Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az event ablak sajnos nem mindenki számára elérhető jelenleg - a hiba továbbításra került.
    A javításig türelmedet kell kérnem.

2. Csocsoovb

Szia!

Az event ablak sajnos nem mindenki számára elérhető jelenleg - a hiba továbbításra került.

3. Csocsoovb

Szia!

Neked már a gyakornoki szárnybontogatót kellene beadnod a feladatba, nem annak a termékét. Magát a 3 db ólat.

4. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Köszönöm! :)

5. Csocsoovb

Sziasztok!

Sikerült gyorsan megtalálni a probléma forrását, perceken belül indulni fog a javító szkript az érintett játékosoknál.
    Kis türelmet még.

6. gaan80

gaan80 Fórum-zöldfülű

Nem működik az event nekem se :( nem sokára lejár a 24-órás és pont még tudta, volna több tp-t beadni :( gaan80ID: 23471926

Utoljára szerkesztett: 10.11.14
  7. adrika1014

adrika1014 Utánpótlás-írogató

sziasztok. 6 ora mulva lejár a 24 orás idökorlát és eltünt az ora :( adrika1014 ID:49541659

8. MrsDolphin

MrsDolphin Fórum-zöldfülű

sziasztok.eltünt az óra és nem soká letelik az idöm :( MrsDolphin ID:50177395

9. aPAPAaTUTTI

aPAPAaTUTTI Fórum-zöldfülű

sziasztok nem tudok fötérre belépni most ennek a feladatnak ennyi ??? köszi a segitséget

10. totyogo

totyogo Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    nem tudok belépni az event feladatokhoz.

11. Csocsoovb

Szia!

gaan80 kedveli ezt.
  12. Csocsoovb

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

13. Csocsoovb

Szia!

Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozói dolgoznak a hiba kijavításán.

Sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig tart a hiba javítása, a türelmedet kell kérnem ez ügyben.

14. Csocsoovb

Szia!

15. Csocsoovb

Szia!

16. norby81

norby81 Fórum-zöldfülű

Szia! A visszaszámlálót meghosszabbítják azoknál a játékosoknál, akiknél hiba van az eventben? Csak mert az enyém kb. 14 perc múlva járna le. Ha nem lenne a hiba, akkor már 40 perce kész lennék a feladattal. Így viszont nem tudom befejezni :(

17. Csocsoovb

Szia!

Remélhetően a korábban alkalmazott eljárás lesz érvényes rád is: a javító szkript rendezni fogja számodra is a jutalmak sorsát. Ezt azonban ne tekintsd ígéretnek: csak egy lehetőség, ami korábban már működött. Bízom benne, így lesz majd most is.

18. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Biztos nem volt előtte ezt tudom én is. Most megfogtál, hogy vissza lehet nézni ezt el is felejtettem és ha ott számolom megvan mind, még ha anyu hazajön megkérdezem játszott-e az enyémen is, mert bizti nem én voltam, önmagától meg nem pörget a rendszer. Más ötletem nincs is, mert megvan mindenem nyoma sincs hogy bárki belepiszkált volna..

19. Csocsoovb

Szia!

Ennek örülök, ha Te is úgy látod: megvan mindened:)

20. Csocsoovb

Sziasztok!

Sajnos több időre van szükség a javításhoz, mint azt elsőre gondolták - a korábban alkalmazott szkript nem elegendő a megoldáshoz. Egy új programot kell írni a nulláról, és ez tovább tart néhány percnél.
    Továbbra is türelmeteket kell kérnem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.