Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. picicicus

picicicus Aktív író

hogyan lehet 12 raktárház????nem csak egyet tehetek ki?

2. bebi3030

bebi3030 Utánpótlás-írogató

Tisztelt Szervezők ! Support ! Én a 76. szinten vagyok egy bizonyos szint felett , már olyan kevés a terület az ólaknak , hogy vagy termeszteni lehet vagy ólakat letenni , nem lehetne esetleg úgy megszervezni , hogy a kerge -:D kertre ólakat is lehetne kihelyezni !!! köszönöm bebi 3030

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

4. Csocsoovb

Szia!

Mindenkinek be kell osztania azt, ami a rendelkezésére áll.
    A való életben sem termelhet egy ember mindent, ami megterem az országban :)

csopke1, sziszi1965 és Anikó1961 kedveli ezt.
  5. picicicus

picicicus Aktív író

Köszi:) szoval FA,azért nem tudtam rola mert ezeket a lehetőségeket nem szoktam kihasználni igy át is ugrottam mikor olvastam.

6. josie

josie Fórumlakó

Üdv.
    Kaptam egy 200%-os TP bónuszt, de nem tudom honnan van, mert a keréken nem nyertem.?
    Megnéznétek,?. kérem!
    ID-.3557142
    :josie:

7. Csocsoovb

Szia!

A szuperszomszédod hozta ajándékba.

Meellcc és h.lajosvilmos kedveli ezt.
  8. josie

josie Fórumlakó

Köszönöm, hogy megnézted Csocsoovb.:)

9. Kriszta1973

Kriszta1973 Utánpótlás-írogató

sziasztok! Szeretném kérdezni,hogy a Nublion akkut lehet gyűjteni a következő ilyen eventhez? Választ előre is köszönöm szépen :)

10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Igen, a megmaradt akkuk a pajta egyéb kategóriájában várnak majd a nublonok következő látogatására.

11. Kriszta1973

Kriszta1973 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen. :)

12. hapajti1

hapajti1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném megtudnii, hogy mi az a "trat", mert kipörgettem a szerencsekeréken /az extrán/, de nem találom és nem tudom mi az?
    A választ előre is megköszonöm, üdv: hapajti1 gazda
    ID 1799541

13. -Marfurion-

-Marfurion- Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Mai napon akkartam kirakni mangolia fákat, régen voltak kint farmomon:
    -Marfurion-ID: 16633610. Jelenleg 1 darabot sem találok, eltünt az összes. farmot átnéztem sokszor, de kirakva nincsenek, volt kb 35-40 darabom, ennyi már kiszurná szemem.

bocsi mindenkitöl, elökerültek 1 takaritás után. nagyon csunyán benéztem valamit.
    további szép napot mindenkinek.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.9.16
    Leho69 kedveli ezt.
  14. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Lehet hogy hülyeséget fogok kérdezni,de van esélyem arra, hogy megtudjam mennyi tp/csp/btp stb nyertem ez alatt az event alatt összesen?
    Nem írtam én (búúúú)!
    Kíváncsi lennék megérte e a beszórása a pajtatartalmamnak?!?!
    Köszönöm!
    Gazda: Vyca-cica ID: 5366614

*-ToFarmer-* kedveli ezt.
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az lett volna a legjobb, ha magad követed a változásokat.
    Alapvetően érzékelni is tudod az emelkedést.
    A megérte kategória is olyan, amit magadnak kell elfogadni ...

A support tud számodra részletes listát adni ha nagyon fontos, de összesítést nem!

16. mamarygen

Szia!

A party pörgetésed nyereménye Irat. Alkimista termék. (Alkimista mesterségpont:100)
    A pajtában az Éléskamra polcán találod, ha nincs alkimista mesterséged.

A keréken nyert nyeremények visszanézhetők a saját farmokon: Megszerzett nyeremények gomb használatával a történések időrendben láthatók.

17. Novák_Péter_[Mester]

Novák_Péter_[Mester] Járnitanuló

Tisztelt adminok!
    Remélem jó helyre írok! Vásároltam egy Samsung galaxy Tab S2 tablet-et. És ezen a gépen is szeretnék játszani a farmeramaval úton-útfélen. Milyen programot tudtok nekem ajánlani ami már jól működik az androidos rendszeren is!
    További szép napot!

Tisztelettel: Péter

18. mamarygen

Szia!

Ezt is ismertetőt ajánlom, tájékozódásként.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-játék-okostelefonon.491/

Mivel a Farmerama játék FlashPlayer igényű, először is erről kérj tájékoztatót az adott vásárlási helyen, és a tabtípus web-helyén!

19. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    a Firefoxot szoktam használni de ott jelenleg csak a farmerama.com elérhető illetve a farmerama.hu kereséssel csak a fórum . a Chrome-n viszont szimplán elérhetem a farmerama.hu - val a játékot . van valami változtatás amiről tudnom kellene ? csak azért kérdem , mert nálam a Chrome lassúbb , mint a Firefox :)

20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Firefoxon minden működik nálam tökéletesen. Ma még nem is takarítottam a gépet.
    Próbáld meg innen:
    http://farmerama.bigpoint.com/

*-ToFarmer-* és pilcsi64 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.