Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. eneszti

eneszti Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam is ugyanaz a gond. (Türelmes leszek)
    Képernyő mentést én sem tudok feltölteni

2. zoli8000

zoli8000 Fórum-zöldfülű

Értem és köszi.

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Hibajelenség ismert a kinti kollégák számára is, dolgoznak a hiba javításán, addig valóban, türelmedet kell kérnem.

4. hapajti

hapajti Járnitanuló

Szia! Azt tudom, de eddig ahogy kattintottam, akkor az egész megjelent, de most csak ahogy írtam, csak a két sor!
    Üdv simipetra

5. bazso7608

bazso7608 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném módosítani a jelszavamat, de nem kapok e-mailt! Milyen más lehetőségem van jelszót módosítani?

6. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Más lehetőséged nincs. Az e-mail arra a címedre érkezik, amelyikre a farmot regisztráltad. Ha abban a fiókban keresed, akkor ellenőrizd a spam-ek között is. Ha időközben megváltozott az e-mail címed, a supporttól kérhetsz segítséget.

7. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

9. Csuni

Csuni Junior szaki

Sziasztok!
    Hát elég szomorú vagyok mert nem tudok hosszú érésű növényt ültetni mert nálam sem működik a vetőtáblán a nyíl.
    Ezért bizony egy csomó felröppenőtől esek el.
    De mint olvasom nem csak én vagyok ilyen "szerencsétlen" helyzetbe....
    Csuni

10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Igen, sajnos sokan mások is. A hivatalos tájékoztatást itt olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vetőtábla-hibája.14241/#post-558163
    A hiba kijavításáig türelmeteket és megértéseteket kérjük.

11. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Szia !
    Már elég sokat, lassan 6 órája várunk türelmesen, és nem tudunk csak az első sorból ültetni, bizony a felröppenők nem nagyon szaporodnak.
    Reménykedünk, hogy az éjszakai hosszú érésű növényeket még idejében el tudjuk vetni, de lassan erről is lemaradunk, marad a hatórás metélőhagyma ültetés, jó sok felröpit kapunk érte.

12. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Áthidaló megoldás lehet, ha éjszakára komforttalajba ülteted a 3 órás eventnövényt (piros levelű bazsalikom).

13. dusmáta53

dusmáta53 Utánpótlás-írogató

Szia ! Sajnos én is ebben a cipőben járok nincs meg a nyíl hogy hosszú érési növényt tudjak ültetni . Így a fel röppenőktől is elég szépen el esek :( dusmáta53 ID12722207

14. kakastaréj

kakastaréj Fórum-zöldfülű

Én általában türelmes vagyok,de most éjszakára be ültethetnék valami hosszút ,hogy legyenek reggel felröppenőim,de így nem tudok.Kompenzálva lesz ha esetleg pont ezért nem tudom megcsinálni az eventet? Id 2357505

15. bobszi_0

bobszi_0 Járnitanuló

Szia!
    Köszönöm a tanácsod, majd használni fogom a komfort talajt, igaz nem így terveztem, de ez van.

Rodin kedveli ezt.
  16. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Olvastad, hogy mások már jelezték a problémát. A hiba javítását már megkezdték a központban, a hivatalos tájékoztatást itt olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vetőtábla-hibája.14241/#post-558163

Ma éjszakára áthidaló megoldás lehet, ha komforttalajba ülteted a 3 órás eventnövényt (piros levelű bazsalikom). Így a termeléssel is haladsz és remélhetőleg szép számmal kapsz felreppenőt is.

A javításig türelmeteket és megértéseteket kérjük.

17. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

A vetőtábla működik ismét.:inlove:

18. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Csak egy javaslat: éjszakára komforttalajba vesd a 3 órás eventnövényt (piros levelű bazsalikom)

19. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

Kedves Rodin.
    Törölj ki nyugodtan nem az én tisztem szólni, de nálam se volt jó a vetőtábla de 2 perce ki-be léptem és újra van kis fül. Szóval az én szerveremen jó már.

20. dusmáta53

dusmáta53 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a fel világosítást már nálam is müködik

Rodin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.