Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Kakukk felhősor (2014 november)

• Érésidő: 08:00
    • Amit ad: Bahamarama szinted x 15 Bahamarama TP
    • Tematikus felhősor, csak a meghatározott (fejlesztett) dekor elemek helyezhetőek rá. (Kakukkmama II, Iszapfürdőzés II, Kakukktojás II, Doki küldetése II.)
    A felhőre kihelyezhető elemek a korábbi Kakukk-eventek alkalmával voltak megszerezhetőek. Bővebb infó itt.

FIGYELEM!
    A felhősor csak akkor zárható le, ha a korábban megszerzett dekor elemek összeépítésre kerültek (alap és fejlesztés). Ennek hiányában nem tudjuk őket kihelyezni a felhősorra.
    Ahhoz, hogy a Doki II dekor elemeket ki tudjuk helyezni a felhőre, az alábbiakat kell tennünk.
    - kihelyezni Doki I elemet a Bahamarama vagy a kincses szigetre
    - ráhelyezni a Doki II fejlesztést
    - törölni a farmról a dekor elemet, ezáltal a menüben egyben kerülnek tárolásra
    - az így összeragadt dekor elemet már ki tudjuk helyezni a felhősorra

A régebbi kakukkos dekor elemeknél szintén hasonlóan kell eljárni.

2. a1a4

a1a4 Haladó

Megoldódott a problémám, aktiválódott a három felhősor. Azt tudtam, hogy miket tehetek rá, csak semmit nem lehetett. Kösz a választ.

Rodin kedveli ezt.
  3. Ulzana3

Ulzana3 Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Most reggel amikor beléptem visszakaptam,azt ami tegnap este eltűnt.

4. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

Sziasztok :)
    Sajnos az elmúlt 2napban az alábbiakat tapasztaltam:
    A piaci értékesítéskor pl. az értékesítendő/eladandó termékeknél NEM a 7 napos átlagárat, hanem a PAJTAÉRTÉKET teszi be a játék alapértelmezésbe, azt mutatja/nyomatja bele az ármezőbe, nálam ez a faterméseknél jelentkezett első körben, a többi terméket még nem próbáltam ki, mert nem akartam eladni mást, és ez a tény jelentkezett MINDENfélefajta fatermés értékesítési szándékom alkalmával. Nem átlagár jelenik meg az eladandó áruk esetében, hanem felül van írva az ALAP pajtaértékkel. Így, amikor azt szeretném megtudni egy értékesítéskor, hogy mennyiért érné meg nekem eladni, FALS információt kapok a piacra szánt terméke(i)m értékesítésekor.

Ez nem fair egy JÓL működő PIAC esetében, amikor a kereslet-kínálat törvénye nagyon is ÁRmeghatározó! Szerintem semmiképpen sem az alap pajtaárat kellene betölteni egy piaci/értékesítési mezőbe, hanem a(z) ÁTLAGÁRAT!

Nem nagyon értem, hogy miért is kellett belepiszkálni a piaci árakba? :(
    Nem oszt/nem szoroz euróbevétel ügyben, az viszont egészen biztos, hogy nem stimmelnek a piaci árak(felborultak) a 2héttel ezelőttiekhez képest!!!

5. gozenke77

gozenke77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Megvettem az akciós felhősorokat, de nem aktiválódott a három sor. Miért? Lenne egy csomo felesleges kitehetőm.

Gazda: gozenke77ID: 26640019

6. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Persze,hogy azóta már kiléptem.De úgy tudom a moderátor is megtudná nézni,kinek küldtem mókus odút.Kérném szépen.:)ID:8329699

7. Nildia

Szia fraudragon!

Véleményed szerint mikor küldted? Mert én nem látom, hogy mókusodút küldtél volna bárkinek is innen.
    Ha az időpontot megmondod, akkor azt meg tudom nézni abban az idősávban mit és kinek küldtél.

8. Nildia

Szia gozenke77!

A Paszulyon milyen rendezési elv szerint van a beállításod?
    Állítsd az összes kategóriára, és használd a kereső funkciót ott. Egyszerűen csak annyit írj be 2016, ki kell adnia a találatot :

upload_2016-7-29_9-49-6.png

9. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Pontosan nem tudom megmondani,de nekem már az is elég,hogy nem küldtem senkinek,akkor legalább tudom,hogy nem küldtem el a gazdának és pótólhatom.Köszönöm

10. koneko1987

koneko1987 Fórum-zöldfülű

sziasztok
    Nekem a cserekereskedelemmel kapcsolatban lenne kérdésem
    Még nem cseréltem soha és az event ismertetőjében sem találtam a kérdésemre a választ.
    A kérdésem a következő lenne:
    Ha megtetszik egy ajánlat és rányomok a cserére, kiírja, hogy mit kaptam és mit adtam cserébe.
    Ez csak ennyi?További teendőm nincs is ezzel?Vagy külön el kell küldenem?
    Mert én megkaptam amit akartam csak nem tudom hogy a cserepartnerhez is megérkezett-e?Nem szeretnék senkit sem megvezetni csak nem tudom a pontos menetét.
    Előre is köszönöm a gyors választ

Koneko1987 ID:19958677

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A "léghajós" csere = névtelen hirdetésekből történő választás és elfogadás így működik.

