Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Utána tudnátok nézni, hogy mi lett az aranybanánjaimmal??? - meg merek rá esküdni, hogy sosincs olyan, hogy nem marad egy szem banánom, de most nincs...
    :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

Gazda: ideals20111ID: 33849186

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Milyen időpontban volt legutóbb vásárlásod a maja majmok szentélyében? Emlékszel rá?

Vásároltál a baha-raktárházakból nemrégiben??

3. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Soha nem vásárolok úgy, hogy egy szem banánom se maradjon... :(
    Talán átléptem a szentély következő kapuját, nem emlékszem, de tényleg soha nem fordul elő, hogy ne maradjon banánom... - jó volna valami elkönyvelési napló, hogy az ember gyereke tudná, mi merre, meddig volt... :(

4. mamarygen

Az ellenőrző panel adatai szerint 2016. augusztus 5-én a 10. kamra kiváltása 45 AB-ért, majd a földicseresznye 20AB-ért került a birtokodba.

5. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Ok. Köszönöm szépen, bár a földicseresznye szerintem hamarább lett kiváltva, de nem vitatkozom, hanem termelek tovább...- legyen jó hétvégétek!

6. mamarygen

A legutolsó kettő kiváltást hoztam, a kamra a legközelebbi időpont a jelzésedhez mérten. :)

ideals20111 kedveli ezt.
  7. bocskeihelga

bocskeihelga Utánpótlás-írogató

Köszönöm! Igazad van, ezt elfelejtettem és az aktiválás után ezt nem látom sehol.

8. negyesimonika

negyesimonika Utánpótlás-írogató

A trópusi malomnál csak flamingó, tigris, vöröspanda és hangyásztápot enged keverni? Tud valaki valamit a hibáról? Köszönöm.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia negyesimonika!

Hasznos lenne, ha átállítanád a malmodban a rendezési elvet - így te is mindent látnál, nem csak a talányos tenyészeteket, amire állítva van jelenleg. Nem hiba - csak beállítás kérdése az egész.

10. konyazoltan

konyazoltan Fórum-zöldfülű

Segítség!ID 9023804 konyazoltan,a gondom,hogy pl. csak l db tápot tudok csinálni,csak 1 db-ot tudok,eladni,beszállítani viszont az összest tudom,ami a pajtában van(kevesebbet nem)Köszönöm a segítséget.

11. Nildia

Szia konyazoltan!

A problémád az általad használt böngészőből adódik, ha jól gondolom, Opera ( csak ezek a felhasználók tapasztalják a jelenséget )
    Maga a funkció tökéletesen működik, amíg az Operánál ez fennáll ( nincs rálátásunk, ráhatásunk a böngészők frissítéseire ) addig használj másik böngészőt - a játékot Firefoxra optimalizálják.

12. negyesimonika

negyesimonika Utánpótlás-írogató

A rendezési elv ott van: minden. Mégis csak a talányos tenyészetet mutatja.

13. Nildia

Szia!

ID számot és pontos farmnevet nem adtál meg az ellenőrzéshez.
    Ha váltogatsz a 4 kategória között a malomban akkor sem történik semmi?
    Játékból ki be léptél már?
    Több böngészőről is ellenőrizted?
    Gyors takarításon túl vagy?
    Ugyanis az összes táp elérhető a malomban, a funkció nem hibás.

14. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Bocsánat, hogy tegnap már nem válaszoltam de azért folyik munka a két üzemben mert közben előzményeket töröltem kitisztítottam a gépet sütiket eltávolítottam 2-szer egymás után és helyre ált a rend . Mire te válaszoltál meg tudtam oldani magam is , de előtte való nap ez nem sikerült pedig meg csináltam ugyan ezt a gép tisztítást, innen származik a megtévesztő kérdésem még egyszer elnézést és nagyon köszönöm hogy segíteni próbáltál, köszönöm a jó szándékot.

15. felho81

felho81 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Tudna valaki segíteni? A mostani eventnél megcsináltam a felhőig, ki is írta, hogy megkaptam, de nem kaptam meg :(
    felho81 ID: 2081307

16. Nildia

Szia felho81!

Amennyiben 3 kölyköt felvittél a 8. szintre, a felhőt megkapod : maximum a felhő rendezési elved nem az összes felhősor kategórián áll - ezt a szűrést állítsd be, és keresd meg a felhősort : használd a Paszuly keresőfunkcióját.

17. felho81

felho81 Utánpótlás-írogató

Megvan :) Köszönöm szépen :)

18. Willcsek

Willcsek Aktív író

Sziasztok! Egyszercsak lett egy páncél pannim, és nem értem honnan. Az event nyereményei közt nem láttam.

19. Nildia

Szia Willcsek!

-Valdemártól kiválthattad
    -Léghajón szerezhetted valamiért
    -Ajándékba kaphattad valakitől.
    Pontos farmnév és ID hiányában ennyit tehetünk.

20. Willcsek

Willcsek Aktív író

Szia Nildia, válaszod köszönöm.Ó de kuka vagyok bocs WillcsekID: 35485853 vagyok én. az utolsó cserenapon próbáltam a léghajón elboltolni, és a csere topikban is, de nem sikerült. azóta nem figyeltem, hogy visszakerültek-e a léghajóról a cserélni kívánt dolgaim ( nem is emlékszem miket knáltam már) de az egészen biztos, hogy ma került a kitehetők közé. Kérlek ha van rá mód nézd meg nekem. Nagyon köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.