be a játékba, hogy a német supporthoz kerüljön az ügyed.

13. ERNŐKEE41

ERNŐKEE41 Aktív író

Hogy mivan?? kösz!!,,Hmm... sokat segített.. Német kolléga HOL? merre van? adna Linket közönöm?? :) :)

14. |Tamás|

Német nyelven lépj be a játékba, akkor a német fórumot is fogod kapni, illetve akkor a német Supportra fog kerülni a leveled amennyiben azt a módot választod a kapcsolatfelvételnek.

15. mormota59

mormota59 Utánpótlás-írogató

mormota59 ID53946335
    Őrült zenebona van a farmomon !
    Minden zenei betét egyszerre nszól./Kikapcsolhatnám teljesen,de úgy oda a feeling./

16. |Tamás|

Szia!

Akkor nem igazán értem a problémádat. Amennyiben szeretnéd hallgatni a zenét, akkor?

17. mormota59

mormota59 Utánpótlás-írogató

Hát igazán lenyűgöző lenne,ha EGYSZERRE csak egy zenefajta szólna

18. vm68

vm68 Rutinos

Köszönöm a segítséget.
    Azért vagyok mentor hogy segítsek, szeretnék is mindent megtenni. :)
    Találtam egy levelet amit a csibémtől kaptam. Most arra válaszolva írtam. idéztem mindent amit írtatok. remélem sikerül megoldani a problémát. Tudom milyen rossz amikor nem úgy működnek a dolgok ahogy kellene. lehet hogy egy jó játékos lesz belőle. :)
    További szép napot az egész csapatnak.

19. .Shinari.

.Shinari. Haladó

szia.két napja figyelem és írom a csibepontjaimat.a felugró ablakok jelzik hogy küldött csibepontot de nem íródik jóvá.ha fejlődnek az igen.legyetek szívesek utánanézni köszönöm.most is ugyanúgy 8 csibepontom van
    .Shinari.ID: 12103590

20. majita23

majita23 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Kiváltottam arany banánért a baha vadadskertet, hol találom? Mert továbbra is a 299 farmaranyért történő vásárlást ajánlja fel, annak ellenére, hogy a hírekben azt olvastam, váltsd ki a szentélyben vagy vásárold meg a gazdaboltban. Köszönöm a választ, remélem, jó helyre írtam a kérdést. Szép estét, majita23

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.