Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Türelmedet kell kérnem, míg utána járunk.

2. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Tamás köszi szépen
    már teljes pánik van rajtam úrrá, eddig minden rendben volt

3. |Tamás|

Szia!

Többen jelezték a problémát, egyelőre türelmedet kell kérnem, megpróbálunk utána járni.

4. tyúkanyó061957

tyúkanyó061957 Utánpótlás-írogató

Nekem sincs ott a kis nyíl.

5. |Tamás|

Szia!

Egyelőre neked is csak ennyit tudok mondani, mint amit beidéztél. Megpróbáljuk kideríteni mi történt. Türelem.

6. -FüligJimmy-

-FüligJimmy- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Meg szeretném kérdezni,ugyan mikor méltóztatnak rá nézni és jóvá írni azt a farmaranyat amit szintlépésnél kapnom kellett volna,és mégsem kaptam meg,már nagyon sok hete. Előre is köszönöm a választ! -FüligJimmy- ID: 14169741

7. |Tamás|

Szia!

Pontosan, mikori történésekről beszélünk?

8. -FüligJimmy-

Szia Kedves Tamás! Kb 2-3 hónappal ezelőtt többször reklamáltam,akkor Nildia azt írta több hetet igénybe vesz,ránézett a farmomra,és jogosnak találta,mert nem írta jóvá. Azóta már igencsak nagyon sok hét eltelt,és nincs jóvá írva semmi. Szeretném ha mostmár megkapnám ami jogosan jár. Köszönöm szépen!

9. |Tamás|

Továbbítom a kérdésed / kérésed, jelenleg nincs illetékes kolléga aki tudna nyilatkozni ebben az ügyben.

10. Spana72

Spana72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Látom többeknek is jelentkezett az a probléma hogy a vetőtáblánál nincs továbblépési nyíl. Sajnos nálam sincs.

11. -FüligJimmy-

Nagyon köszönöm! :) Legyen szép a napod.

12. |Tamás|

Szia!

Köszönjük a jelzésed, Tőled is türelmet kell kérnem, míg kiderítjük mi történt.

13. Spana72

Spana72 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a válaszod.

14. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Panasz most vettem 8000 ezer répát és csak ezret kaptam meg a többi eltünt de a pénzem is,mit csináljak?

15. |Tamás|

Szia!

Biztos sikerült megvásárolnod? nem írta ki véletlenül a gép, hogy előtted elkelt már? Biztos répát vettél?

16. Fanni_1100

Fanni_1100 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Látom többeknek is jelentkezett az a probléma hogy a vetőtáblánál nincs továbblépési nyíl. Sajnos nálam sincs.olyan krályok ezek az ujitások...

17. |Tamás|

Szia!

Sajnos egyelőre csak azt tudom mondani, hogy Türelem.

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -FüligJimmy-!

Ilyen esetben kifejezetten személyre szóló hibajelentést küldünk a központba.
    Ez meg is történt, én küldtem ki ekkor : 2016-04-08 15:15
    Onnan nem a mi kezünkben van a dolog, most kerestem vissza én is, mi történt ezzel az üggyel.
    Most pár perccel ezelőtt ismét jelentettem, remélem, most már meg fog oldódni a problémád.
    Elnézésedet kell kérjem, onnantól, hogy kiküldjük a személyes ügyet, rálátásunk, ráhatásunk nincs a folyamatra, most annyit tehettem, több fronton is jeleztem ismét.

19. zoli8000

zoli8000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    farmnevem zoli8000 id:54234508
    Azt szeretném megkérdezni hogy gazdaköri feladatoknál bahamán jelenleg3 szintü vagyok viszont néhány hozzá kapcsolodó feladatsor nem jelent meg
    pl.Tropusi buli;Ajándék a szigetröl>Megnyitó1-2
    Illetve lehet hogy a normálbol is hiányzik.
    pl.Vad hollósereg;Akadályverseny (M6)
    segitséget elöre is köszönöm

20. |Tamás|

Szia!

Vannak gazdaköri feladatok, amik hozzáférési jogokhoz, szinthez vannak kötve. Felsorolt gazdaköri feladatok is ilyenek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.