Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

beadtam egy feladatot az eventben és duplán vont le mindent, más is észrevett ilyet??

2. Csatoili

Csatoili Utánpótlás-írogató

Igen, nálam is ez történt!!

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Milyen feladatról van szó? Kérlek egészíts ki minden információt ahhoz, hogy segíteni tudjunk.

4. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

az elsőnél az első feladatot, ahol 80 eventnövényt és 10 felröppenőt és valamennyi növényt kellett volna levonnia, de mindenből duplán vont le

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  5. |Tamás|

Ellenőrzésünk alapján valóban duplán vonta le a rendszer. Kérlek ne adj be semmit az eventbe amíg a hibát nem javítják!

6. |Tamás|

Szia!

Kérlek ne adj be semmit az eventbe, míg a hibát nem javítják. Hibát természetesen jeleztük a központ irányába.

7. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Köszönöm a gyors választ

8. Eperfalva7

Eperfalva7 Fórum-zöldfülű

Kedves Tamás!

Kérdésem csak az lenne, hogy akkor az érintett farmok visszakapják ezeket a duplán levont mennyiségeket? Mert a nagyobbik farmomon én is elkezdtem a beadogatást, most olvasom hogy hibás volt :(
    Néztem is nagyot, mert direkt kértem nagy kosarat és az első beadásnál nem maradt szinte semmi.
    No mindegy, remélem a kedvező válaszod :)
    Mindenkinek jó eventet, hibáktól menteset!

9. |Tamás|

Szia!

Egyelőre semmi információnk nincs ezzel kapcsolatban, amint kapunk tájékoztatást, azt közzé fogjuk tenni.
    Türelmedet kell kérnem, és azt, hogy továbbiakban ne adj be semmit az eventbe, míg nem jelezzük.

10. Csatoili

Csatoili Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!

11. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Sajnos hasonlóan jártam, beadtam az első feladatba és csak néztem, hogy duplán vonta le a növényt is és a felröpit is.
    remélem visszakapjuk.

12. |Tamás|

Szia!

Egyelőre ezzel kapcsolatban semmi információnk nincs. Amennyiben értesülünk erről, tájékoztatni fogunk benneteket!
    Addig viszont arra Kérlek, ne adj be semmit az eventbe!

zsuzsa-mama kedveli ezt.
  13. Turika60

Turika60 Járnitanuló

Én is így jártam sajnos nincs időm mindig a fórumot nézegetni azelőtt nem voltak ilyen gondjaim nem túl örömteli változások vannak mostanában a játékba.

14. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a gyors választ !

15. |Tamás|

Szia!

Sajnos másképp pedig nem tudunk kommunikálni esetleges hibák, változások, eventek esetén.
    Egyelőre azzal kapcsolatos informáécinók nincs, hogy mi lesz azzal, aki beadott az eventbe és duplán került levonásra a dolog.

Turika60 kedveli ezt.
  16. Turika60

Turika60 Járnitanuló

Kedves Tamás köszönöm a gyors választ tudom, hogy nem ti tehettek róla de én játszani szeretek és akarok nem a fórumon lógni állandóan.

17. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Sajnos én adtam be :(

18. |Tamás|

Szia!

Egyelőre nem tudok bővebb információval szolgálni, még várni kell. Addig pedig Kérlek, ne adj be semmit az eventbe.

19. -greycat-

-greycat- Aktív író

aPszolúúút hülye vok. Föl nem fogom, hogy ha az office-t updatálom, akkor a paint mér csesződik el. Izé, hogy szóval, van egy új játék, akkor a beadás-motor mi a jó svejci francért vonja le duplán. Kohn bácsi mondaná, mint a reptéri caolás autómatára: Ügyes. Nagyon ügyes! (Nem beszélve a visszatérő gondról: hogy-hogy nem, az event végére elfogy a felröpi - tudom, fél kézen állva, szájamban mandragóra-tekerccsel 5 perc alatt jön 3010, MÁSNAK -, nekem 40-60-at valahogy mindig meg kell VENNI. Vagy szabhatom, amit addig behajingáltam...) Bocs, ma kicsit negatyv vok. Biztos meg fog jönni... A rossz idő, az!

20. Böbszli

Böbszli Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A vissza az időben eventnél a Bahama szigetre nem tudok ültetni, pedig az eventismertetőben azt írták, hogy lehet. Mi lehet a gond?
    Előre is köszi a segírséget,
    Böbszli

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.