Ma te megkaptad tőle, akkor a másik fél is kapott tőled. Tiszta játszma, korrekt feltételekkel.

12. koneko1987

koneko1987 Fórum-zöldfülű

Tehát akkor ha én megkaptam akkor ő is? Ez automatán működik?
    Itt nem lehetséges az átverés?
    Akkor jó
    Már féltem, nehogy tájékozatlanságom miatt átverjek valakit.

Köszönöm a válaszod!

13. Treely

Treely Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az ajándékozás eventnél miért nem tudok eladni olyan használhatatlan tárgyakat eladni mint pl a vigyorgó rémtök és a koponyaköcsög?
    A másik pedig, hogy szerettem volna eladni a Cukorrúd XXL-t, Óriás habostorta 2-t, Profi eperpiacot, de azt írja ki, hogy nem található a pajtámban, pedig ott vannak. Miért nem engedi?

14. mamarygen

Szia!
    A cukorrúdXXL, Óriás habostorta2, Profi eperpiac összeépített, fejlesztett tárgy már nálad. Ha nem jelenik meg az eladási ablakban, akkor nem veszi vissza a rendszer.

Telihold event alatt küldhető szezonális ajándékok nem eladhatók, ha nem jelenik meg a kereskedési ablakban.

15. Biedronka

Biedronka Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ma délelőtt a repülős event 1. futamában kiváltottam a csillagot a nyeremények közül. Az egy darab bioüzemanyagot elvette, tehát felhasználtam, viszont a csillagot úgy gondolom, hogy nem kaptam meg. Először nem történt semmi, aztán egy oldalfrissítés után legalább a zöld pipa megjelent mellette, de szerintem akkor sem és egy ki- majd belépés után sem lett jóváírva. Ugyanúgy 187 darab csillagom van és én úgy emlékszem azelőtt is ennyi volt (de javítsatok ki ha tévedek). Előre is köszönöm a segítséget.

ID:28736575

Megkaptam a csillagom. Köszönöm :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.7.16
  16. nagyika5670

nagyika5670 Utánpótlás-írogató

Sziasztok légyszíves néz utána hogy hova lett a raktáramból kettő mormota olam tegnap még meg volt és nem ez az első eset hogy el tűnik a mormota ólam

ID36934223

volt ajándékozás és nyeremény is sajnos az időt nem tudom meg mondani hogy mikor szereztem ugyan is nem vezetek rola könyvelést a le irás mormota ol 2-tő darab és a raktáram ból tünt el

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.7.16
  17. mamarygen

Írtam a másik topicban, és kértem is Tőled, részletezd minél több adattal a hiányzó tárgyat.

És akkor nézzük, milyen adatokat is kell megadnotok számunkra:
    - Farmod pontos neve?
    - User ID számod ?
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve?
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.)
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban?
    - Mennyi áll a rendelkezésedre belőle most?
    - Mekkora mennyiséget nem találsz jelenleg?

Tudom, nem egyszerű minden kérdésre válaszolni, de ha hiányoznak alap információk, az csökkenti annak esélyét, hogy segíteni tudjunk számotokra.

Mielőtt nekünk írnátok valaminek az eltűnése kapcsán, előbb át kell gondolnotok a következőket:

• Egy ki -majd belépést követően sem találom sehol?
    • Biztosan nincs a menümben?
    • Nincs sehol kitéve a farmon? (Farm, szédült, tisztás, kerge, sziget, felhősor)
    • Fejlesztés esetén nem építettem már össze valamivel? (Dekor elemeknél ekkor megváltozhat a tárgy neve is)
    • Nem ajándékoztam el korábban?
    • Nem cseréltem el léghajón valamire?
    • Biztosan azt építettem meg, amit szerettem volna? (Műhely, Jack boltja)
    • Biztosan azt vásároltam, amit szerettem volna?

Kérlek, egészítsd ki a bejelentő hozzászólásodat, hogy segíteni tudjunk számodra!

18. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok! Kérhetek privát üzenetes segítséget?
    Üdv: Gabi

(Snoopy1993 ID:50620575)

19. mamarygen

Szia!

A fórumról moderátortól ilyet nem kérhetsz, nem áll módunkban írni.

Ha a téma indokolja, kérlek keresd fel a supportot. Ott kapsz segítséget!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

Snoopy kedveli ezt.
  20. mamarygen

Kérlek arra, pontosan add meg a farmod ID számát!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.