Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tamaboy

tamaboy Járnitanuló

Nálam is működik.Köszönöm.

2. sarahpappfarm

sarahpappfarm Utánpótlás-írogató

kiirás szerint 15.00-ig tart a Telihold event. Miért tünt el.

3. Turika60

Turika60 Járnitanuló

A Bahamán mért nem tudok gyékényt ültetni nem jelenik meg pedig az ismertetőbe az szerepel, hogy ott is ültethető. Turika60 ID: 2563350

4. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, a Vissza az időben feladat leírását olvastam néhányszor, mely szerint a Bahamán is ültethető a gyékény. Nálam nem ültethető, vagy csak nálam van ilyen probléma? Előre is köszönöm a segítséget. ID: 21909199 Farm: Fenyvesi1010

5. enter78

enter78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Nálam sem ültethető a Bahán a gyékény

benedekbobe63 kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

7. Fenyvesi1010

Sziasztok, volt egy narancs mosómedve odúm, már napok óta keresem mindenhol, az állatok a fejlesztések között és sehol sincs, nem tudom hova lett. Szűrővel is kerestem, de eltűnt. Most már , úgy gondoltam írok, lehet csak én nem látom? Ha valaki megnézné, nagyon megköszönnném. ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

8. mamarygen

Sziasztok!

Kérlek Benneteket és Mindenkit, olvassátok el az alábbi hirdetményt!

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/vissza-az-időben.14296/#post-567711

Az event online.
    Ahhoz, hogy nálatok is megjelenjen, játékból való ki be lépésre szükség van.

UPDATE :A Bahama főoldal területén nem lehetséges az event növény ültetése!
    Farmerama csapata

Az event leírása (GYÍK) előbb készült, mint ahogyan az esemény elindult. Vagyis az "éles" helyzet változást mutat.

Erre hívtuk fel a bejelentés idején a figyelmet!

9. mamarygen

Szia!

Mindent vizsgálj meg alaposan, ellenőrizd a raktárházas ólat is!

Ha nincs, nem találod, akkor szíveskedj a topic első hozzászólása alapján információkat adni a kereséshez!

Enélkül az adatok nélkül a keresés, az ellenőrzés mérhetetlen időt venne igénybe.

10. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Ezután már nem csak a csere-berére, hanem az event-területekre is az lesz igaz, hogy ahol működik, ott lehet ültetni??? Viszont ha eggyel több területre tervezték a programozók, akkor az eventnövény- mennyiséget és a felröpit is úgy tervezték aránylag normálisan elérhetőnek... :eek: :wuerg::cry::oops: :mad:

Utoljára szerkesztett: 12.9.16
    tatukam1947 és teke0411 kedveli ezt.
  11. teke0411

teke0411 Junior szaki

Szóval ezt így kell csinálnunk, ha tetszik, ha nem , oszt jónapot ?

12. mamarygen

Szia!

Sajnálatos dolgok is adódhatnak a kezdés idején. De van információ és azt azonnal ki is függesztettük.

Néha nem árt egy kis rugalmasság, és újratervezés a további munkához.

Sikeres teljesítést, és a kezdeti bosszúság ellenére jó játékot kívánok Számodra és Mindenki számára!

13. Fenyvesi1010

Szia, a tárgy pontos neve: narancs mosómedve odú, egy sokkal korábbi cserenapon kaptam ajándékba emlékezetem szerint, 1 db volt belőle, most egy sincs, csak az alap ól, és ezt az 1 db narancs mosómedve odút nem találom. Raktárházam pedig nincs, a földemen sincs kirakva, eltűnt. ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

14. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A szédült szántón ki van téve.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  15. Fenyvesi1010

Szia, a szédült szántón 2 db alap van kitéve / mosómedve odú / én a narancsot kerestem, de már nem keresem, nem tudom hova lett.

16. Csocsoovb

Szia!

Akkor ne kínlódjunk tovább: kitöröltem a narancs fejlesztést a szédült szántóról, most már látod, hol volt korábban.
    A menüben hátha könnyebben megtalálod.

Leho69 és Anikó1961 kedveli ezt.
  17. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Bocs, a negatívságom nem Nektek Modiknak szólt, tudom hogy maximálisan segítőkészek vagytok, amiért hála és köszönet :) :) :)

franyo121 kedveli ezt.
  18. mano607

mano607 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni!
    14 óra után vettem 2x48 órás vetőgépet.
    FA-at levonta,viszont döbbentem látom,talán csak 6 órára kaptam:(
    Ki-be léptem, gépet takarítottam, sőt másik gépről is próbáltam belépni,
    és nem változott semmi!:(
    Előre is köszönöm,ha megnézitek nekem,mi is történt valójában.
    mano607 ID23034882

19. Csocsoovb

Szia!

A log szerint ma semmit nem vásároltál farmaranyért, így FA nem is került tőled levonásra semmire.

mano607 kedveli ezt.
  20. mano607

mano607 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, hogy megnézted, biztos voltam benne,hogy megvettem,ezek szerint mégsem!-.-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.