Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

De nincs összeépitve külön külön vannak a letehetőknél.

2. kema1931

kema1931 Fórum-zöldfülű

ezer bocsánat. köszönöm. legközelebb jobban figyelek.

Rodin kedveli ezt.
  3. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Kérlek írd meg a pontos nevét mindkét tágynak, amit szeretnél elküldeni. Csak így tudunk pontosabb választ adni.

4. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Kérlek írd meg a pontos nevét mindkét tágynak, amit szeretnél elküldeni. Csak így tudunk pontosabb választ adni.

5. D-in-a

D-in-a Járnitanuló

Epekedő Rohbari és Epekedő Juhlia 25TP adnak és külön-külön jelenleg is a dekorációs tárgyaknál vannak.

6. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Köszönöm a türelmedet, Kollégám megnézte. Az epekedő már összeépített elem, ezért nem tudod elküldeni.

7. a1a4

a1a4 Haladó

Szia! Megvettem a 2016. júl. 1-2-3-as felhősort. Megkaptam a visszaigazolást, de változatlanul nem tudok semmit rátenni a felhősorokra, és természetesen így aktiválni sem. Mi a teendőm? A gazdanevem: a1a4, ID számom 16640923

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A felhősorok nem tematikusak, így bármely tp-t vagy csp-t adó, megfelelő méretű dekorelemet rátehetsz. Csak dekorációként szolgáló elemek (pl. Buddha szobor, Szeretet fája, stb) felhősorra nem tehetők ki.

9. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Ma kérdeztem itt, de még mindig nem kaptam választ! Szerelmes Róbarit nem engedi elküldeni, pedig van a pajtámban és engedélyem is van. Mit tegyek, hogy cserélni tudjam?

10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Nem fogod tudni elküldeni, mert a szerelmes már össze van építve. Küldeni kizárólag összeépítés előtti elemeket lehet, külön-külön.

11. an-csika

an-csika Törzsjátékos

De, ha kijelőlőm engedi, csak a megerősítés után írja ki, hogy nincs a pajtában.

12. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Értem, így "szokta". Nem tudsz összeépített dekorelemet küldeni.

13. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Köszi, csak akkor azt nem értem, hogy tehette ki az illető az ajánlatba?

14. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Csak úgy, ha nincs összeépítve.

15. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Értem, köszönöm a segítséget.

Rodin kedveli ezt.
  16. Ulzana3

Ulzana3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! ID 53568806
    Próbáltam ma az XXL biodízelt hozzáadni a repüléshez, de nem ment. Maradt zölden és azt mutatta, hogy van 1 még.
    Kiléptem,hátha...
    Visszalépéskor eltűnt az üzemanyag és nem haladtam előrébb. Tegnap is csinált ilyet, hogy kevesebbet lépett.
    Köszi a segítséget! Ulzana 3

17. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Szép estét.Megtudom nézetni,hogy mókus odút kinek küldtem?Mert akinek szántam állítólag nem kapta meg.ID:8329699

18. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Sajnálom, de technikailag nincs rá lehetőség, hogy visszanézzük, hogy mikor mennyit léptél előre, de 7 db xxl-es, 6 dbd xl-es és 6 db normál üzemanyagot kevertél. Ez alapján már Te is ki tudod számolni, hogy mennyit léphettél előre.

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Igen, a Gazdanaplódban, de csak akkor, ha még azóta nem léptél ki a játékból. (én fotót is szoktam róla készíteni, ha netán reklamálna később valaki)

20. ]Manoo[

]Manoo[ Utánpótlás-írogató

Sziasztok.

Kérdésem a következő lenne.Miért nem tudom kirakni a Doki küldetése felhősorra Doki küldetése II-t, pedig most már 2 is van a raktáramban.
    Farm :]Manoo[ID: 26299380

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.