Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

sziasztok nekem is ugyan ez a problémám már jó pár hete, csak az a bosszantó, hogy megfigyeltem csak akkor vannak ezek a problémák amikor vakamilyen event van, utána legtöbbször megszünik. nagyon bosszantó, mert negyon lassitja a játékot az örökös ki- be lépések. már többször irtam igaz másik játékos névvel de mindig ugyan azt a választ kapom. jóm lenne ha már csinálnátok valamit.

2. alexander9495

alexander9495 Járnitanuló

sziasztok! Sajnos nagyon ritkán tudok szétnézni a fórumon,így ma tudtam meg mikor be akartam lépni,hogy megváltozott.Nagyon klassz nagyon tetszik.Gyorsan végig is szaladtam minden farmomon hogy el mentsem a neveket a fórumra,de és ezért is írok van olyan farmom több is amelyikekről nem tudok be lépni a fórumra.mikor be akarok lépni a böngészőm új lapot nyit és a cím sorba azt írja ki hogy keresés a keresők kifejezésre és a böngésző lapján lejebb pedig azt írja hogy vagy nem jó az URL cím vagy próbáljam meg később.Van olyan farmom amiről minden gond nélkül be tudok lépni,szeretném kérdezni mi lehet a hiba,mi a teendő vagy esetleg nálatok van a hiba és majd meg oldódik ? Választ előre is köszönöm szépen :)

3. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Mivel lépegetsz a fiókjaid között, ezért a gyorsítótár és a sütik törlése különösen fontos a játék használhatósága érdekében. Javaslok egy CCleaner futtatást, majd a kérdéses farmok esetében próbálkozz újra.
    Imént volt egy kb. fél órás fórum karbantartás is, lehet ez volt a probléma oka.

4. alexander9495

alexander9495 Járnitanuló

Köszönöm szépen a gyors választ.

5. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Nem véletlen javasoljuk a géptakarítást, a vázolt problémák jelentős részére megoldás. Egy CCleaner futtatása max. 1 percet vesz igénybe, s hiszed vagy sem jómagam is naponta többször lefuttatom. Eventek idején többen vannak egyidőben online, így a szervereknek is több adatok kell feldolgozniuk, ezt is szem előtt kell tartani.

6. 66gergő66

66gergő66 Aktív író

ezt a géptakaritást ne irjad, mert én majdnem minden belépés előtt megcsinálom és utána megyek a játékhoz, ez a szöveg már lejárt lemez nálam.

7. ~Irukandji~

~Irukandji~ Guest

Szia!

Te "majdnem minden belépés előtt" csinálod meg, én meg szükségszerűen akár naponta többször is. Ez nagy különbség;)

8. Zoézuga77

Zoézuga77 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nekem az a problémám, hogy a fenti sávban nem látszódik, hogy hányadik szinten vagyok, mennyi farmaranyam, és csengő pengőm van, az ültetésnél sem látom, hogy miből mennyi van.
    Szeretném a segítségeteket kérni Zoézuga77 ID:30758868

9. zandi74

zandi74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Az a problémám hogy a gazdaköri feladatoknál nem írja jóvá a program a szerzett aranyakat!
    Tudnál ebben segíteni nekem ?
    Köszi

Gazda nevem : zandi74 ID :12376880

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben az egész sáv hiányzik, a kis nyíl segítségével tudod ki-be úsztatni a felső menüsort.

Ha a szövegbuborék nem jelenik meg, a tippek funkciót kell bekapcsolnod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-menürendszer.493/#post-1538

Utoljára szerkesztett: 2.9.14
  11. véka40

véka40 Utánpótlás-írogató

Én tegnap tudtam először nézni a moziban valamit. Ez egy kijelölős demo film volt, utána semmi, hogy én is csinálhattam volna a jelölgetést. Sokszor megnéztem, de pontot sosem kaptam érte. Mindig 0 a számláló.

12. Csocsoovb

Szia!

Ugyan nem láttam, pontosan melyik filmről is van szó, de egy dologban megegyeznek általában azt ilyen kisfilmek: a demo után neked kell élesben végrehajtanod a feladatokat - nem pedig csak bezárni az ablakot.

13. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Én is így vagyok ezzel... és mivel még csak nem is magyar a film, így ki sem tudom találni, hogy mit kellett volna tennem azért, hogy pontot is érjen...

14. Csocsoovb

Szia!

A szupertápot sajnos sokan Farmaranynak nézik - érdemes megnézned ismét, mi is volt adott helyen a nyeremény.

15. Csocsoovb

Szia!

Ebben segít a tutorial - és az online fordító programok.

Julcsi-néni kedveli ezt.
  16. zandi74

zandi74 Fórum-zöldfülű

Köszi ! Igazad volt !

17. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Köszi! Teljes siker, begyűjtöttem a mozipontokat! :) :) :)

18. Csocsoovb

Ennek nagyon örülök:) Megy ez, ha valaki nagyon akarja.:)

Julcsi-néni kedveli ezt.
  19. Zoézuga77

Zoézuga77 Utánpótlás-írogató

Köszi a segítséget, de ez sem oldotta meg a problémát Nem az egész sáv hiányzik, az ott van, csak a rajtuk lévő számok hiányoznak A tippek funkciót is megnéztem s nem történt semmi változás

20. Csocsoovb

Szia!

Ezt próbáld meg légy szíves:
    A FlashPlayer sütijeinek (Flash cookies) ürítése

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.